15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Monitasoinen talo rinteessä – “Stack House” on innovatiivinen arkkitehtoninen malli

talo rinteessä pino talo tasot kuutiot puulaudat valkoinen julkisivu

Modernin nelikerroksisen Los Angeles -asunnon nimi on Stack House, joka on saanut nimensä innovatiivisen arkkitehtonisen rakennemallinsa vuoksi Stack Houseksi. Palkittu arkkitehtitoimisto FreelandBuck, joka sijaitsee Los Angelesissa ja New Yorkissa, suunnitteli 205 neliömetrin monitasoisen talon kukkulalla yhteistyössä Urbanite Homesin kanssa.

pystysuoraan hajautettujen huoneiden tasot

Arkkitehtien työ on talon kokonaiskonseptin kannalta olennaisen tärkeää, kun otetaan huomioon erityiset työolosuhteet. Toisin kuin perinteiset rinteeseen rakennetut talot, Stack House on upotettu rinteeseen. Tämä luo läheisemmän suhteen ympäröivään maisemaan. Pystysuoraan järjestetty talo, joka kallistuu rinteeseen, hyödyntää huoneiden hienovaraista kiertoa ja luo saumattoman siirtymisen sisä- ja ulkotilojen välillä kaikilla tasoilla. Jokaisesta kerroksesta voit nauttia ainutlaatuisesta, esteettömästä näkymästä San Gabrielin vuorille.

pino talo talo rinteessä kirkas parkettilattia holvattu sisäseinät

Asuinpaikka vakuuttaa aluksi ulkoisella julkisivullaan, joka koostuu räätälöidyistä laudoista ja säleistä. Ne on maalattu valkoisen ja harmaan eri sävyihin, joten levyt heittävät jatkuvasti muuttuvan raidallisen varjon koko päivän. Verhous on järjestetty eri kuvioihin, jotka antavat talon julkisivun rakenteen ja syvyyden.

pino talon seinän suunnittelu valkoinen holvattu sisäseinät parketti terassi lasi edessä

Rinteessä sijaitsevassa talossa on kahden auton autotalli ja keskikokoinen, mutta täysin toimiva yksikkö. Se sijaitsee toisella tasolla ja sitä voidaan käyttää kotitoimistona. Päärakennuksen tapaan myös ulkorakennus on puulaudoilla verhottu, ja siihen kuuluu terassi ja varasto. Tämä asuinyksikkö on pääosin upotettu päärakennukseen, ja se eroaa siten kaupungin tyypillisistä lisärakennuksista, jotka ovat yleensä erillään päärakennuksesta tai sijaitsevat muutetuissa autotalleissa. Tässä viehättävässä talossa rinteellä asunto toimii pysähdyksinä matkalla päärakennukseen.

talo rinteessä tammiparketti valkoiset seinät holvattu sisäseinä keittiö marmoritaso

Ensisijaiset asuintilat sijaitsevat kolmannella tasolla. On neljä erillistä huonetta – ruokailutila, keittiö, olohuone ja työhuone. Ylimmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Talon sisätiloihin rakennettiin holviset sisäseinät, jotka luovat suuren kontrastin rakennuksen suoriin kulmiin. Huoneiden keskellä olevat holviseinät mahdollistavat yksittäisten huoneiden sulautumisen toisiinsa ja näkymän liukumisen sisätilojen läpi häiritsemättä. Keskeiset portaat yhdistävät olohuoneet terassilla takana ja sisäpihalla.

portaikko vaalea tammiparketti holvattu sisäseinät keittiö

Sisätiloille on ominaista valkoinen väri. Näin huoneet näyttävät valoisilta ja ilmavilta. Ranskalaiset tammilattiat ja puuelementit antavat sisätiloille luonnollisen kosketuksen ja levittävät lämpöä ja mukavuutta. Keittiössä marmoriset työtasot yhdessä mustien varusteiden, riippuvalaisimen ja tuolin jalkojen kanssa luovat tyylikkään kontrastin.

pino talotalo rinteessä monitasoinen sisustus valkoinen, vaaleat holviseinät

Toisaalta kylpyhuoneessa on suuria aksentteja, joissa on kultaiset kylpyhuonekalusteet. Tyylikäs metalliväri antaa kirkkaalle kylpyhuoneelle ylellisyyttä. Modernit kylpyhuonekalusteet, kuten vapaasti seisova kylpyamme, yhdistettynä luonnonmateriaaleihin, väreihin ja kankaisiin muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

pino talo kylpyhuone kalusteet moderni vapaasti seisova kylpy kultainen aksentti

Stack Housen erityisrakenne antaa suunnittelijalle joustavuutta päästää luovasti höyryä talon suunnittelussa ja samalla varmistaa kasvavat markkinat alueen arkkitehtisuunnitelmille. Talo rinteessä on tällä hetkellä myynnissä, ja pian sitä täydentää toinen FreelandBuckin projekti.

pino talo harmonikkaovi valkoinen julkisivu puulevyt talo rinteessä

talo rinteessä talon julkisivu valkoinen valo varjo leikkiä portaita

talo rinteessä LA -pino talo tasot rotaatiohuoneet valkoinen talo julkisivu puulevyt

kukkulan rinteellä talo pino talo los angeles tasot terassi julkisivu valkoinen

pino talo talo rinteessä upotettu terassi tehokkaasti levyt julkisivu

pino talo yksityinen asuinpaikka kätkeytyneenä rinteeseen LA monikerroksinen

pystysuora järjestely nelikerroksinen talo rinteessä pohjapiirros pino talo

pohjapiirros talo rinteessä pino talo yksityiset huoneet

pino talo varasto kylpyhuone vieraskylpyhuone erillinen yksikkö

moderni talo rinteessä pino talon autotallin pohjapiirros

* Löydät lisää projekteja arkkitehtitoimistolta FreelandBuck tässä

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta