15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kylpyhuoneen suunnittelu saunalla – mitä sinun on otettava huomioon?

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-huomautus-moderni-design-mökki-lepotuoli-kylpyhuone-valaistus

Jokainen, joka haluaa luoda todellisen hyvinvoinnin keitaan omiin neljään seinäänsä, voi tehdä yhden Suunnittele kylpyhuone, jossa on sauna. Saunan ystävät ovat innostuneita tästä ideasta, koska saunavalmistajat tarjoavat jo yksilöllisiä ratkaisuja jokaiseen makuun ja kohtuulliseen hintaan. Mutta mitä sinun on otettava huomioon, kun ostat saunaa kotiisi? Anna itsesi olla tietoinen.

Suunnittele kylpyhuone, jossa on sauna – Sijainti- ja tilavaatimukset

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-huomautus-muta-terassi-terassi-ovet-integroida

Vain 1,5 metrin jalanjälki riittää saunaan. Se riippuu siitä, kuinka moni haluaa käyttää saunaa samanaikaisesti. Nyt on olemassa tilaa säästäviä malleja, kuten InipiB Duravit. Räätälöityjä saunamökkejä voidaan mukauttaa erilaisiin tilaolosuhteisiin. Kylpyhuoneen kalteva katto ei ole enää ongelma. Infrapunasauna on moderni vaihtoehto perinteiselle suomalaiselle saunalle. Ne lämmittävät kehoa infrapunasäteilyllä ja tarjoavat myös useita ohjelmia, kuten värivalohoitoa. Infrapunakaapit voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, jopa makuuhuoneeseen. Ne voidaan tehdä pienemmiksi eivätkä tarvitse pitkiä lämmitysvaiheita. Toinen tilaa säästävä vaihtoehto perinteiselle suomalaiselle saunalle ovat höyrysaunat. Ne on nyt sijoitettu usein yhdistettyihin monitoimisuihkuihin, joten ne sopivat pienimpiin huoneisiin.

Kiukaan tyypit

sauna-kylpyhuone-suunnittelu-kulma-asennus-seinät-laatat-puu-ilme

Kolmanneksi, sinun tulee miettiä kiuasta ennen sen asentamista. Se on jokaisen saunan sydän ja erittäin tärkeä miellyttävän kokemuksen kannalta. Yksityisten alueiden saunoissa on suositeltavaa asentaa se saunan nurkkaan ja järjestää puupenkit sen ympärille. Tämä säästää tilaa ja lämpö kulkee kaikkialle. Valitse kiukaan teho saunan koon mukaan. Helppokäyttöisyys on myös tärkeä tekijä suunniteltaessa saunaa. Kiuasta on useita eri vaihtoehtoja. Täältä löydät puu-, sähkö-, kaasu- ja biosaunan kiukaat, joista jokaisella on hyvät ja huonot puolensa. Jos haluat kuulla puun halkeilua, voit valita tunnetuimman saunan, puulämmitteisen kiukaan. Tätä kiuasta varten tarvitaan kuitenkin savupiippu. Sähkökäyttöistä kiuasta käytetään useimmiten, koska se on yksinkertaisesti liitetty sähköjärjestelmään. Jokainen, joka valitsee kaasukiukaan, hyötyy siitä, että se kuumenee hyvin nopeasti ja haluttu lämpötila voidaan asettaa tarkasti. Tässä on kuitenkin noudatettava suurimpia turvatoimenpiteitä ja varmistettava asianmukainen ilmanvaihto. Biosaunan kiukaat, jotka mahdollistavat saunakivien infuusion, ovat erittäin suosittuja. Näillä uuneilla voit säätää lämpötilaa ja kosteutta.

Saunallisen kylpyhuoneen suunnittelu – oikean materiaalivalinnan valinta

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-huomautus-moderni-skandinaavinen-elävä-tyylinen-laatat-valkoinen-harmaa-kuvio

Jos suunnittelet kylpyhuonetta, jossa on sauna, voit valita elementtisaunan ja massiivipuusaunan. Massiivipuinen sauna on valmistettu puristetuista massiivipuulaudoista. Massiivipuusaunassa on kulmaylitykset, jotka varmistavat riittävän ilmankierron. Tämä luo etäisyyden seinään, mikä varmistaa ilman kiertämisen. Modulaarinen sauna puolestaan ​​koostuu puurunkoisesta rakenteesta, johon on kiinnitetty ohuet puiset säleet. Termoaktiivinen materiaali tarjoaa lämmöneristyksen. Lisäksi saunassa on höyrysulku, joka estää vesihöyryn laskeutumisen. Vertailun vuoksi modulaarinen sauna voidaan asentaa helpommin ja on halvempaa. Laatuun ei välttämättä vaikuta rakennusmenetelmä, vaan puu. Hyvin maustetut puulajit, kuten kuusi ja hemlock, ovat hartsittomia ja kestävät saunan kosteutta. Saunailma on tuuletettava ulkona homeen vaaran välttämiseksi. Koneellinen ilmanvaihto tai ikkuna ovat välttämättömiä; jokaisessa korkealaatuisessa saunassa on höyrytiivis eristys. Vaikka sauna ei olisi kylpyhuoneessasi, mutta toisessa huoneessa, jossa on vesi- ja sähköliitännät, suihkun tulisi sijaita myös lähellä saunaa, koska lämmön ja jäähdytyksen on oltava vuorotellen. Myös raittiiseen ilmaan pääsy ikkunan kautta olisi järkevää.

Suunnittele kylpyhuone, jossa on sauna ja erota alueet lasiseinällä

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-huomautus-moderni-kylpyhuone-puu-ullakko

Ajattele mukavia huonekaluja, kuten lepotuoleja, joissa voit antaa kehollesi tarvittavan rentoutumisen saunassa olon jälkeen. Sopivat saunakalusteet tekevät wellness -alueesta kodikkaan ja saavat sen näyttämään houkuttelevalta. Jos esimerkiksi haluat antaa saunalle Välimeren tunnelman, voit valita bambusta valmistetun mallin. Bambu luo kodikkaan ilmapiirin ja on herkkä kosteudelle. Voit sisustaa saunasi erilaisilla koristeilla ja antaa sille lisää viehätystä. Kasvien ja seinäkoristeiden avulla voit luoda hyvin yksilöllisen alueen. Sisustuksen suhteen voit tietysti käyttää mitä tahansa, joka saa aikaan hyvinvoinnin. Pienet tuoksukulhot, joissa on aromaattisia, eteerisiä öljyjä tai puusta valmistettuja koriste -esineitä, luovat miellyttävän ilmapiirin. Käytetty puu antaa saunalle erityisluonteen. Jos haluat modernin ja tyylikkään saunan, voit käyttää vaaleaa haapaa. Pohjoismainen polarkuusi takaa klassisen ilmeen.

Suunnittele kylpyhuone, jossa on sauna – saunan viereen suositellaan suihkua 

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-huomautus-moderni-luonnonkivi-kylpyhuone-iso-ikkuna

Saunan ulkoasun suhteen voit keskustella mieltymyksistäsi tämän alan asiantuntijoiden kanssa ja suunnitella yhden saunan, joka ei ole mikään muu. Miten esimerkiksi löydät saunan, jossa on suuri lasinen etuosa? Se on varmasti hieno kohokohta sauna -alueella. Jokainen, joka tuntee olonsa paremmaksi ja turvallisemmaksi suljetussa huoneessa, voi antaa modernin aksentin lasiovella ja käyttää koriste -elementtiä. Lasiovi nostaa optisesti sauna -aluetta. Jos etsit lisämahdollisuuksia rentoutumiseen, miellyttävä valaistus voi edistää haluttua tunnetta. Olet tervetullut asentamaan saunaan värillisen valon, joka luo mukavan ja rauhallisen tunnelman. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, koska suunnitteluvaihtoehtoja on lukemattomia.

Suunnittele kylpyhuone saunalla makuuhuoneeseen, josta on henkeäsalpaavat näkymät 

sauna-effegibi-taivas-malli-penkki-lasiseinä

Sauna Sky by Effegibi

sauna-taivas-effegibi-sininen-ympäristön valaistus-moderni-muotoilu

Väriterapia sauna

sauna-koko-effegibi-pieni-kylpyhuone-täydellinen-pyyheteline

Effegibin koko sauna

sauna-koko-effegibi-pieni-kylpyhuone-sopiva

Tilaa säästävä ratkaisu pieniin kylpyhuoneisiin

sauna-kylpyhuone-suunnitelma-kahden hengen lasiseinä

Saunan hauskaa kahdelle

sauna-design-malli-logica-twin-effegibi

Logica Twin Effegibiltä

sauna-auki-effegibi-compact-design-small-bathroom

Sauna Auki Effegibistä

duravit-sauna-InipiB-wellness-keidas-oma kylpyhuone

Inipi B Duravitilta

duravit-sauna-InipiB-kompakti muotoilu-valaistus

duravit-sauna-InipiB-kompakti-yksi-kahden hengen penkki

Kompakti sauna Duravitilta

duravit-sauna-InipiB-kylpyhuone-pienikokoinen-pieni-karkea

sauna-kylpyhuone-puolisuunnikkaan muotoinen lasiseinä-musta-kylpyhuone-laatat

sauna-kylpyhuone-puolisuunnikkaan muotoiset laatat-metalli-näköiset

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-lasiseinät, jotka on rakennettu toisiinsa

kylpyhuone, jossa sauna sauna-suihku-kattoikkuna-lasi-puu-näkymä

pieni-kylpyhuone-sauna-musta-laatta-puinen-penkki

pieni kylpyhuone-sauna-laatat-marmorinen

kylpyhuone, jossa sauna-parvi-parvi-lasiseinä pyöreä kylpyamme

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-antrasiitti-harmaa-laatat-puu-ovi

kylpyhuone-wellness-tunnelma-lasisuihku-nurkka-pieni sauna

kylpyhuone-sauna-musta-lattia-laatat-kaksi suihkua

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-lasiseinä-ovi-suurikokoinen-harmaa-lattialaatat

kylpyhuone-sauna-suunnitelma-lattia-laatat-puu-näyttää-seinä-laatat-kivi-ilme

kylpyhuone-sauna-kuusi-puu-lasi-ovi-ikkuna

kylpyhuone-pieni sauna-valkoinen-laatta-suihku-lasi-väliseinä

kylpyhuone-parvi-sauna-lasi-väliseinä-liukuovi

kylpyhuone-kylpy-ikkuna-sora-nauhat-sauna

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta