15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hotelli veden päällä – Salt & Waterin alkuperäinen projekti

hotelli vesiveneellä terassi lounge -järvi

Tämä mielikuvituksellinen projekti on moderni Hotelli veden äärellä, se Suola & Water Design Studio kehitettiin. Tällä ajatuksella yritys haluaa edistää matkailua vesillä. Toinen etu on, että tällainen hanke ei tuhoa itse maata rakennustöillä, metsien hävittämisellä tai vastaavalla. Tämän hotellin tavoitteena on turvata ja vahvistaa yhteyttä luontoon upeiden näkymien kautta. Tästä syystä veneissä on myös suuret ikkunat edessä. Suola voitti “Hotel on the Water” -projektista & Vesi Millennium Yacht Design Award -palkinnolla.

Hotelli vesillä – veneet huoneina

hotelli vesi valkoinen veneet laituri matkailun idea

Alkuperäinen hotelli veden äärellä on jaettu kahteen pääalueeseen. Toisaalta on suurempi vene, johon mahtuu vastaanotto, ravintola, kahvila, erilaisten tapahtumien sali sekä työntekijöiden toimistot. Hotellin toinen osa koostuu huoneista. Nämä muodostuvat jälleen veneiden tai katamaraanien muodossa ja saavutetaan laiturien kautta.

Hotelli veden äärellä – vastaanotto, ravintola ja kahvila

hotellin vesi vastaanotto kahvila ravintola sisäänkäynti

Hotellin veden äärellä sijaitsevissa huoneissa on tilaa kahdelle tai neljälle hengelle. Toisaalta olohuone, jossa on mukava oleskelualue, joka voidaan muuntaa kahdeksi vuoteeksi, keittiö, kylpyhuone ja makuutila olohuoneen yläpuolella. Huoneet ovat myös liikkuvia. Tällä tavalla vieraat voivat mennä retkille tai yksinkertaisesti päättää itse, missä he haluavat viettää lomansa ja yöpyä. Käytävää ja rantalaituria käytetään rentoutumiseen. Jälkimmäinen on myös täydellinen kalastukseen ja helpottaa pääsyä veteen, kun tuntuu uivalta. Ei voi muuta kuin toivoa, että veden äärellä sijaitseva hotelli toteutuu mahdollisimman pian!

Oleskelualue huoneessa, josta on näköala veteen

hotelli vedellä olohuone oleskelualue tikkaat tuoli vihreä

Jokaisessa hotellihuoneessa on keittiö

hotellin vesi ruokailutila pöytä keittiö tikkaat

Mobiili hotellihuone terassilla

hotelli vedessä yksityisyysnäyttö puiset nauhat ikkuna suuri järvi

Suunnitellut Suola & Vesi.

Previous Post
Tee vaaleanpunaiset kynnet itse – 24 modernia kynsimallia ja -vinkkiä
Next Post
Yksinkertaiset joogaharjoitukset parantavat suoliston peristaltiikkaa ja ruoansulatusta