15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

House of Sustainability – Kierrätysmateriaaleista tehty retriitin ulkopuolinen pakopaikka

kestävän kehityksen talon ulkopuolinen virtalähde vetäytyä kierrätysmateriaaleista litteä katto

Tämä kestävän kehityksen koti sijaitsee syrjäisellä alueella Tehachapissa. Se on kaupunki vuoristossa Los Angelesin pohjoispuolella. Talo on nimeltään “Saha” – teollinen nimi, joka viittaa laakson historialliseen kaivos-, karjatila- ja puupaneeliteollisuuteen. Asunnonomistajat tiesivät käyttäneensä kiinteistöä aikaisemmin ja halusivat kotinsa palauttavan sen maalle sen sijaan, että heidät otettaisiin pois.

Innovatiivinen muotoilu – kestävän kehityksen talo

kestävän kehityksen talo off-grid-virtalähde vetäytyy kierrätetyistä materiaaleista

Kestävän kehityksen talo sijaitsee Kalifornian karkealla, korkealla autiomaalla. Pääsuunnittelukonsultti Tom Kundigin johtama Olson Kundig valmisteli suunnittelun huolellisesti, jotta se ei vaikuta hauraaseen maisemaan. Asiakkaan toimeksianto vaati omavaraisen asunnon, jolla oli oma virtalähde, joka maksimoi arkkitehtuurin ja luonnon sekä perheenjäsenten väliset suhteet. Tuloksena on nollakoti, joka käyttää kestäviä strategioita ja kierrätettyjä materiaaleja ja on täysin verkon ulkopuolella.

talo kestävän kehityksen ulkopuolella verkosta virtalähde vetäytyä olohuone takka takka lasiseinä pyörä pyörivä ikkuna

Niin kutsuttu saha koostuu kolmesta siivestä, ja keskitetysti järjestetty olohuone on järjestetty keskitason ympärille. Täällä 3,7 × 7,9 metrin lasiseinä vetäytyy sisään pyörän pyöriessä ja ympäröi ulkoterassia talon neljäntenä siivenä. Suunnittelussa noudatti minimalistinen mentaliteetti, jonka pitäisi aina saavuttaa enemmän pienillä resursseilla, mukaan lukien pelastettujen ja kierrätettyjen materiaalien käyttö aina kun mahdollista, selittää Oson Kundig.

kestävän kehityksen talo off-grid-virtalähde vetäytyä kierrätetyistä materiaaleista kanjoni sijainti etäinen mäki puu karkea

Pelastettuja ja kierrätettyjä materiaaleja käytettiin aina kun mahdollista kestävän kehityksen talossa. Näin ollen arkkitehdit käyttivät suunnittelussa kestäviä strategioita voidakseen toteuttaa koko konseptin onnistuneesti.

kestävän kehityksen talon ulkopuolinen virtalähde vetäytyä kierrätetyistä materiaaleista kolmen siiven sivukuva

Rakennus koostuu kolmesta toisiinsa yhdistetystä siivestä. Asuinpaikka sisältää kestäviä materiaaleja, jotka kestävät alueen ankaraa ilmastoa. Asuintila ulottuu keskelle sijoitetun takan ympärille, jonka arkkitehti on käytännössä järjestänyt. Myös takan lasiseinät voidaan vetää sisään.

talo kestävän kehityksen ulkopuolella virtalähde vetäytyä kierrätetyistä materiaaleista kanjoni sijainti kauko

Ikkunoiden laajeneva seinä vetäytyy pyörän käännöksellä. Kun Sustainability House on auki, sen ulkoterassi on neljäs siipi. Jaetun asuintilan tarkoituksena on tuoda perhe yhteen, ja loma -asunto sijaitsee kaukana kaupungista.

talo kestävän kehityksen ulkopuolella virtalähde vetäytyä olohuone takka takka lasiseinä pyörä näkymä huonekalut puinen penkki

talo kestävän kehityksen ulkopuolella virtalähde vetäytyä olohuone takka takka lasiseinä pyörä näkymä huonekalut

talo kestävän kehityksen ulkopuolella virtalähde vetäytyä asuintilasta näkymä ulkoterassi

kestävän kehityksen talo off-grid-virtalähde vetäytyä kierrätetyistä materiaaleista passage puukatto

talo kestävän kehityksen ulkopuolella virtalähde vetäytyä kierrätysmateriaaleista kulku puu

kestävän kehityksen talon ulkopuolinen virtalähde vetäytyä kierrätetyistä materiaaleista ilta valaistus ulko-ovi

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Selän venytysharjoitukset: Seuraavilla harjoituksilla julistat sodan selkäkipuille!