15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valkoinen, harmaa ja beige, jotta moderni tunnelma tuntuu hyvältä

valkoinen harmaa beige olohuoneen sohvahuoneen jakajakasvit

Neutraalit värit, kuten valkoinen, harmaa ja beige, välittävät rentoutumista, hyvinvointia, rauhallisuutta, kodikkuutta ja samalla maanläheisyyttä. Niitä on saatavana sekä vaaleissa että tummissa sävyissä. Ne luovat kuitenkin aina turvallisuuden, turvallisuuden ja vakauden tunteen. Ne lämmittävät ja rauhoittavat aisteja, minkä vuoksi ne ovat hyvä valinta perusväreinä yksityisellä sektorilla. Samoin kuin skandinaavinen elämäntyyli, neutraalien värien Einrichtig toimii enemmän perhe -elämän taustana. Etualalla ovat kauniit kodin tarvikkeet, henkilökohtaiset tavarat, kasvit ja asukkaat itse.

Valkoinen, harmaa ja beige: täydelliset värit moderniin ja kodikkaaseen tunnelmaan

valkoinen harmaa beige ruokapöytä olohuone avoin oleskelukonsepti

Valkoinen, harmaa ja beige ovat luonnollisia, hillittyjä ja huomaamattomia värejä. Siksi niitä kutsutaan neutraaleiksi. Niiden vaaleita sävyjä voidaan käyttää loputtomiin. Tummat vivahteet ovat hallitsevampia, ja niitä tulisi käyttää säästeliäästi tai vain aksentteina. Vaalea ja tumma ovat vahva yhdistelmä, joka kiinnittää aina huomiota. Neutraalit sävyt voidaan helposti yhdistää tyylikkäästi kaikkiin muihin väreihin. Jos muita “aktiivisia” värejä ei haluta, voit luoda mukavan muutoksen käyttämällä erilaisia ​​rakenteita ja materiaaleja. Buro 108: n arkkitehdit ja suunnittelijat suunnittelivat modernin asunnon Moskovassa näiden periaatteiden mukaisesti.

Valkoinen, harmaa ja beige

valkoinen harmaa beige olohuone tv -seinän ruokapöytä

Huoneisto on tyypillinen suurkaupungin huoneisto, jossa on 60 neliömetriä asuintilaa. Yksinkertainen sisustus, avoin asuminen ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä neutraalit värit saavat huoneet näyttämään suuremmilta ja avoimemmilta. Laitos on yksinkertainen, mutta suunniteltu toimivaksi. Näin asukkailla on kaikki tarvitsemansa ilman kompromisseja vapaasta tilasta.

valkoinen harmaa beige olohuone keittiö ruokailutila väliseinä

Siellä, jossa oli aiemmin kaksi erillistä huonetta – olohuone ja keittiö, on nyt yhteinen huone, joka on hyvin huomaamattomasti jaettu osioilla. Tämä toimiva ratkaisu luo enemmän tilaa asumiseen ja järjestää samalla optimaalisesti käytettävissä olevan tilan. Olohuoneen ja keittiön väliin on luotu ruokailutila. Keittiö on kuitenkin auki ja erotettu samaan aikaan.

valkoinen harmaa beige keittiö moderni yksinkertainen keittiö forten kahvaton

Keittiö ei ole suuri, mutta erittäin toimiva. Yksinkertaiset, matta-valkoiset keittiön etusivut ilman kahvoja saavat keittiön kalusteet näyttämään kokonaisilta ja täydellisiltä. Olohuone eroaa värivalinnasta. Beige ja harmaa ovat hallitsevia, etenkin hieman tummemmissa sävyissä. Seinillä roikkuvat vihreät huonekasvit tarjoavat raikkaan ilmeen.

valkoinen harmaa beige olohuoneen jakaja riippuvat kasvit

Loput huoneet – makuuhuone ja kylpyhuone – ovat luonteenomaisia ​​kevyillä vivahteilla ja yhtä minimalistisia. Valkoisen, harmaan ja beigen raikkaat sävyt välittävät rauhaa, tyyneyttä ja harmonisen ilmapiirin, jota arvostetaan aina erityisesti näillä yksityisalueilla. Miellyttäviä aksentteja korostavat yksityiskohdat, kuten rakenteet, tapetit ja puusta tehdyt elementit.

valkoinen harmaa beige olohuone keittiö neutraali moderni

valkoinen harmaa beige käytävä pyöreä peili epäsuora valaistus

valkoinen harmaa beige makuuhuone aksentti seinärakenne sänky sisäänrakennettu vaatekaappi

valkoinen harmaa beige makuuhuoneen sänky epäsuora valaistus moderni

valkoinen harmaa beige makuuhuone puu sisäänrakennettu vaatekaappi sänky

valkoinen harmaa beige makuuhuoneen tv -sänky

valkoinen harmaa beige kylpyhuone suihku pieni toimiva

valkoinen harmaa beige kylpyhuoneen lasiseinä

valkoinen harmaa beige kylpyhuone pieni sisäänrakennettu kaappi yksinkertaisesti tyylikäs

valkoinen harmaa beige kylpyhuone yksinkertainen vaalea pieni

* projekti Toimisto 108

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta