15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elokuva kotona – ylellinen huvila kotiteatterilla Brasiliassa

elokuva-kotona-ylellisyys-kotiteatteri-ulkouima-allas-luonnonkivi

Nuori pari on laajentanut 50 000 m²: n huvilaansa Belo Horizontessa Brasiliassa ylimääräisellä ylellisellä huoneella. Olet tilannut kuuluisan mediasuunnittelu- ja konsultointiyrityksen WSDG: n suunnittelemaan kotiteatterin. Tekniikan ja akustiikan tulee olla korkealaatuista ja tarjota paras audiovisuaalinen kokemus. WASDG -asiantuntijat ovat käyttäneet tekniikan ja akustiikan parasta osaamista suunnitellakseen ylellisen elokuvateatterin kotona.

Puhdasta ylellisyyttä arkkitehtitalossa Belo Horizontessa, Brasiliassa

elokuva-kotona-ylellisyys-kotiteatteri-ulkoterassi-katto

Koska kaikki muuttuu jatkuvasti tekniikan suhteen, yritys palkkasi projektiin asiantuntijoita ympäri maailmaa ja kehitti tulevaisuuteen suuntautuneita konsepteja. WSDG lupaa asiakkailleen, että he nauttivat erinomaisesta suorituskyvystä monien vuosien ajan ilman suuria päivityksiä. Yksityinen elokuvateatteri sijaitsee erillisessä yksikössä ylellisen huvilan kahden rakenteen välissä, ja sieltä on suora uloskäynti puutarhaan. Ulkoalueella on tilava, osittain katettu terassi (kuvassa) ja uima -allas. Lattia on päällystetty yksinomaan luonnonkivellä.

Ylellinen kotiteatteri – viimeisen sukupolven kotiteatterijärjestelmät

Elokuva kotona-ylellisyys-kotiteatteri-yksityinen-sali-moderni

Elokuvateatterin ylellisillä varusteilla ja käytetyillä materiaaleilla on merkitystä huoneakustiikassa ja ne on erityisesti suunniteltu. Ylellisessä kotiteatterissa on 4,80 metriä korkea katto. 4, 50 korkeat, automaattisesti liukuvat puuovet sulkevat huoneen akustisesti muusta talosta. Näitä käsitellään QRD -diffuusoreilla kuuntelukokemuksen parantamiseksi. Seiniin on upotettu useita akustisia paneeleja, jotka eivät juuri näy suljetussa asennossa ja näyttävät enemmän osana seinärakennetta..

Elokuva kotona täydelliseen viihteeseen kotona 

Kotiteatterin ylellinen kotiteatterinäytön äänijärjestelmä

Parhaan stereoäänen ja ainutlaatuisen surround -kokemuksen varmistamiseksi on asennettu kaksi äänijärjestelmää. Ensisijainen kokoonpano koostuu kahdesta vapaasti seisovasta Hansenin The kIng -sähkökaiuttimesta, Classè-vahvistimesta, Meridian 808 -CD-soittimesta ja innovatiivisesta vinyylisoittimesta. Toinen moderni surround -järjestelmä takaa todellisen nautinnon kotiteatterissa. 7.4 B &W CT-sarjan kaiuttimet mahdollistavat monikanavaisen äänen toiston. WSDG kokosi ainutlaatuisen, vaihtelevan akustisen ratkaisun kokoonpanoon ja saavutti optimaalisen suorituskyvyn.

Koe elokuvateatteri kotona 

Elokuva kotona-ylellisyys-kotiteatteri-moderni-harmaa-kalustus

Elokuvahuone on kooltaan noin 2,40 x 6,10 metriä ja seiniin on rakennettu kuusikymmentä 30 senttimetriä leveää pyörivää akustista paneelia. Ne tarjoavat useita vaihtoehtoja, ja ne voidaan asettaa pidemmälle jälkikaiunta -ajalle tai tiheämmälle äänikentälle täydellisen elokuvateatterin takaamiseksi. Kattovalaisimet on upotettu yksilöllisesti suunniteltuihin korkeataajuisiin suuriin absorptiopaneeleihin. Seinät kehystävät valtavan taulutelevision, jossa on hylly, johon mahtuvat audio- ja videotarvikkeet.

Elokuva kotona Hollywood -kokemukseen 

Kotiteatteri - ylelliset kotiteatterin seinäpaneelit - bung -järjestelmä

Erillinen elokuvateatteri, joka on äänieristetty muusta talosta, on todellinen ylellisyys, mutta myös erittäin käytännöllinen. Perheen ja ystävien kanssa huvilan omistajat voivat nauttia omasta kotiteatteristaan ​​ja kokea Hollywood-elokuvia, jalkapalloa ja videopelejä kuin missään avoimessa elokuvateatterissa. Lisäksi muut alueet ovat täysin suljettuina tästä tapahtumasta. Kukaan ei häiritse toista kovalla musiikilla tai elokuvien katselemisella yön aikana.

Elokuva kotona avoinna ulkoalueelle

elokuva-kotona-ylellisyys-kotiteatteri-arkkitehtuuri-talon terassi

Kotiteatteri on ulkoalueen vieressä ja avautuu ulos. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden käyttää erinomaista äänijärjestelmää puutarhajuhlissa ja varmistaa ehdoton viihde.

Elokuva kotona: tyylikäs sisustus

elokuvateatteri kotona-ylellinen-kotiteatteri-moderni-laitos

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista