15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Upeat modernit patiohuonekalut rentoutumiseen ulkona

Bilù ruokapöytä Maratea jakkara

Hyvä uutinen on, että italialainen designstudio “Dolcefarniente” on myös erittäin tyylikäs modernit terassikalusteet valmistaa. Nämä luovat huonekalumallit lisäävät ylellisyyttä patioosi, parvekkeellesi tai puutarhaan. Aivan yhtä tyylikkäät ja ylelliset kuin sisätilojen huonekalut, ulkokalusteet on mukautettu kestämään sääolosuhteita. Ollakseni rehellinen, suurin osa näistä huonekaluista näyttäisi hyvältä myös sisätiloissa.

Modernit patiohuonekalut, joille on ominaista seikkailunhaluinen muotoilu

Bilou -plexiglass -pöytä ulkona

”Dolcefarniente” tuli entistä seikkailunhaluisemmaksi luodessaan jännittäviä, modernit patiohuonekalut. Huonekalutyylit ovat ehkä yksinkertaisia, mutta selvästi modernistisia ja varmistavat niiden houkuttelevan muodon ja toiminnon yhdistelmän. On selvää, että brändi on erikoistunut rottinkikalusteisiin, mutta on joitain esimerkkejä, jotka eroavat tästä. Esimerkiksi Bilu Ruokapöydät ovat puhtaasti veistoksellisia, yksinkertaisella rakenteella kaarevaa metallia ja läpinäkyvää pleksilasia. Näiden pöytien kaarevat muodot ovat japanilaisen origamitaiteen innoittamia ja näyttävät haurailta, mutta todellisuudessa ne ovat erittäin tukevia ja sopivat hyvin ulkoiluun. Sitä vastoin kudottu Calla -pöytä  on puhtaasti perinteinen, muistuttaa tyyliä, joka on ollut suosittu 1800 -luvulta lähtien. Vaihtoehtoisesti tuoli Calla Steel on valmistettu vedenpitävästä metallista. Suunnittelu muistuttaa avointa kukkaa. Vaikka tämä on dramaattisesti moderni muotoilu, se tuo siihen houkuttelevan nuorekkaan yksinkertaisuuden. Toisin kuin sisustuskalusteet, tämä kokoelma sisältää ylellisiä ja tyylikkäitä aurinkotuoleja ja lepotuoleja. Vain yksi näistä ainutlaatuisista huonekaluista parvekkeellasi näyttää upealta ja tarjoaa täydellisen paikan jalkojen nostamiseen ja rentoutumiseen.

Joustavat ja monipuoliset modernit terassikalusteet

calla-steel-collection-Dolcefarniente-modern-patio huonekalut

Palinuro on esimerkki monipuolisuudesta modernit patiohuonekalut “Dolcefarniente”. Tämä on erittäin toimiva pöytä, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tämä kaunis pöytä on saatavana eri tyyleissä ja materiaaliyhdistelmissä, ja se voidaan mukauttaa mihin tahansa sisustukseen. Kuten muutkin modernit patiohuonekalut, tämä pöytä on yllättävän säänkestävä. Toinen erinomainen joustava muotoilu on leikkisä ja kestävä Maratea Kokoelma kudottuja tuoleja ja sohvia. Näitä on saatavana useissa houkuttelevissa väreissä. Tyylikäs kauhaistuin on päivitetty muotoiluklassikko. Se on yksinkertainen, mutta tyylikäs ja sopisi äärettömään valikoimaan asetuksia. Kaikki Dolcefarniente -ulkokalusteet ovat erilaisia, yhden kokoelman esineitä voidaan yhdistää hyvin toisen huonekaluihin. Tämä avaa mahdollisuuksia loputtomiin tyydyttäviin yhdistelmiin ja mahdollisuuden muokata ainutlaatuisia ulkoalueita.

kirjoittanut Jaz

Moofushin vuodesohva

Moofushi-Dolcefarniente-lounge-vuode

Moofushi -vuodesohva, moderni patio

Moofushi-lounge-vuode-moderni-patio huonekalut

Athuruga aurinkotuoleja

Athuruga-aurinkotuoleja-Dolcefarniente

Ischia -rottinkiset aurinkotuolit

ischia-rottinki-solarium-tikari-koriste

ischia-rottinki-lounge-huonekalut-Dolcefarniente

Lampedusan aurinkotuoli ja katos  lampedusa aurinkotuolin katos

athiruga-lounge-nojatuoli-Dolcefarniente

modernit terassikalusteet

Bahia -sohva moderni ulkokalusteet

Dolcefarnienten Maratea Ottoman

maratea-ottomaanien-dolcefarniente

modulaarinen-moderni-patio-huonekalut-dolcefarniente Bahia-modulaarinen sohva-moderni-patio-huonekalut

Previous Post
Wieniläiset pajuhuonekalut – kauniit punokset huonekaluissa ja kodin tarvikkeissa
Next Post
Kasvihuoneen rakentaminen ja asettaminen puutarhaan – mitä sinun on harkittava