15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Erittäin erikoinen hotellihuoneen suunnittelu – yöpyminen helikopterilla

special-hotel-room-design-helicopter-niitty-skotlanti

Hotellille on luultavasti useita poikkeuksellisia paikkoja ja jännittäviä vaihtoehtoja. Nyt on tullut trendi matkustaa ja viettää yö tai kaksi epätavallisessa paikassa. Tätä kutsutaan “glampingiksi”, joka tarkoittaa viileämpää leirintäaluetta. Termi tulee englannista. Lyhenne tarkoittaa “lumoavaa leirintäaluetta” ja tämä tarkoittaa telttailua, jolla on tietty ylellisyystekijä. Tällaisten epätavallisten majoitusvaihtoehtojen valikoima on erityisen suuri Isossa -Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Seuraavassa kerromme erittäin erikoisesta hotellihuoneesta Stirlingissä, Skotlannissa.

erikoishotelli-huone-suunnittelu-helikopteri-valaistus-niitty

Onko kukaan koskaan kuvitellut nukkuvansa helikopterissa yöksi? Mains Farmin tiimi on keksinyt erittäin erikoisen hotellihuoneen Sea King ZA127 -helikopterissa. Lisäksi paikka, johon helikopteri sijoitetaan, on varsin epätavallinen lomalle, nimittäin maatila Thornhillissa, Stirlingissä, Skotlannissa. Kuitenkin juuri tällaisessa ympäristössä voit paeta kiireisestä arjesta ja rentoutua täydellisesti tässä hiljaisessa, raikkaassa vihreässä ilmapiirissä.

erikoishotelli-huone-suunnittelu-helikopteri-valo-valaistus

Ulkopuolelta helikopteri näyttää siltä, ​​kuin se olisi laskeutunut niitylle muutama minuutti sitten. Sisustus vakuuttaa erityisellä hotellihuoneella, jossa voit viettää yön erittäin mukavasti. Helikopterin hytissä on minibaari ja kaksi verhoiltua nojatuolia. Voit siis nauttia kauniista näkymistä lasikupolin läpi lasin viiniä tai samppanjaa kädessä. Sisällä huone on rakennettu kokonaan uudelleen, eikä entisestä sotilastarvikkeesta ole juuri mitään jälkiä. Sisustus on suunniteltu kokonaan vaaleilla väreillä, mikä tekee siitä erittäin positiivisen ja kutsuvan. Seinät ja katto on verhottu puisilla säleillä ja maalattu valkoiseksi. Vain armeijan sininen lattiapäällyste herättää assosiaatioita huoneen entiseen tarkoitukseen.

Hotellihuoneiden suunnittelu-erikoishelikopteri-hytti-baari-ikkuna

Käytettävissä oleva tila on optimoitu ja varustettu täydellisesti toimivilla ja käytännöllisillä sisäänrakennetuilla huonekaluilla. Siellä on pieni minikeittiö, jossa on kaikki mitä tarvitset herkullisen aamiaisen valmistamiseen – jääkaappi, pesuallas, sähköliesi ja mikroaaltouuni. Ehkä tarvittavat ainekset ovat jo jääkaapissa. Luonnonpuusta valmistetut seinähyllyt ja huonekasvit luovat kodikkaan tunnelman. Hotellihuoneessa on yhteensä 5 vuodetta-parivuode ja 3 muuta vuodetta, jotka on järjestetty U-muotoon penkkeiksi mielikuvituksellisella ja tilaa säästävällä tavalla.

Hotellihuoneiden suunnittelu-erikoishelikopteri-keittiö-valkoinen

Tarjolla on myös energiatehokkuutta ja hyvää sisäilmaa. Helikopterin sisäpuoli on täysin eristetty ja myös puulla peitetty. Tämä pitää huoneen suhteellisen viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. klo Mains Farm saat lisätietoja projektista tai varaat ylimääräisen hotellihuoneen seuraavaa lomaasi varten.

Hotellihuoneiden suunnittelu-erikoishelikopterin-nukkumapaikat-nukkuminen

erikoishotelli-huone-suunnittelu-helikopteri-makuuhuone

erikoishotelli-huone-design-helikopteri-sininen-kodikas

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta