15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelutalo ja laajennus viiden hengen perheelle Australiassa – Iron Maiden House

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennussuunnittelija arkkitehdit ulkopuoli puutarhanäkymä

CplusC Architectural Workshopin luoma moderni Iron Maiden -rakennus ja sen laajennus sijaitsevat Longuevillen esikaupungissa Sydneyssä, pienellä asuinalueella niemimaalla Tambourine Bayn ja Woodford Bayn välissä. Alueelta on näkymät Lane Cove -joelle ja kaupunkiin.

Moderni arkkitehtuuri – Iron Maiden -talo laajennuksella

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennussuunnittelija arkkitehdit takapiha puutarha jalkakäytävä lapsi kämmenet

Poikkeuksellinen rakennus koostuu päämajasta ja hieman pienemmästä osasta, jotka on rivitetty vierekkäin. Arkkitehdit suunnittelivat talon ja laajennuksen viiden hengen perheelle, joka palasi Sydneyyn Hongkongista useiden vuosien jälkeen. Asiakkaat olivat tottuneet merelliseen, subtrooppiseen monsuuni -ilmastoon ja Hongkongin tyypillisiin asumisjärjestelyihin. Tästä syystä he etsivät vastaavasti kotia, joka voisi lämmetä ja jäähtyä passiivisen suunnittelun avulla.

talo laajennuksella rauta neitsyt talon päätyrakennuksen suunnittelija ulkopuoli julkisivu edestä näkymä puiset säleet kiviseinä ruoho

Tulevat asukkaat eivät pelänneet kyseenalaistaa perinteisiä ajatuksia siitä, millainen koti pitäisi olla. He vaativat anteliasta yhteyttä luontoon viihdyttääkseen perhettä ja ystäviä ja nauttimaan ympäristöstä yhdessä.

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennus minimalistinen keittiö keittiösaari valkoinen riippuvalaisin

Pitkänomainen puoli antoi suunnittelijoille mahdollisuuden luoda talo ja laajennus epätyypillisillä muodoilla. Kun rakentaminen paljastui kadun molemmilta puolilta, tuli kriittistä, että kaikki suunnitteluratkaisut säilyttävät yksityisyyden ja maksimoivat yhteydet ulkopuolelle. Luonnollinen kanjoni, jossa vesi on kaiverrettu kiven läpi eristäytyneiden tilojen luomiseksi ylisuurilla seinillä, on yhdistetty tyypillisen päätyrakennuksen moderniin tulkintaan lopullisen muodon luomiseksi.

Suunnittele kapeat käytävät ja käytävät uudelleen

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennussuunnittelija arkkitehdit lampi katto pitkittäin kulku

Ensi silmäyksellä talon laajennuksella on yksinkertainen muoto. Tämä suulakepuristettiin työmaata pitkin ja leikattiin keskeltä lammen kanssa keskiakselia pitkin. Tähän keskeiseen käytävään luotiin kapeita, katedraalimaisia ​​huoneita, joissa on pitkät lampit, jotka kulkevat yhdensuuntaisesti jalkakäytävien kanssa. Niinpä arkkitehdit ovat yhdistäneet ulkoalueet ja asuintilat merkittävällä tavalla.

talo lisärakennuksella rauta -neitohuone makuuhuone ristikkokävelytie kiipeilykasvit kukat puulattia

Tämä tarjoaa suojaisen yksityisen ulkotilan perheen rentoutumiseen ja nauttimiseen. Lisäksi kaksikerroksisten huoneiden huoneet on järjestetty teleskooppisesti ja ulottuvat kiinteistön takaosaan. Tiivistetty sisäänkäynti, josta on näkymä talon keskustan läpi puutarhaan ja veteen, avautuu kaksikerroksiseen keittiöön, jossa on oleskelu- ja ruokailutilat lähellä.

lampi katto pitkittäinen kulku puinen verhous sisustus

Lisäksi pohjakerroksessa olennaiset toiminnot lasketaan uima-altaalle ja ympäröivään puutarhaan sisäänpäin suuntautuvan sivureunan kautta. Olohuoneet voidaan avata ylimitoitetuista liukulasiovista, joissa on sisäänvedettävä lentosuoja. Tämä lisää huomattavasti catwalkin jokaisen huoneen käyttötilaa.

Minimalistinen sisustus talossa laajennuksella luo mukavuutta

päätyrakennussuunnittelija arkkitehdit olohuone aallotettu metalliverhous yksityisomaisuuden yksityisyysnäyttö

Vaikka voit katsoa pohjapiirroksen sisälle, ylempi kerros näyttää ulospäin. Jos harkitset Iron Maiden -lisärakennuksen ulkoa, siinä on useita suuria ikkunoita, joista on näkymät kaupungin horisonttiin ja esteettömät näkymät taivaalle. Talon pohjakerroksen ja yksityisten huoneiden toimintaa suojaavat vaakasuora puu- ja aaltopahvi.

talo lisärakennuksella rauta neito talo makuuhuone ristikko kävelytie

Kadun puun edessä oleva katos on lainattu alakerran oleskelutilasta ja yläkerran olohuoneesta, jotta saadaan pilkullinen valo ja vihreät näkymät. Ulkoinen kävelytie näkymä altaalle ulottuu yhdistämään yläkerran makuuhuoneet. Se voi myös luoda itsenäisyyden tunteen asiakkaiden lapsille tulevaisuudessa, kun he kasvavat nuoriksi aikuisiksi.

talo liitteenä rauta neitsyt talon makuuhuone

Polku tarjoaa myös pienille mahdollisuuden avata makuuhuoneen suuret liukuovet ulos. Siten lapset voivat luoda ulkopuolisen kadun ja katsoa vihreään joka huoneesta.

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennus minimalistinen olohuone portaikko suunnittelijahahmot muodot hylly

Jokainen Iron Maiden Housen ja laajennuksen asuintila voi viihdyttää pienen joukon ystäviä, jotka astuvat ulos jalkakäytävälle ja saavat ylimääräistä tilaa ja aikuisen passiivista valvontaa ensimmäisessä kerroksessa. Makuuhuoneet ovat myös viereisen toisen olohuoneen vieressä, jossa puolikorkeat seinät määrittelevät rajojaan ja saavat näkymät kaupunkiin ja luontoon.

Arkkitehtien verkkosivusto

talo lisärakennuksella rauta -neito talon rentoutumisalue puiset penkit pöytäpiha

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalo päätyrakennus minimalistinen olohuone sohva matto

talo viljelylampi katto pitkittäinen kulku lapsi kukat ristikko

talo, jossa on liitteenä rautainen neitsytalon pohjapiirros

talo lisärakennuksella rautainen neitsytalon pohjapiirros sivukuva yläkerrasta

talo, jossa on rauta -neitsyt talon pohjapiirros sivukuva

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta