15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puun reunapöydät laitoksessa: luonnollisuus ja moderni viehätys

Olitpa kotona, toimistossa tai ravintoloissa – kauniit huonekalut luonnollisella ilmeellä ovat aina todellinen katseenvangitsija. Esimerkiksi puun reunapöydät ovat viime aikoina saaneet suuren suosion laitoksessa. Mitä termin takana on ja mitä sinun pitäisi harkita ostaessasi, kerromme sinulle artikkelissa. Kuka tietää, ehkä saat pian korkealaatuisen massiivipuusta valmistetun pöydän – täysin yksilöllisten toiveidesi mukaan.

Puun reunapöydät laitoksessa: mitä termin takana on?

Puun reunapöydät ruokasalin luonnollisessa pinnassa, ei sinetöity

Ensinnäkin haluamme selvittää, mitä puun reunataulukot ovat. Ne valmistetaan enimmäkseen yhdestä puukappaleesta, joka säilyttää luonnollisesti ja ainutlaatuisesti kasvaneen rakenteensa. Toisin kuin massatuotteet, on olemassa Puun reunapöytä ei teräväreunainen, mutta kiehtoo luonnollisella muodollaan. Toinen tärkeä etu on, että puuta on käsitelty hyvin vähän tai ei ollenkaan, eli voidaan sulkea pois kemiallisten liimojen tai muiden raaka -aineiden saastuminen, jotka eivät ole hyväksi asukkaiden terveydelle..

Miten nämä taulukot erottuvat??

Puun reunapöydät laitoksen puutarhapöydässä tammea

Paneelit on valmistettu paikallisista tai eksoottisista puista ja ovat todella ainutlaatuisia. Pöytälevyt voidaan harjata ja öljyä tai lakata, mikä puolestaan ​​vaikuttaa väriin (vaaleasta tummaan, punertava, ruskehtava jne.). Lopputuloksena on ajaton muotoilu, joka ei koskaan mene pois muodista. Asiantuntijat olettavat, että lähivuosina painopiste siirtyy yhä enemmän luonnollisuuteen ja kestävyyteen.

Mistä puulajeista puun reunapöydät voidaan tehdä?

Aito puinen ruokapöytä maalaistyylisessä ruokasalissa

Periaatteessa on olemassa suuri valikoima tähän soveltuvia erilaisia ​​puulajeja. Seuraavat puulajit ovat erityisen suosittuja: (* paikallisista metsistä, FSC -sinettisertifioitu)

– tammi *

– villi tammi *

– savustettu tammi *

– talteenotettu tammi *

– akaasia

– Cedar

– tiikki

– mango

Kuten näette, puun reunapöydät on valmistettu monenlaisista kotimaisista ja eksoottisista puista. Puun valinnassa on tietysti otettava huomioon eri tekijät.

Oak tree reunapöydät ruokasalissa metallijaloilla

Näitä ovat esimerkiksi:

1. Jos ostajat haluavat keskittyä kestävyyteen, heidän tulee tehdä ilman eksoottisten maiden puuta. (esimerkiksi teak tai mango jätetään pois)

2. Puun väri ja vilja vaihtelevat puulajeittain. Näin voit etsiä puuta, joka kattaa omat toiveesi mahdollisimman hyvin. Jotkut puulajit näyttävät hyvin rauhallisilta ja niillä ei ole lainkaan viljaa, kun taas toiset ovat hyvin havaittavia.

3. Puun kestävyydellä on rooli monille ihmisille. Jos esimerkiksi pelkäät pöydän tahroja, sinun tulee valita puulaji, johon tahra tunkeutuu eikä näin enää näy. Vaihtoehtoisesti levy voidaan myös kiillottaa luonnollisilla ja ennen kaikkea korkealaatuisilla öljyillä. Valmistajien kokemusten mukaan värilliset reunat häviävät yhtäkkiä yön yli uudelleen, mikä johtuu tammen korkeasta tanniinihappopitoisuudesta.

Puun reunapöydät laitoksessa: edut yhdellä silmäyksellä

Puun reunapöytä kotitoimistoon

Ensinnäkin luonnollinen ulkonäkö houkuttelee ihmisiä. Pöytälevyt eivät vain näytä tyylikkäiltä, ​​vaan myös miellyttävältä. Jokainen, joka on jo käsitellyt puuta raaka -aineena, tietää, että massiivipuulla on erittäin myönteisiä vaikutuksia ihmisiin ja huoneilmastoon. Kosteus voi imeytyä, varastoida ja vapauttaa tarvittaessa uudelleen. Siksi tiettyjä muutoksia voidaan havaita vuosien jälkeen. Jos toisaalta ostat vanerista tai kuitulevystä valmistettuja huonekaluja, vaikutus on huomattavasti pienempi, koska pinta on tiivistetty suojalakalla.

Puun reunapöytä tammesta luonnollisella ilmeellä

Ihmisille, jotka haluavat kestäviä huonekaluja, on suositeltavaa käyttää puun reunapöytiä. Riippumatta siitä, ovatko naarmuja, tahroja tai vastaavia-massiivipuu voi poistaa paljon ja pinta voidaan myös helposti hioa ja öljyä uudelleen jopa yksittäisissä paikoissa. Puun reunapöytä näyttää erittäin tyylikkäältä etenkin modernissa, puristisessa sisustuksessa.

Previous Post
Talo dyyneillä – kestävää arkkitehtuuria meren rannalla ilman toimitusverkkoa
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta