15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Corten -teräsverhous ja geometriset hahmot luonnehtivat tätä ainutlaatuista asuntoa Snowmassissa

corten teräs verhous talo kaltevuus teräs puu lasi veranta pöllö creek colorado skylab

On hyvin tiedossa, että kallioiset maisemat eivät ole optimaalinen paikka talon rakentamiseen. Tämä ei tietenkään tarkoita, että tämän tehtävän suorittaminen olisi mahdotonta. Arkkitehdit vaikuttavat meihin tänään kekseliäillä ratkaisuillaan monimutkaisten ja kehittyneiden rakennushankkeiden toteuttamiseen. Todiste tästä on ainutlaatuinen talo nimeltä “Owl Creek” Snowmassissa, Coloradossa. Tämän projektin suunnitteli ja toteutti vuonna 2015 arkkitehtitoimisto Skylab. Corten -teräsverhouksensa ansiosta talo sopii täydellisesti luonnonmaisemaan aivan erityisellä tavalla.

Corten -teräs verhosi modernin asunnon julkisivun luonnon keskellä

vuoret colorado yksityinen asuinpaikka skylab owl creek corten teräsverhous julkisivu

Yksityinen asuinpaikka sijaitsee kukkulalla ja tarjoaa upeat panoraamanäkymät vuorille. Suuret ikkunat ja lasitetut pinnat luovat valoisan ja avoimen tilan ja päästävät sisään luonnonvaloa. Corten -teräksestä valmistettu julkisivu toimii yksityisyyden suojana ja tarjoaa asukkaille tarvittavan yksityisyyden.

corten teräs verhous julkisivu puu kivi lasi geometriset luvut

Kahden perheen talo, jossa on lumoava Corten-teräsverhous, on ankkuroitu suoraan maanmuodoihin sijaintinsa ja kaltevuusrajoitustensa vuoksi. Omakotitalo sulautuu saumattomasti ympäröivään maisemaan maanväristen materiaalien, kuten corten-teräksen, puun ja kiven, ansiosta. Ainutlaatuisessa retriitissä on kolmion muotoinen teräsrunko ja kalteva katto, joka vetää pois sadevettä ja lunta.

Owl Creek -asunto sopii saumattomasti maisemaan

corten teräs verhous julkisivu kahden perheen talo colorado owl creek skylab

Geometriset luvut antavat rakentamiselle dynaamisen sävyn, mutta myös ainutlaatuisen ilmeen ja nykyaikaisen ilmeen. Talo on suunniteltu ja rakennettu kahdelle perheelle niin, että yksityiset huoneet on jaettu kahteen siipeen. Useat yksityiset huoneet takaavat riittävän yksityisyyden, kun taas erilaiset yhteiset tilat, jotka muistuttavat mökkiä, muodostavat avoimen tilan. Owl Creek Housen sisustus on yhtä upea kuin sen Corten -teräsjulkisivu.

olohuone takka puuverhousikkuna etuistuimet corten teräsverhous pöllö creek

Asunnon tilava sisustus on täynnä valoa ja siinä on kutsuva ja moderni sisustus. Luonnonvalo minimoi sisä- ja ulkotilojen visuaalisen erottelun. Kalanruotoparketti tarjoaa täydellisen näyttämön lasisille sohvapöydille ja kodikkaille penkeille.

skylab owl creek colorado corten teräs julkisivu sisäpuu verhous mukavat istuimet

Puiset kattopaneelit ja palkit, jotka muodostavat upean kolmionmallin, täydentävät harmonisen kokonaiskuvan sisätiloissa. Panoraamaikkunoiden ansiosta olohuoneesta on henkeäsalpaavat näkymät vuorille. Tämä takaa optimaalisen yhteyden luontoon. Olohuoneen takka luo lämpimän, kodikkaan ja romanttisen tunnelman.

Owl Creekin ruokailutila Marble Islandin puiset tuolit Puupaneelinäkymä Maisema

Keittiö on minimalistinen ja siinä on pitkä keskellä oleva marmorisaari, jossa on puiset tuolit. Ruokailutilasta on myös kiehtova näkymä luonnonmaisemaan.

Geometriset luvut antavat nykyaikaiselle arkkitehtuurille dynaamisen kosketuksen

corten teräs verhous julkisivu geometriset luvut lasi skylab pöllö puro

Owl Creek Housessa on myös veranta, jossa on mukavat istuimet ulkona. Pieni kolmion muotoinen uima -allas tarjoaa rentoutumista luonnon keskellä.

moderni julkisivu corten teräs kivi lasi lähellä luontoa skylab pöllön puro

Pieni, kolmiomainen uima -allas näköalalla vuorille

corten teräs verhous allas lasi kaide maisema pöllö creek skylab

pöllö creek corten teräs verhous veranta allas kolmionäköala maisema

pöllö puro skylab asuinpaikka portaikko lasi kaide puulattia katto suunnittelu

pöllö creek skylab colorado puupinnoite julkisivu corten teräsverhous

* Löydät lisää projekteja Skylab Architecture -palvelusta tässä

Previous Post
Tee kevään seppeleitä – 10 helppoa DIY -ideaa kevätkoristeisiin ohjeineen
Next Post
Parvihuoneisto, jossa on dynaaminen ja vilkas tunnelma