15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustus luonnonmateriaaleilla: Esittelemme sinulle ensimmäisen “vegaanisen” hotellihuoneen

Sisustus luonnonmateriaaleilla, puukaappi, keinonahka

Suunnittelijaduo Bombas & Parr on perustanut ensimmäisen vegaanihotellin. Sisustuksessa käytettiin vain kasviperäisiä luonnonmateriaaleja. Eläinystävällisen sisustuskonseptin avulla suunnittelijat halusivat todistaa, että termi “vegaani” ei enää tarkoita vain ravitsemusta. On täysin mahdollista luoda kodikas ja moderni tunnelma ilman nahkaa. Sisustaminen luonnonmateriaaleilla ei myöskään ole ollenkaan vaikeaa. Näytämme sinulle upean projektin todisteena ja selitämme yksityiskohtaisesti, mitä materiaaleja suunnittelussa käytettiin.

Sisustus luonnonmateriaaleilla: moderni hotellihuone Lontoossa

Sisustus luonnonmateriaaleista hotellihuoneen sängynpäätyverhoilu

Hilton London Southbank -hotellin omistajilla on lahjakkaita Bombasin suunnittelijoita & Parr palkkaa perustamaan vegaanisen hotellihuoneen. Tämä tarkoittaa, että kaikkien kankaiden, materiaalien ja lisävarusteiden tulee olla kasviperäisiä. Se, mikä aluksi tuntui suurelta haasteelta, on osoittautunut todella helpoksi tehtäväksi. Tämä johtuu luultavasti siitä, että viime vuosina yhä useammat sisustusarkkitehdit, suunnittelijat ja huonekaluvalmistajat ovat esittäneet ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja nahalle.

Sisustus luonnonmateriaaleilla: ananaskuiduista valmistettu nahan korvike

Sisustus luonnonmateriaaleista puinen seinäsänky sängynpääty nahkainen verhoilu

Materiaali, joka on hämmentävän samanlainen kuin nahka, saa myös miellyttävän pinnan ja voidaan helposti käsitellä tekstiileiksi – tämä oli lahjakas suunnittelija Carmen Hijosa, Ananas Anam -yrityksen perustaja. Etsiessään ympäristöystävällistä, halpaa ja kestävää vaihtoehtoa nahalle hän matkusti Aasiaan. Siellä hän yritti useita kertoja tehdä nahan jäljitelmää eri kasveista. Hän on vihdoin onnistunut jalostamaan ananaslehtien kuidut kestäväksi orgaaniseksi tekstiiliksi. Uusi materiaali, Piñatex, on Bombas -suunnittelijoiden työ & Parria käytettiin taitavasti hotellihuoneessa. Sängyn pääty, mittatilaustyönä valmistettu tuote, verhottiin Piñatexissa. Olohuoneen oranssit koristetyynyt on ommeltu myös ympäristöystävällisestä kankaasta.

Sisustus luonnonmateriaaleista verhoiltu sohva farsern ananas

Sisustussuunnittelijat ovat yrittäneet tehdä huoneesta täysin vegaanisia materiaaleja. Tyynyt eivät ole täynnä höyheniä, vaan tattaria ja hirssiä. Matot ja matot on valmistettu puuvillasta, ei villasta. Lisäksi kaikki huonekalut, kodin tarvikkeet, puhdistusaineet ja jopa välipalat tässä hotellihuoneessa ovat vegaanisia.

Kalustus ja sisustus on esitetty mykistetyissä maanvivahteissa – ympäristöystävällisen konseptin mukaisesti. Vihreä, kivenharmaa, beige ja ruskea saavat huoneet näyttämään kodikkailta ja kutsuvilta. Houkutteleva puurake ei koskaan päästä silmistä irti ja edistää sisustuksen luonnollista ilmettä.

Sisustus luonnonmateriaaleista koristetyyny punainen

“Vegaanisessa” hotellihuoneessa asiakkaat voivat tilata vain vegaaniruokia ja juomia. Ravintola hemmottelee sinua täyttämällä välipaloja vihanneksilla, herkullisilla dipillä ja terveellisillä mehuilla.

Sisustus luonnonmateriaaleista puuseinävilla Hotel London

Sisustus luonnonmateriaaleilla Luonnonkiviseinät Kylpyhuoneen turhamaisuus graniitti

Sisustus luonnonmateriaaleilla Hotel England aula

Projektin tekijä Bombat & Parr

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta