15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiinteistöt Mallorcalla – unelma ylellisestä huvilasta

Kiinteistöt Mallorcalla luksustaloja allas trendejä

Kaunis Baleaarien saari Mallorca on myös yksi eurooppalaisten suosituimmista matkakohteista tänä vuonna. Mutta miksi se on niin houkutteleva? Monet rannat tekevät siitä houkuttelevan luonnon ystäville ja leuto Välimeren ilmasto takaa miellyttävän oleskelun kaikkina vuodenaikoina. Vapaa -ajan harrastusten monipuolisuus on toinen tärkeä edellytys kasvavalle kiinnostukselle. Ei siis ole ihme, että yhä useammat saksalaiset, englantilaiset ja skandinaaviset menevät askeleen pidemmälle ja sijoittavat kiinteistöihin Mallorcalla. Monille elinikäinen unelma toteutuu ylellisessä huvilassa tai huoneistossa.

Kiinteistöt Mallorcalla – markkinat ovat nousussa

Kiinteistöt-Mallorcalla-lomakohteet-suosittuja ideoita

Yhdysvaltojen kiinteistökriisin jälkeen sijoittajat ovat olleet varovaisia ​​- ja vaikka Espanjan omakotitalojen hinnat ovat vaihtuneet voimakkaasti tämän seurauksena, luksusluokkaan tuskin vaikuttaa. Mukaan, lomakohteet Mallorcalla on Kiinteistölehti Bellevue Ei ole menettänyt viehätystään, ja Mallorca on edelleen yksi Euroopan parhaista loma -asuntokohteista. Trendi voidaan selittää nopeasti – saaren tontit ovat rajalliset / n. 35-40% alueesta on luonnonsuojelun alaisia ​​/samalla erittäin suosittuja. Tärkeimmät syyt tähän ovat:

– Hyvä infrastruktuuri: erinomaiset liikenneyhteydet ja lentoyhteydet

– Arkkitehtoniset nähtävyydet ja runsas kulttuuriohjelma

– Jännittävä yöelämä

– Lukuisia vapaa -ajan aktiviteetteja – vesiurheilua, golfkenttiä, vaellus- ja pyöräilyreittejä aktiivisille, wellness- ja spa -salonkeja rentoutumista etsiville.

– Kansainväliset koulut ja sairaalat

Firstclass-estate.comin mukaan ne ovat kysyttyjä lähinnä loma -asuntoja ja luksusasuntoja Port d ‘Andratxissa, Santa Ponçassa, Pollençassa tai Son Vidassa pääkaupungissa Palma de Mallorcassa. Tontteja, joilla on suotuisa sijainti, ei juuri löydy, tänä vuonna on suunnitteilla noin 400 uutta rakennushanketta / enimmäkseen rivitaloja ja omakotitaloja.

Kiinteistöt Mallorcalla – mitä on otettava huomioon ostettaessa?

Kiinteistöt-Mallorca-allas-palmuja-nurmikko-trendit-markkinoilla

Kaikkien Mallorcan kiinteistöistä kiinnostuneiden on suunniteltava investointi yksityiskohtaisesti ja pyydettävä yksityiskohtaisia ​​neuvoja asiantuntijoilta. Kiinteistön arvo määräytyy useiden kriteerien perusteella:

– Helposti saatavilla olevat kiinteistöt – ne voidaan periaatteessa vuokrata tai myydä nopeammin ja ovat siksi kalliita.

– Upeat merinäkymät – ylelliset huvilat kätevällä paikalla maksavat keskimäärin jopa 40 prosenttia enemmän.

– Makuuhuoneiden ja kylpyhuoneiden määrä.

– Puutarhan koko ja allasalue voivat myös lisätä kokonaisarvoa.

Kehityspolitiikka ja lakimuutokset – nämä koskevat esimerkiksi laittomasti rakennettujen / laajennettujen maalaistalojen kiistanalaista laillistamista / tästä hallitus ei ole vieläkään samaa mieltä ja tilanne muuttuu päivittäin / ulkomaalaiset, tärkeät vuokrasäännöt ja monet muut.

– Vuotuisen veron koko

Mallorcan luksusluokan kiinteistöt tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten uima -altaan

Kiinteistöt-Mallorca-luksus-talot-ideat-liukulasioviovet

Kiinteistöt Mallorcalla – mitä paremmat näkymät, sitä korkeampi hinta

Kiinteistöt Mallorca uima -allas terassi ylellinen rakennus

Puutarhan koko voi lisätä kiinteistön arvoa

Kiinteistöt-Mallorca-nurmikko-puutarha-ylellisyys-Semgent

Kiinteistöt Mallorcan talo luonnonkiviseinä puutarha

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä