15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikean luettelo 2021: Ruotsin huonekaluliikkeen tyylikkäimmät sisustustrendit yhdellä silmäyksellä

Tänä vuonna Ikean luettelo juhlii vuosipäiväänsä: Ruotsin huonekaluliike esittelee jo 70. kerran uusimpia huonekaluja, lisävarusteita ja valaistuksia. Kukaan ei kuitenkaan saa sitä postitse, koska brändi on korostanut suurta vastuullisuutta useiden vuosien ajan. Luettelo löytyy verkosta Ikean sivuilta ja sivuliikkeistä. Annamme sinulle yleiskuvan uusista tuotteista ja paljastamme suosikkikalusteemme.

Ikean luettelo 2021: huonekalut tummissa väreissä

Ikean luettelo 2021 korostaa Stocksund -sohvaa ja Havsta -hyllyjärjestelmää

Tänä vuonna tummissa väreissä olevat huonekalut asettavat olohuoneen sävyn. Havsta -sarjan antrasiittilaatikot ja hyllyjärjestelmät tuovat teollista charmia neljään seinään. Stocksund -sohva löysää asuintilaa ja muodostaa yhdessä Gamlehut -rottinkituolin kanssa houkuttelevan kokonaisuuden. Buskbo -nojatuoli leikkaa myös hienon hahmon Ikean olohuoneessa. Se on valmistettu käsin kudotusta rottinkista ja antaa sisustukselle ripauksen eklektisyyttä.

Ikean luettelo 2021: boho -näköiset kodin tarvikkeet

Ikean luettelo 2021 Kohokohdat Peili hindut

Hindas -peili voi tehokkaasti täydentää Ikean modernin asumiskonseptin. Peilissä on soikea muoto ja runko bambusta. Käsittelemättömän puukehyksen ansiosta peili on trendikäs. Koska tänä vuonna Ikea keskittyy kestävään muotoiluun, joka säästää resursseja.

Ikean luettelo 2021: vastakohdat houkuttelevat

Ikean luettelon olohuoneen kohokohdat ja sisustusidea Härlanda -sohva

Ikean luettelossa 2021 vastakohdat houkuttelevat. Kägsta -sohvapöytä kiehtoo modernilla ilmeellä ja selkeällä suunnittelukielellä, ja tiilipunainen Härlanda -sohva tuo ranskalaisen maalaistalon tyylikkyyden sisustukseen. Oikea valaistus tuo sisustuksen esiin vieläkin paremmin: Aröd -sarjan minimalistinen lattiavalaisin ja klassinen kattokruunu Äppelviken -sarjasta ovat yllättävän hyviä valaistuskumppaneita.

Ikean luettelo 2021: nykyaikaista keittiö edullisesti

Ikean luettelo vuodelle 2021 modernisoi keittiö vain vaihtamalla etuosan Tutemo -hyllyn

Tutemo -hyllyjärjestelmä osoittaa myös, että Ikeasta on tullut halvan ja tyylikkään modernisoinnin ruumiillistuma. Se tarjoaa halvan ja tyylikkään ratkaisun keittiöön. Kestävästä puusta valmistettujen kevyiden hyllyjen, mustien pohjayksiköiden ja työtasojen yhdistelmä sulautuu harmonisesti mihin tahansa sisustukseen. Joten jokainen voi koota unelmakeittiönsä erikseen ja asentaa sen myöhemmin.

Ikean luettelo 2021: bambu kestävänä materiaalina

Ikean luettelo korostaa ruokasalin sisustusta vuonna 2021, tummaa Skogsta -ruokapöytää ja bambusta valmistettua Knixhult -konsolia

Kestävä kehitys on uuden Ikean kokoelman painopiste. Joten ei ole ihme, että uusi “Knixhult” -konsolivarjostin on valmistettu bambusta. Jokainen ulokevarjo saa ainutlaatuisen ilmeen ja herättää jokaisen huomion punotuillaan. Tehokas valaistus voidaan yhdistää Skogsta -ruokapöydän ja Yngvar -tuolin kanssa.

Ikean luettelo 2021: neutraali värivalikoima

Ikean luettelon uutuudet Frihetta -vuodesohva kolmelle henkilölle

Tyylikäs sisustus pienellä rahalla? Ikea näyttää, miten tämä tehdään uudessa luettelossaan. Neutraali väripaletti peittää taitavasti käytön jäljet ​​ja jättää tarpeeksi tilaa tehokkaille koristeille. Neutraaleissa väreissä olevat huonekalut, kuten Frihetta -vuodesohva, voidaan aina suunnitella uudelleen koristetyynyillä ja tekstiileillä. Muuten, kolmipaikkainen tarjoaa istuinten lisäksi myös oleskelutilaa. Olohuone tai kaappi voidaan muuttaa vierashuoneeksi hetkessä.

Veistoksellisen näköiset lampunvarjostimet

Nävlinge -lampunvarjostimet Ikean uudesta luettelosta 2021 valkoisessa olohuoneessa

Jos sisustus pidetään yksinkertaisena, lampunvarjostimet lisäävät luonnetta. Nävlinge -sarjan lampunvarjostimet voidaan ryhmitellä kahden tai kolmen hengen ryhmiin ja muodostaa viehättäviä, puristisia kokonaisuuksia Kragsta -sohvapöydän yläpuolelle. Sandared -jakkarat, jotka inspiroivat luonnollisella ilmeellä, auttavat siten, että valkoinen olohuone ei näytä liian steriililtä ja viileältä.

Tilaa säästävät ruokapöydät skandinaaviseen tyyliin

Ikean luettelo 2021 Voxvlöt -ruokapöytä skandinaaviseen tyyliin

Tilaa säästävät ruokapöydät tarjoavat juuri niin paljon tilaa kuin perhe tarvitsee. Esimerkiksi uusi bambusta valmistettu Voxlöv -ruokapöytä, jossa on riittävästi istumapaikkoja 6 hengelle, on puhdasta skandinaavista. Ulos vedettävä vaihtoehto osoittautuu viileäksi päivitykseksi. Rönninge -pöydässä on pidennysmekanismi, jonka avulla jopa kahdeksan ihmistä voi istua mukavasti sen päällä. Mikään ei siis estä viihtyisiä iltoja ystävien kanssa.

Klassikko modernilla otteella makuuhuoneeseen

Tietenkin IKEA live uusi luettelo TUFJORD -sänky

Uusi Tufjord -sänky, joka tulee myymälöihin lokakuusta lähtien, on klassisen kaunis ja silti moderni. Verhoiltu sängynrunko ja pääty, vihreä vuode huokuu hienostuneisuutta ja kodikkuutta ja sulautuu harmonisesti sisustukseen modernissa maalaistyylisessä tyylissä.

Lisää säilytystilaa makuuhuoneessa uuden Boaxel -järjestelmän ansiosta

Ikean luettelo 2021 uutuudet Boaxel -säilytystilat makuuhuoneille

Uusi Boaxel -organisaatiojärjestelmä säästää tilaa ja tarjoaa tiettyä joustavuutta suunnittelussa. Se on täydellinen säilytystilaa pienten lasten perheille ja vuokralaisille. Tämä älykäs tallennustilajärjestelmä kulkee jokaisen huoneenvaihdon mukana ja voidaan koota omien tarpeidesi ja tilaolosuhteidesi mukaan. Boaxel koostuu 4 osasta ja on valmistettu pellistä.

Huonekalut, joissa on selkeät linjat ja muodot

Ikean luettelo 2021 Uutuudet Lisabo -nojatuoli puusta klassiseen tyyliin

Skandinaavinen tyylikkyys: näin voidaan kuvata Lisabo -kokoelman tuolit ja ruokapöytä. Koko perheen mukavuuden takaisena motiivina valmistettu ruokapöytä tarjoaa tarpeeksi tilaa laajoille illallisille ja hauskoille pöytäpeleille. Tuolit ovat vakaita ja valmistettu massiivipuusta. Kaikissa huonekaluissa on hieman pyöristetyt reunat ja ne sopivat täydellisesti pienten lasten perheille.

Kungsfors -keittiöjärjestelmä harrastuskokille

Ikean luettelo 2021 keittiö, jossa Kungsforsin avohyllyjärjestelmä

Kungsfors -keittiöjärjestelmä yhdessä uusien Adrätt- ja Särdrag -sarjan keittiölaitteiden kanssa sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut Vårsta -laatikot muodostavat modernin keittoalueen. Kungsforsin hyllyjen ansiosta amatöörikokkeilla on kaikki käsillä. Suunnittelussa yhdistyvät taitavasti maalaistyyliset elementit ja modernin teollisen ilmeen elementit. Lopputulos on vaikuttava.

Uusi astiasto juhliin ja arkeen

Ikean luettelo 2021 korostaa Gladelig -astiasarjaa

Ne ajat ovat menneet, kun käytimme yhtä astiasarjaa jokapäiväiseen elämään ja toista erikoistilaisuuksiin. Gladelig -sarjan myötä Ikea tuo sarjan, jota voidaan käyttää jokapäiväisiin ja juhlallisiin tarkoituksiin. Lautaset, kupit ja kulhot kiehtovat posliinikivitavaralla ja petollisella todellisella ammattitaidolla. On vaikea uskoa, että tämä on massatuotanto eikä vintageperintö. Samalla neutraalin harmaan värin ansiosta astiat voidaan aina suunnitella uudelleen.

Klassikko saa uuden ilmeen

Ikean luettelo 2021 Ivar -hyllyjärjestelmä teollisessa ilmeessä

“Ivar” hyllyjärjestelmää on pitkään pidetty todellisena klassikkona ja se on erittäin suosittu brändin fanien keskuudessa. Nyt se saa uuden ilmeen ja näyttää itsensä sen hilaovilla minimalistisella teollisella tyylillä. Kaapin ovet valmistettiin uudella valmistusmenetelmällä. Tällä menetelmällä jätteet pidetään minimissä.

Fröset -nojatuoli: Uusi tuotantotapa minimoi materiaalien käytön

Froset -nojatuoli puusta ja moderni muotoilu

Fröset -nojatuoli kiehtoo skandinaavisen elämäntyylin ystäviä minimalistisella muotoilullaan, mutta myös älykkäällä konseptillaan. Koska nojatuoli valmistettiin käyttämällä uutta valmistusprosessia, jossa materiaalihäviöt voitiin pitää minimissä. Tällä tavalla ruotsalainen valmistaja on onnistunut alentamaan tuotantokustannuksia ja minimoimaan ympäristövaikutukset.

Froset puinen nojatuoli Ikean uudesta luettelosta

Nojatuoli on Ikealle tyypillisen yksinkertaisen muotoinen ja sitä on saatavana kolmessa värissä, luonnollisen tammipuun näköinen, punainen ja musta. Se voidaan yhdistää käytännöllisesti katsoen kaikkiin pöytiin.

Enhet -keittiöjärjestelmä: monipuolinen keittiöohjelma vuokra -asunnoille

Puhdas luonto Enhet -keittiö tammipuusta

Uusi modulaarinen Enhet -keittiö on monipuolinen keittiövalikoima pieniin huoneisiin ja vuokra -asuntoihin. Se voidaan koota nopeasti ja helposti ja tarjoaa täydellisen tilaratkaisun kaikille, jotka haluavat enemmän joustavuutta jokapäiväisessä elämässä.

Ikea Highlights 2021 Enhet -keittiön säilytysjärjestelmä punaisena retro -ilmeen saamiseksi

Keittiön valikoimaan kuuluvat Enhet -hyllyjärjestelmät, joissa astiat, ruokailuvälineet, mikroaaltouuni tai mausteet voidaan säilyttää koristeellisesti. Hyllyjä on saatavana valkoisena, punaisena ja mustana. Ne ovat muuten ihanteellisia käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.

Ikean luettelo 2021 korostaa Enhet -modulaarista säilytysjärjestelmää kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Esimerkiksi kylpyhuone – sarjan hyllykehykset voidaan myös jälkiasentaa pyörillä ja työntää edestakaisin.

Kodin tarvikkeet lisää luonnetta

Ikean uusien tuotteiden luettelo 2021 ideoita Lättsäld

Lättsåld -maljakot ovat paljon muutakin kuin maljakoita, koska niitä voidaan käyttää myös maitokannuina tai karahvina. Saatavana kahdessa koossa ja koristeltu söpöillä pingviinipiirroksilla, maljakot näyttävät kauniilta sekä solisteina että ryhmissä.

Previous Post
Nyrkkeily – Hyvä kunto ja nopeat refleksit
Next Post
20 terassikasveja suoralle auringonpaisteelle, jotka kestävät paljon lämpöä ja kuivuutta