15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinkkejä pysyä positiivisina korona -aikoina + 20 rohkaisevaa sanontaa

Kun otetaan huomioon kaikki traagiset asiat, joita maailmassa tapahtuu koronaviruksen seurauksena, näyttää nyt epätavalliselta ajalta puhua optimismista ja positiivisuuksista. Positiivisena pysyminen on kuitenkin välttämätöntä kriisin hallitsemiseksi onnistuneesti. Kun psykologinen tutkimus osoittaa, että positiiviset tunteet auttavat meitä vähentämään stressin kielteisiä vaikutuksia, nyt on enemmän kuin koskaan aika sisällyttää pienet onnen hetket päiviimme. Tässä on muutamia käytännön vinkkejä positiivisten tunteiden kannustamiseen. Tutustu myös pep -keskusteluumme ja jaa suosikkilainauksesi ystävillesi, sukulaisillesi jne..

Nauti pienistä hetkistä

Pysy positiivisina sanonnat alkavat joka päivä positiivisella ajatuksella

Jopa koronakiellon aikana sinulla on vielä monia pieniä hetkiä nauttia: kahvin tuoksu, lämpimän suihkun tunne selässäsi ja niin edelleen. Jos pysähdyt näinä hetkinä nauttimaan niistä sen sijaan, että pidät niitä rutiinina, annat aivoillesi mahdollisuuden käsitellä nautinnon tunnetta ja lisätä siten serotoniinin tuotantoa – hyvän olon hormonia, joka saa mielialasi kohoamaan ja rauhoittaa sinua.

Vahvista suhteitasi

nauti pienistä hetkistä sanomalla edistää halaushormonia

Niille meistä, jotka ovat perheen ulkonaliikkumiskielillä, nyt on tilaisuus viettää laatuaikaa rakkaittemme kanssa. Ota aikaa halata lapsiasi tai kumppaniasi, katsoa heitä silmiin, keskustella pitkään heidän kanssaan. Kaikki nämä eleet rohkaisevat läheisyyttä ja vapauttavat myös oksitosiinia – halaushormonia, joka vahvistaa siteitä ja jolla on myös rauhoittava vaikutus kehoosi. Kun oksitosiinitasoja nostetaan, kortisoli, stressihormoni, laskee.

Etsi toisista hyvää

Optimismi sanoo, että pysy positiivisena, houkuttelee hyviä ihmisiä

Tämän tyyppinen kriisi voi tuoda esiin sekä pahimman että parhaan ihmisluonnossa. Anna hyvän uutisen piristää sinua. Filantropit lahjoittavat rahaa tutkijoille löytääkseen lääkkeen. Lääkärit ja hoitohenkilökunta tekevät ylitöitä auttaakseen sairaita potilaita. Ihmiset julkaisevat positiivisia viestejä sosiaalisessa mediassa. Ystävät kaikkialta maailmasta kättelevät toisiaan. Kun keskitämme sisäisen huomiomme näihin kriisin myönteisiin ja sosiaalisia puolia, toivomme on yhtenäinen.

Keskittymällä näihin kolmeen korona -ajan positiiviseen puoleen voit mahdollisesti muuttaa ajattelutapaasi ja pysyä positiivisena.

ajattele, että positiiviset sanat tuovat positiivisia asioita elämääsi

Vastuun ottaminen järkevyydestämme ja pienien hetkien vangitseminen auttaa meitä myös siirtymään edelleen tuntemattomaan. Positiivisten tunteiden vaikutukset mieleen ja kehoon on tutkittu ja dokumentoitu hyvin. Itse asiassa positiiviset tunteet ovat meille tärkeä voimavara koronaviruskriisin aikana, koska ne voivat tehdä monia asioita, esimerkiksi:

– Lisää kestävyyttäsi: Jos koemme positiivisia tunteita stressaavan tapahtuman jälkeen, voimme nousta jaloillemme nopeammin ja saada nopeamman “kardiovaskulaarisen toipumisajan”. Sydämen syke laskee ja verenpaineemme stabiloituu nopeammin, kun pysymme positiivisina.

kannustaa sanoja rohkaisevia sanoja

Lisää immuunijärjestelmääsi: Tahattomasti influenssavirukseen ja rinovirukseen tartunnan saaneista ihmisistä tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että positiivisempia tunteita omaavat ihmiset taistelivat paremmin oireita vastaan. Tässä tutkimuksessa ihmiset, joilla oli vähän positiivisia tunteita, kehittyivät 2,9 kertaa todennäköisemmin hengityselinsairauksiin.

usko, että rohkaisevat sanat oppivat olemaan kiitollisia

  • Ajattele selkeämmin: Se, miten tunnemme, vaikuttaa ajatteluumme. Positiiviset tunteet edistävät ongelmanratkaisutaitojamme, harkintakykyämme, päätöksentekoamme, kognitiivista joustavuuttamme ja luovuuttamme. Jos pysyt positiivisena, sinä ja lapsesi pystytte paremmin ratkaisemaan kaikki pienet ongelmat, jotka kohtaavat meitä tällä hetkellä.

Sanonnat antavat toivoa koronakriisin vuoksi

Aurinko seuraa jokaista myrskyä. Tämä on tilaisuutesi rakentaa optimismiasi ja ottaa vastuu mielenterveydestäsi, jotta voit tulla vahvemmaksi kriisistä.

pysy positiivisena sanomalla älä koskaan luovuta

pysy positiivisena ajatteluna kriisiaikoina

ole kiitollinen sanomalla englanti

kärsivällisyyttä sanomalla pysy positiivisena, lopulta kaikki on hyvin

ajattele positiivisesti, että hyviä päiviä tulee

ajattele positiivista sanomista ihmisten hyvästä

enemmän naurua vähemmän huolia sanomalla enemmän rakkautta vähemmän vihaa

päästä irti negatiivisista ajatuksistasi positiivinen elämä

Rohkaisevia sanontoja optimisti ja pessimisti

jätä tilaa positiivisille ajatuksille

elämän haasteet sanovat toivoa

tee maailmasta parempi sanoen optimistinen

Previous Post
Osta miesten talvitakki – valitse oikea takki miehille
Next Post
Venyttely – tai miten voit saavuttaa unelmakehosi venyttämällä