15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puinen kota luonnossa – paeta arjen stressiä!

mökki puuportaat parveke betoniset saniaiset harmaa julkisivu

Olin yllättynyt kuinka hauskaa minulla oli yhdessä Puinen mökki Havaijin suurella saarella. Se oli paljon helpompaa kuin odotin ja myös hyvin vapauttava. Ulkona eläminen ei tarkoita nykyaikaisten teknisten ja viestintämedioiden täydellistä luopumista. Se tarkoittaa vain sitä, että asiat ovat erilaisia ​​ja tapahtuvat paljon hitaammin. Voit esimerkiksi saada valoa illalla, jos haluat, jopa WiFi. Ongelmana on, että matkustamossasi on aurinkopaneeleja ja sinulla ei ole paljon energiaa käytettäväksi. Kun käytät ne loppuun, valot sammuvat.

Puumaja, jossa on harmaa julkisivu ja moderni muotoilu

puinen kota moderni muotoilu parveke harmaa litteä katto

Verkosta irrotetussa puisessa hytissä voi silti olla juoksevaa vettä, tilaäänimusiikkia, keittolevyä ja muita mukavuuksia. Tai voit valita toisen vaihtoehdon pysyä siellä hiljaa, yksinäisenä ja ilman ulkomaailman puuttumista. Haluamme kuitenkin korostaa uudelleen: aurinkopaneelien tai muiden kestävien energialähteiden koko rajoittaa sinua.

Puinen mökki lomalle tai vierastalona

mökki puu loma -asunto idea puutarha puut nurmikko

Jos luulet voivasi elää onnellisesti ilman modernia tekniikkaa ja viestintätyökaluja, olet tullut oikeaan paikkaan! Tänään näytämme sinulle useita esimerkkejä unelmiesi puumajasta! Valokuvaesimerkimme todistavat sinulle, että sinun ei tarvitse asua perävaunussa tai epämuodostuneessa mökissä. Näissä puutaloissa keskellä metsää on paljon romantiikkaa kaikille suunnittelun ystäville.

Puinen kota Newkirk

mökki puu newkirk pieni terassi jalusta istuttaa tuolit

Scott Newkirk on New Yorkissa asuva sisustussuunnittelija ja stylisti. Hänen puutalonsa ovat puhdas kiusaus kaikille luonnon ystäville. Jokainen puinen mökki on täysin suunniteltu, ja siinä on sekä paattoterassi että parveke, jossa voit nauttia paljon aikaa ulkona avoimen taivaan alla. Useat ikkunat ja tilava olohuone, jossa ei ole rajoja sisä- ja ulkotilojen välillä, takaavat sinulle ja vieraillesi raitista ilmaa, tarpeeksi luonnonvaloa ja metsän ääniä, joista voit nauttia täällä. Kuka tarvitsee porealtaan, kun puutalon takana on virtaava virta??

Puinen kota – Chalk Hill

puinen kota ikkuna terassi navetta ovi kivi kivet puutarhakalusteet

77 neliömetrin puutalo näyttää tilavammalta kuin se on. Tämän on suunnitellut Arkin Tilt Architects sen näyttävän modernin muotoilun vuoksi.

Aurinkoenergiaa mökille sähköä varten

puinen kota pikkukivi metsä luonto valaistus puulevyt aurinkoenergia

Tutustu suureen aurinkokuntaan, joka tarjoaa tälle puumökille runsaasti energiaa, kun perhe sitä tarvitsee, ja varastoi sen, kun sitä ei tarvita. Sisustus piilottaa monia puutalon klassisia elementtejä. Puuta voi tietysti nähdä kaikkialla, mutta täällä on myös moderneja elementtejä, kuten paljon lasia. Se sallii luonnonvalon tunkeutua suoraan puutalon sisätiloihin ja tunnelma näyttää kirkkaalta ja kodikkaalta!

Puinen mökki – Flathead Lake Cabin

mökki puu flathead treehouse ikkuna edessä moderni tyyli

Tämä puinen mökki on Andersson Wise Architects ja se sijaitsee Flathead -järvellä Montanassa Yhdysvalloissa.

Puutalo sijaitsee jyrkällä kalliolla muinaisten mäntyjen keskellä, ja siinä on puumaja -ilmapiiri, ja se tarjoaa anteliaan näkymän useista ikkunoista.

Puinen sisustus ja näkymä suurten ikkunoiden ansiosta

mökki puinen sisustus litteät tuolit valkoinen musta sivupöytä

Tämä puinen mökki on loistava esimerkki siitä, miten voit löytää mukavan paikan jyrkästä paikasta, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän ympäröivään maahan ja alueella eläviin paikallisiin eläimiin. Katso alta vaikuttavampia puumajan malleja!

kota puu järvi alue flathead arkkitehtuuri idea puita

Korotettu mökki vaaleasta puusta

mökki puu columbus ohio lyhty parvekkeen kaide

mökki puusta alaska hirsimökki suunnittelu romanttinen

mökki puu moderni veranta hyttysverkko metsä

mökki puu pieni valaistus satula katto seinä betoni ovi terassi

Previous Post
LED -hehkuvat kengät: lenkkaritrendi nuorten keskuudessa, mutta ei vain
Next Post
Hyviä ideoita pääsiäismunien päälle laittamiseen ja ohjeet tehdä se itse