15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu neliömäinen suihkupää, jossa on integroidut hyllyt

neliömäiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut suihkupäät Bougies Peter Jamieson

“Bougies” on uuden suunnitteleman ruostumattomasta teräksestä valmistetun suihkupään kokoelma Peter Jamieson italialaiselle yritykselle Ritmonio. Ja neliön muotoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkupää on koristeltu lisäkierteellä ja varustettu kompaktilla hyllyllä. Voit laittaa kylpyhuonetarvikkeita, tuoksutikkuja aromaterapiaan ja kynttilöitä, jotka luovat rentouttavan wellness -ilmapiirin kylpyhuoneeseesi. Tai kasvi, joka sietää kosteutta kylpyhuoneessa hyvin täydentämään luonnon inspiroimaa sisustusta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu design -suihkupää tarjoaa hyvinvointikokemuksen

boogies kokoelma suihku pään suunnittelu ruostumaton teräs ritmonio

Itse asiassa, jos ajattelet sitä, ainoa paikka, jossa voit todella olla yksin, on suihku. Ja juuri tämä vesiputoussuihku antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella tämä alue yksilöllisesti ja saada todellinen hyvinvointikokemus. Koska suunnittelija on erikoistunut myös arkkitehtuuriin, hän on yhdistänyt tilan ja esineen hyvin yksinkertaiseen mutta fiksuun konseptiin. Voit jopa ryhmitellä kaksi tai kolme suihkupäätä yhteen maksimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi, varsinkin jos sinulla on enemmän tilaa kylpyhuoneessa.

 Ruostumattomasta teräksestä valmistettu design -suihkupää, modernilla otteella

Neliön muotoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesiputoussuihkuhylly

Ja Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkupää on ominaista yksinkertaiset muodot ja pienet koot, jotka voidaan mukauttaa mihin tahansa kylpyhuoneeseen. Heijastava ruostumaton teräspinta heijastaa upeasti kynttilöiden pehmeää hehkua.

kauniit heijastavat pinnat

neliön muotoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu design -suihkupää ritmonio peter jamieson

Bougiesia tarjotaan myös kaksivirtausversiona vesiputouksen ja sateen tehostamiseksi. Kun suljet silmäsi, voit jopa kuvitella lumottua metsää – miellyttäviä tuoksuja, kynttilänvaloa ja veden ääntä. Mitä muuta tarvitset täydelliseen rentoutumiseen? Suunnittele suihkualueesi ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla.

Vesiputous suihkupää

vesiputous suihkut ruostumaton teräs hyllyt asennettu kynttilät aromi

kynttilät syttyvät hyllylle

sadesuihkupää ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt kynttilät suunnittelija

suihkupään eri toiminto    neliön muotoinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu design -suihkupää kynttilöiden hylly

moderni ja lumoava muotoilu

ruostumattomasta teräksestä valmistettu design -suihkupää boogie ritmonio peter jamieson  boogie -kokoelma suihkuhyllyt kynttilät tuoksuvat öljyt wellness

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet