15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Land Rover -lisävarusteet – kolme konseptia extreme -urheilun harrastajille

land-rover-tarvikkeet-longboard-rullalauta-surffilauta-lumilauta

Maastoajoneuvo Land Rover on tunnettu kyvystään ajaa vaikeissakin maasto-olosuhteissa. Mutta mitä hyötyä on mennä kaikkialle, jos sinulla ei ole tarvittavia lisävarusteita harrastuksesi vapauttamiseen? Extreme -urheilun fanit saavat tietää uusimmasta Land Roverin lisävarusteet jolla voit varustaa autosi mieltymystesi mukaan.

Land Rover -lisävarusteet Range Rover Evoque Cabrioletille

land rover -lisävarusteet suv-range-evoque-orange

Odo Fioravanti Design Studio vastaa Land Roverin lisävarusteista. Yhtiö sai inspiraationsa uudesta Range Rover Evoque Convertible -mallista ja tarkemmin ottaen sen maasto-ominaisuuksista. Kolme vaikuttavaa prototyyppiä eri levyille luotiin. Näitä ovat surffilauta, longboard ja lumilauta.

Land Roverin lisälaitteet surffilaudan muodossa

land rover tarvikkeet surffilauta-aalto ratsastaja-meri-loma

Kaikki kolme levyä Land Roverin lisävarusteina edustavat maastoajoneuvon futuristista ilmettä, ja ne esiteltiin yhdessä uuden katumaasturin kanssa Milanon Design Week 2016 -tapahtumassa. Siellä olet erityisen vaikuttunut suunnittelustasi.

Suunnittelija ja hänen surffilauta

land rover tarvikkeet surffilauta-idea-moderni-suunnittelija

Olemme koonneet gallerian, jossa voit tutustua lähemmin Land Roverin lisävarusteisiin. Levyjen avulla saat paitsi laadukkaita tuotteita suosikkiharrastuksellesi, myös malleja, jotka on räätälöity uusimpaan Range Roverisi.

Lumilautailu

land-rover-tarvikkeet-lumilauta-talviurheilu-tummanharmaa-oranssi-aksentti

Talviurheilu ei ole kaikille, mutta jos et ohita talvilomaa ja nauti lumilautailusta, voit pitää lumilautailua Land Roverin lisävarusteena. Jos olet myös Ragenin ja Land Roverin fani, tuote on pakollinen.

Longboard

land-rover-lisävarusteet-longboard-idea-bikes-model-range

Jokainen, joka pitää extreme -urheilusta maalla ja suhteellisen kuivalla maalla, nauttii houkuttelevasta longboardista. Tässä mallissa on turvallinen asento ja täydelliset temput. Myös muotoilu takaa tyylikkään ulkonäön.

Suunnittelun idea

land-rover-tarvikkeet-extreme-urheilu-fanit-harrastus-board-tarvikkeet

Land Rover -lisävarusteiden pinnan ei pitäisi muistuttaa Land Roveria vain väriltään. Kuusikulmainen kuvio valittiin myös jäljittelemään auton säleikköä. Tämä antaa levylle mielenkiintoisemman ilmeen menettämättä sen modernia tyyliä.

Surffilaudan Stern

land-rover-tarvikkeet-yksityiskohdat-surffilauta-korkea laatu

Surffilaudan evä, joka sijaitsee sen perässä, on myös hyvin harkittu. Kuten kokeneet surffaajat tietävät, tämä palvelee suuntavakautta ja sen pitäisi taata sama turvallisuus kuin SUV Evoque. Land Rover -lisävarusteet ovat täydellisesti harkittuja.

Stabilointi vedessä

land-rover-tarvikkeet-laatu-harrastus-tarvikkeet-idea-tyylikäs

Löydät lisää Land Rover -lisävarusteista valmistajan verkkosivuilta. Varusta itsesi ja uusin maastoajoneuvosi oikeilla lisävarusteilla ja koe harrastuksesi täysin uudella ja adrenaliinirikkaammalla tavalla.

Laudat messuilla

land-rover-tarvikkeet-näyttely-board-mallit-vanne-musta

Tutustu Land Roverin lisävarusteisiin verrattuna Milan Design Week 2016 -tapahtumassa esitettyyn Range Rover Evoque Convertible -autoon. Houkutteleva mustan ja oranssin värimaailma löytyy kaikista elementeistä.

Suunnitellut Odo Fioravanti Design Studio.

Previous Post
Muotoile modernit viikset – 7 nykyistä kampausta kasvoille yhdellä silmäyksellä
Next Post
Alemman vatsalihasten harjoittelu: harjoitussuunnitelma ja tehokkaimmat vatsalihakset yhdellä silmäyksellä!