15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni asunto – nykyaikainen retro

moderni huoneisto sisustus leikkihuone vierashuone sohva matto

Tämä moderni talo sijaitsee Tel Avivissa, Israelissa. Suunnittelu on peräisin Jacobs-Yaniv Architectsilta ja siinä yhdistyvät 50-luvun nykyaika ja nykyiset, modernit vaikutteet. Tällä tavalla tuli a asunnon moderni sisustus saavutettu, joka vastaa omistajan ajatuksia. Tähän asti he asuivat Tel Avivin esikaupungissa ja kasvattivat lapsiaan siellä. Mutta hän halusi muuttaa takaisin suurkaupunkiin.

Moderni asunto Tel Avivissa

moderni huoneisto kalustus sohva eteinen kirjoituspöytä keittiö

Yksi asukkaiden toiveista oli löytää nykyaikainen asunto, jättäen mahdollisimman paljon vapaata tilaa. Tämän pitäisi mahdollistaa erilaisia ​​aktiviteetteja ja keskusteluja koko perheen kanssa. Koko huoneistossa on vain yksi makuuhuone, joka on äärimmäisessä päässä. Kaikki muut huoneet, kuten keittiö, olohuone ja ruokasali ja muut, jaettiin toiseen huoneeseen ja muodostivat siten asunnon keskipisteen. Siellä on myös toimistotila, jossa on työpöytä kahdelle hengelle. Aivan keittiön vieressä on myös leikkihuone, joka voi toimia myös vierashuoneena ja sisältää myös modernin huoneiston. Kaksi liukuovet, jotka erottavat huoneen keittiöstä ja eteisestä, takaavat tarvittavan yksityisyyden.

Moderni asunto – tammi- ja teräskeittiö

keittiön suunnittelu kaapit puu tammi keltainen teräs ruoanlaitto leivonta

Todellinen painopiste on modernit keittiökalusteet. Se koostuu vaaleista tammikaapista ja siinä on silmiinpistäviä yksityiskohtia. Mustasta teräksestä valmistetut tuet ovat yhtä vaikuttavia, koska ne eivät ole vain käytännöllisiä vaan myös korostavat keittiön tilaa. Tämä sisältää kaikki tarvittavat kaapelit ja sähkölaitteet. Tämä sisältää valaistuksen, kaiuttimet ja älykkään kodin järjestelmän ohjauspaneelin.

Huoneiston ruokailutila, jossa on modernit kalusteet

huoneisto ruokasali ruokapöytä keittiö ikkuna kaupungin parketti näkymä

Keittiön moderneissa huoneistoissa on myös ruokapöytä, jossa perhe voi nauttia ateriansa joka päivä. Jos odotetaan hieman enemmän kävijöitä, suuri ruokapöytä, joka sijaitsee aivan keittiön vieressä ja tarjoaa tilaa jopa 10 henkilölle, tulee pelastamaan. Upeat oleander -ruukut näkyvät myös sieltä. Nämä ovat aivan ikkunoiden edessä ja varmistavat, että asukkaat voivat tuntea olevansa lähellä luontoa kaupungin elämästä huolimatta. Aivan vastapäätä on viihtyisä oleskelutila, jossa on sohva. Perhe voi rentoutua siellä milloin tahansa. Suurten ikkunoiden ansiosta tämä alue on myös erittäin kirkas.Lisäksi voit myös mennä parvekkeelle sieltä, joka tarjoaa tilaa modernille huoneistolle, jossa on oleskelualue ja upea näköala kaupunkiin.

Moderni huoneiston sisustus – makuuhuone, jossa on retro -aksentteja

makuuhuone design huoneisto parveke kori matto itämainen

Makuuhuoneessa on myös pieni parveke mukavilla liukuovilla. Siinä on yksinkertainen mutta kodikas ja moderni huoneisto, joka koostuu muun muassa pajuhuonekaluista. Tähän sisältyy myös pääty. Kuten muissakin huoneissa, itämainen matto koristaa lattiaa puun vieressä. Tämä on yksi asunnon retro -yksityiskohdista, johon omistajat painottavat. Täälläkin on upea näköala kaupunkiin, joka on ehdottomasti yöllä valonäytösten päällä. Makuuhuoneessa on myös oma kylpyhuone. Huoneiston moderni sisustus koostuu yksinkertaisesta valkoisesta konsolista ja valkoisista laattoista. Siitä huolimatta ei ole pulaa lämpimästä ilmapiiristä. Tämä saavutetaan puulattialla ja kermanvärisillä lattialaatoilla.

Moderni asunto – yksinkertainen kylpyhuone

kylpyhuone huoneisto makuuhuone valkoinen konsoli pesuallas kasvi ficus

Jos olet utelias ja haluat tietää miltä muu modernin huoneiston sisustus näyttää, voit yksinkertaisesti katsoa seuraavia kuvia. Huomaat, että modernin laitoksen ei aina tarvitse näyttää steriililtä. Voit luoda upean tunnelman vain muutamalla lämpimällä värillä tai, kuten tässä tapauksessa, tyyliyhdistelmillä. Mutta katso itse!

Työpöytä asunnon käytävällä

moderni huoneisto kalusteet kaappi eteinen työpöytä design tuoli kuvia

Moderni huoneisto kalustus – sali, vierashuone ja leikkihuone

moderni huoneisto kalustus työpöytä design sohva eteinen parketti

Modernit huoneistokalusteet vierashuoneessa – televisiosänky

vierashuoneen suunnittelu tv sivupöytä ruokapöytä matto leikkihuone

Moderni huoneistokalustus – keittiö tammipuusta ja teräsrunko

ruokailutila tuolit keittiö moderni sisustus tammilaatat

keittiön suunnittelu kalusteet teräs kaappi tammi apartmen

keittiökaappi puu tammi design moderni huoneisto

asunto design keittiö moderni musta teräs rakennusteline

moderni huoneisto sisustus pohjapiirros huoneisto tel aviv

Suunnittelija Arkkitehdit Jacobs-Yaniv.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen