15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ofistin moderni kattohuoneisto Istanbulissa

moderni kattohuoneisto olohuone teollinen muotoilu

Turkkilaisella suunnittelutoimistolla Ofistilla on nämä upeat poikamies- Kattohuoneisto Istanbulissa suunniteltu. Kukaan ei voi kiistää sitä, he tekivät sen erittäin onnistuneesti! Tämä loft -huoneisto sijaitsee Istanbulin keskustassa ja on kooltaan lähes 180 m². Tässä näemme erityisiä arkkitehtonisia elementtejä, käytetyt materiaalit on valittu erityisen huolellisesti, jotta ne vastaavat optimaalisesti suunniteltuja toimintoja. Itse asiassa suunnittelijat halusivat kaiken täällä vastaavan nimenomaisesti omistajan tarpeita ja toiveita. Koska hän on poikamies, koko sisustus on tehty erityisesti hänelle yhdellä tyylillä. Suunnittelijoiden mielestä muureja tai yksityisyyden rajoja ei tarvittu, joten he valitsivat suuren, avoimen alueen ilman seiniä. Kuten aiemmin mainitsimme, huoneisto sijaitsee erittäin kätevällä paikalla. Se sijaitsee Istanbulin historiallisessa keskustassa, lähellä kaupallisia keskuksia, taidekeskuksia, erilaisia ​​ostosmahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ruokapaikkoja. Niiden muotoilu yhdistyy näihin paikallisiin olosuhteisiin ja omistajaan, jonka rakkaus luontoon johti tähän materiaalivalintaan ja avoimeen asuntoon.

Moderni kattohuoneisto teollisessa suunnittelussa

moderni kattohuoneisto teollinen sisäänrakennettu vaatekaappi-puu-eteinen

Sisäänkäynti tervehtii sinua runsaalla kivilaattojen paletilla jalkojen alla, paljaat teräsputket pään yläpuolella ja taideteoksia, joita voit ihailla tutkiaksesi suunnittelun syvyyttä ja sen täydellisyyttä!

Moderni kattohuoneisto kahdessa tasossa

moderni kattohuoneisto olohuone-värit-harmaa-valkoinen-puu

Olohuone on kahdessa tasossa ja sitä on laajennettu viilukatolla; sitä parantaa visuaalisesti alemman tason taitettu ikkunaseinä ja yläkerran ullakolle päin oleva toinen ikkunarivi. Puu verhoaa seinät ja katon, täydentäen maanläheisiä kivi- ja rautakollegareitaan, ja kaikki on liotettu auringonvalossa.

Puu peittää seinät ja katon

moderni kattohuoneisto-huoneisto-olohuone-harmaa-lämmin-puu

Talon suunnittelussa huoneiden erottamista ei otettu huomioon – se on loppujen lopuksi tehty yhdelle henkilölle. Ofist on hyödyntänyt tätä luodakseen täysin avoimen sisätilan. Sisustus saa sinut arvostamaan kaikkia sen arkkitehtonisia elementtejä jokaisesta näkökulmasta tässä huoneistossa, esimerkiksi korkealta katolta, puupinnoitetuilta seiniltä – se näyttää aina vaikuttavalta! Tämän parvihuoneiston toiselta tasolta löydät hyllyt, joissa on runsaasti kokoelmia kirjoja ja muita poikamiestuotteita. Suuri takka roikkuu päätykatosta ja yhdistää ylemmän ja alemman tason, kunnes siitä tulee talon upea keskipiste.

iso takka on asunnon sydän

olohuone-avoin-takka-ruokailutila

Takka toimii itse asiassa olohuoneen, keittiön ja yläkerran keskipisteenä. Avoimen filosofian mukaisesti avoimet hyllyt ovat myös täynnä asioita, joita et halua piilottaa.

Keittiö ja ruokailutila

keittiökalusteet-teollinen muotoilu-metalli-kelluvat askelmat

Suunnittelunsa mukaan gourmet -keittiö voi olla jokaisen kokin unelma. Täällä on lukuisia säilytysalueita, kaasuliesi ja kaikki kokin astiat, aina näkyvillä ja ulottuvilla. Sitten näet portaat, jotka johtavat toiselle asuinalueelle. Se on suunniteltu teolliseen tyyliin ja edustaa toista katseenvangitsijaa huoneessa!

Nukkuma -alue

moderni kattohuoneisto parvi makuuhuone teollinen

Loft -tasolla makuutila on suunniteltu sokkelivuoteella ja kirjaimellisesti kaikenlaisilla lisälaitteilla sen vieressä! Upea yhden elämäntapaan!

näkymä ylhäältä

Moderni kattohuoneisto olohuone-harmaa-sävyt-puupanelointi

Alaspäin katsominen paljastaa olohuoneen kokonaiskuvan, jonka lattialla on seinistä seinään mustat kivilaatat. Näemme modernit minimalistiset huonekalut, joissa on erityistä taidetta, ja riippuva liesi, joka lämmittää tämän viileän sisustuksen välittömästi. Riippuvalaisimet valaisevat huoneen eri tasoilla ja tuovat niiden erikoisen tunnelman tunnelmaan.

Kylpyhuone lasiseinillä ja ovilla

kylpyhuoneen suunnittelu-teollisuus-tyylinen-seinän väri-betoni-ilme

Ja vihdoin kylpyhuone! Mattalasiovi johtaa makuuhuoneesta suoraan kylpyhuoneeseen, joka on erotettu kahteen osaan kirkkaalla lasiseinällä. Pidätkö siitä?

kylpyhuone-suunnittelu-teollinen-lasiseinä-makuuhuone

Tämä moderni loft-huoneisto Istanbulissa on todiste siitä, kuinka upea ja ihastuttava avosuunnittelu voi olla käytännössä.

Toivomme, että pidät myös tästä suunnittelufilosofiasta!

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa