15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutavaratalo – mukavuutta, rentoutumista ja uusia kokemuksia luonnon keskellä

metsä talo puusta luontopyörät ikkuna tumma julkisivu

Harvardin yliopiston opiskelijat ovat perustaneet yrityksen, joka suunnittelee, rakentaa ja vuokraa metsään mikrotaloja kaupunkilaisille, jotka haluavat paeta arjen stressiä. Yhtiö on nimeltään Getaway ja sillä on tällä hetkellä kuusi siirrettävää puutaloa, jotka tarjoavat 15-20 neliömetriä asuintilaa ja sijaitsevat lähellä DC: tä, Bostonia ja New Yorkia. Tämän päivän postauksessa tarkastelemme lähemmin tällaista puusta valmistettua metsätaloa ja katsomme tätä mikroasuntoa.

sisätilojen metsärakennus puuseinäpaneeleista istuintyynyt riippuva tuoli

Tällainen maalaismainen puutalo voidaan rakentaa neljän viikon kuluessa. Ensi silmäyksellä huomaat välittömästi verhouksen, joka on kokonaan puuta. Pienissä tiloissa käytetyt materiaalit ovat koivu ja mänty. Jokaisessa yksittäisessä asunnossa on sähkö- ja propaanilämmitysjärjestelmät, ja niissä on pesuallas, liesi, jääkaappi, wc ja suihku. Vaikka kaikki pienet loma -asunnot on rakennettu pitkiä ja kapeita, ne ovat korkeudeltaan ja pohjapiirrokseltaan vaihtelevia.

pieni metsäinen talo puusta tehty olohuone keittokomero sohva koira

Esimerkiksi yksi puinen metsärakennus lähellä Bostonia on yksinkertainen puurakenne, jossa on viilukatto. Majoitus on verhoiltu tummalla puulla ja on täydellisessä sopusoinnussa ympäröivän luonnon kanssa. Sisustus on täynnä valoa ja mukava ja viihtyisä monien erikokoisten ikkunoiden ansiosta. Minimajoitukset on suunniteltu ja sisustettu tarjoamaan vierailijoille kaikkea heille välttämätöntä. Suuret vuoteet, mukavat oleskelutilat, ruokapöydät, kirjahyllyt, joissa on kirjallisuutta ja lautapelejä, sekä ikkunat, jotka sulavat sisä- ja ulkotilojen väliset rajat, antavat vieraille mahdollisuuden luoda oma elämystuntonsa.

pakopaikka puinen metsämökki sisäkuva

Hytit ovat riittävän kaukana toisistaan, joten yksityisyys on taattu tuntematta oloaan täysin eristyksissä. Vieraita kehotetaan sammuttamaan matkapuhelimet hetkeksi ja nauttimaan tähdistä ja välkkyvästä nuotiosta. Voit sytyttää tulen ulkona lämmittääksesi viileänä yönä. Tai mitä mieltä olet aamiaisen valmistamisesta ulkona tulen ääressä. Piknikpöytä antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olosi kotoisaksi pienen majoituksen ulkopuolella.

puu tikkaat kansi pöytä tuolit portaat keittiötarvikkeet metsä talo puusta

Pientä lisämaksua vastaan ​​voit myös ottaa lemmikkisi mukaasi. Puumetsän voi vuokrata vain 99 dollarilla per yö.

pakopaikka puinen metsätalo sisustus makuuhuone jalusta puupanelointi

seinän suunnittelu pieni metsärakennus, joka on valmistettu puusta kylpyhuoneen keittoalueesta

luonto puu metsä talo pyörillä pako julkisivu

metsäinen talo puusta yöllä pakopaikka ikkunan edessä vuoteet

luonto mini metsä talot tumma puu julkisivu hotelli

puut metsä pieni metsätalo ikkuna edestä

* Käy Getawayn virallisilla verkkosivuilla tässä

Previous Post
Säännölliset ja yksinkertaiset joogaharjoitukset auttavat rintojen nostamisessa ilman leikkausta
Next Post
Isojen kukkaruukkujen istutus – 60 ideaa, kuvaa ja ehdotusta