15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Talo uima -altaalla katolla – Minimalistinen muotoilu ja upeat näkymät luonnon ystäville

Suunnittelutalon katto Etelä -Portugalissa, jossa on kattouima -allas ja perustajamaisema näkymällä

Algarve Etelä -Portugalissa ei asu vain meren rannalla. Todiste tästä on São Bartolomeu de Messinesin kylä, Silvesin kunta Algarvessa, kaukana massaturismista. Alue muodostaa koko rannikon, kun taas vuoret ympäröivät koko aluetta. São Bartolomeu de Messinesin tarina juontaa juurensa vuoteen 1180, jonka alun perin asuttivat arabit, kun D. Sancho I valloitti Silvesin. Tässä syrjäisessä kylässä on tämä kaunis, minimalistinen talo, jossa on kattouima -allas.

Rauhallisuuden keidas uima -altaalla katolla

Lintuperspektiivi design -talossa, jossa on uima -allas katolla ja luonnollinen ympäristö, jossa on puita, laaksoja ja niittyjä

Alueella on laaksoja, vuoria ja kaksi säiliötä, Funchon pato ja Araden pato. “Messinesin talo” perustuu olemassa olevaan rakennukseen, joka on jo raunioina. Upealla itä-länsisuuntauksella ja valonlähteen aukkojen rytmillä se on jo erittäin kutsuva. Rakennuksen olemassaolo oli ainoa syy, miksi arkkitehdit pystyivät tekemään tällaista työtä tässä viehättävässä paikassa.

yksikerroksisen talon takaosassa kelluva osa puiden ja maan ympäröimänä

Implantaatioon liittyvien byrokraattisten rajoitusten vuoksi oli välttämätöntä “asettaa päällekkäin” projekti nykyisten raunioiden kanssa ja venyttää rakennetta pitkittäisakselin suuntaan etelään. Näkymä ja luonnonvalo sekä ikkunoiden järjestely on palautettu itäiselle julkisivulle. Talo avautuu kokonaan kattouima -altaalla, jättäen kelluvan kulman, kun äänenvoimakkuus taittuu pohjoiseen.

kulmaiset muodot, joissa on uima -allas talon katolla, joka on peitetty laattoilla ja betoniseinillä

Talon sisustus on suuri tila, joka korostaa juoksevuutta ja viestintää olohuoneen, ruokasalin ja keittiön sosiaalisella alueella. Siitä huolimatta pääsy yksityiselle alueelle, jolla makuuhuoneet ja palvelusisäänkäynti sijaitsevat, on rajoitettu. Ympäristön kunnioittamiseksi eikä estääkseen sitä enemmän kuin on tarpeen, arkkitehdit päättivät sijoittaa altaan katolle huoneeseen, joka ei kosketa maata ja kelluu kokonaan ilmassa.

minimalistinen talo, jossa on kattouima -allas ja upeat näkymät maaseudulle

Tämä päätös takaa täyden pääsyn kattoaltaalle talon toisena sosiaalisena alueena. Litteä katto on siis todellinen sosiaalinen ulkoalue ja tarjoaa henkeäsalpaavan 360 asteen näkymän ympäristöön.

Mukava muotoilu suorilla viivoilla

Pieni syrjäinen kylä sijaitsee Etelä -Portugalissa tällä alueella vuorten ja laaksojen ympäröimänä. Tämän kauniin, rehevän maiseman keskellä näemme tämän vaikuttavan talon, jonka katolla on uima -allas, jonka Vitor Vilhena Arquitectura rakensi vuonna 2018. Kiinteistö ei ollut tyhjä, ja tämä nykyaikainen rakennus on todella rakennettu muinaisen rakenteen raunioille.

futuristinen design -talo, jossa on suorat linjat ja kattouima -allas sosiaalisena alueena

Alue tarjosi monia etuja, joista tärkein oli näkymä ympäröivälle upealle maisemalle. Paras paikka nauttia tästä henkeäsalpaavasta näkymästä on katolla, jossa myös ainutlaatuinen uima -allas sijaitsee.

olohuoneen keittiö, jossa on design -huonekalut, jotka on valmistettu verhoillusta ottomaanista ja nojatuolista

Sisätilat ovat valoisia ja avoimia, täyskorkeat ikkunat ja minimaaliset esteet. Talo on myös ulottuva toisesta päästä ja siksi siinä on pieni kulma. Näin ollen kokonaiskonsepti ja arkkitehtuuri ovat tietyssä mielessä minimalistisia, abstrakteja ja veistoksellisia.

valkoinen julkisivu, jonka ikkunat on järjestetty vierekkäin ja auringon räjäyttämä

Sen lisäksi, että haluttiin maksimoida näkymä, arkkitehdit ja heidän asiakkaansa olivat yhtä mieltä siitä, että kodin tulisi kiinnittää huomiota myös luonnonvaloon, tarkemmin sanottuna kotiin saapuvaan määrään ja sen vaikutukseen arkkitehtuuriin, sisustukseen ja tunnelmaan. E -julkisivu voidaan kuitenkin avata kokonaan ulos.

minimalistinen sisustus takkasohvalla ja liukulasioviovilla

Sisätilat on jaettu kahteen pääalueeseen: päivävyöhykkeeseen, johon kuuluu sosiaalisia toimintoja, kuten olohuone, keittiö ja ruokailutila, ja yövyöhykkeelle. Tämä sisältää makuuhuoneita ja palvelualueita. Erotuksessa hyödynnetään rakennuksen suuntausta sekä yleistä muotoa ja rakennetta.

minimalistinen makuuhuone, jossa on kolme lattiasta kattoon ulottuvia lasiovia ja kattovalaistus

Sisustus on yksinkertainen, kirkas ja pintojen harmonisen värivalikoiman ansiosta erittäin kutsuva. Neutraalit ja vaaleat värisävyt takaavat myös avoimen ja kutsuvan tunnelman pienemmissä huoneissa. Sarja korkeita ja kapeita ikkunoita avaa makuuhuoneen upealle panoraamalle säilyttäen samalla intiimin tunnelman.

*Arkkitehtien verkkosivusto

talo, josta on näkymä Talseen vuorille ja metsille

futuristinen design -talo, jossa on suorat linjat ja kattouima -allas sosiaalisena alueena

veistoksellinen suunnittelukonsepti ja arkkitehtuuri luonnehtivat tätä taloa luonnon keskellä

iso katos osana taloa autotallin ajotieltä

edessä sisäänkäynti ja aurinkosuoja lamelleilta lasiovien vieressä

auringonlasku ja iltavalo valaisevat talon keskellä vuorta

portaikko, jossa on liukulasiovi ja pitkä käytävä, jossa valkoiset seinät

tyylikkäästi suunniteltu kylpyhuone, jossa on peilinen suihkukaappi, kaksinkertainen pesuallas ja kylpyamme

Pohjapiirros talosta, jossa on kattouima -allas kukkulan rinteellä kasvien ympäröimänä

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!