15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni talo, jossa on luonnonkiviseinä ja tyylikkäät kalusteet

moderni hirsitalo -minimalistinen arkkitehtuuri

Esittelemme sinulle yhden Talo luonnonkiviseinällä  Baruchissa. Sisustus- ja arkkitehtuuriprojekti suunniteltiin fuusioksi sisä- ja ulkotilojen välillä. Nämä kaksi täydentävät toisiaan, joten lopulta muotoilua täydentää taitava valon ja varjon leikki.

Talo luonnonkiviseinällä ja mielenkiintoisella rakenteella

Minimalismin talon suunnittelu luonnonkiviseinä

Että Talo luonnonkiviseinällä on mielenkiintoinen rakenne, joka määrittelee uudelleen sisustuksen ja antaa sisustukselle tietyn luonteen. Rajoitetun alueen vuoksi talo rakennettiin lineaariseksi rakenteeksi, joka osittain puolittuu suurella luonnonkiviseinällä. Jännittävä valon ja varjon leikki luo mielenkiintoisia valokuvioita. Seinä yhdistää optisesti kaikki huoneet ja vaikuttaa sisätilojen tunnelmaan.

Talo, jossa on luonnonkiviseinä ja tyylikäs sisustus

minimalistinen olohuoneen marmorilattia

Sisältä alkaen Talo luonnonkiviseinällä ja Arkkitehdit Dipen Gaga Useat aksentit herättävät huomiota – portaikon yläpuolella oleva pergola tuo varjoja kellariin. Minimalistisella tavalla sisustettu olohuone näyttää karkealta seinärakenteen ansiosta – mielenkiintoinen valaistus korostaa muotoilua. Olohuoneessa on rauhoittava vaikutus neutraalien värien ansiosta – vain välttämätön on järjestetty ruokasalissa. Ikkunat, jotka eivät päästä auringonvaloa huoneeseen, ovat erityisen vaikuttavia. Ruokailutila on suunniteltu siten, että uima -allas ja sisustus näyttävät olevan visuaalisesti yhteydessä toisiinsa.

Talo luonnonkiviseinällä – materiaalivalinta

Luova kattovalaisin

Siirtyminen asuinalueelta Talo luonnonkiviseinällä yksityisessä huoneessa on erilainen lattia. Eteisen valkoinen, kiillotettu italialainen marmori on korvattu Kota -kivellä. Kotiteatteri tarjoaa viihdettä perheelle ja heidän vierailleen, kun taas valitut taideteokset korostavat kauniisti. Koska Intiassa perinteisesti kiinnitetään paljon huomiota uskontoon, on suunniteltu erityinen huone vuoteille, nimeltään pooja. Makuuhuoneista on näkymät hyvin suojattuun sisäpihaan. Sisätiloissa kiinnitettiin erityistä huomiota luontoon ja ympäristöystävälliseen tekniikkaan – loistevalaistus ja vihreä energiatehokas ilmastointi sisällytettiin.

Valon ja varjon leikki

Portaikko korostaa sisustusta

Patio uima -altaalla

Uima -altaan talon sisustus

Olohuone keinu

mielenkiintoinen puinen swing -olohuone

Kotiteatteri ja marmorilattiat

Kotiteatteri perustaa design -olohuoneen

Moderni keittiö

Keittiön saaren kiiltävä pinta

Valaistus portaassa

Idea portaikon valaistukseen

Kaappi käytävällä

Tietokone pöytä-tuoli talo

Minimalistinen makuuhuone

Makuuhuoneen beige-ruskea tuuletin

Beige värimaailma kylpyhuoneessa

tyylikäs kylpyhuoneen suunnitteluidea - marmori

Previous Post
Suunnittele lastenhuoneita – Caroti -merikoristeita ja huonekaluja
Next Post
Luova puutarhaidea – istuta kukkia houkuttelevasti ja luo illuusioita