15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rakenna oma lavakaappi – käytännöllisiä ideoita eurolavoista valmistettuihin DIY -huonekaluihin

Vanhojen kuormalavojen käyttö lavakaappiin on trendi kaikkialla Internetissä. Ei siis epäilystäkään siitä, että löydät tonnia taitoja, jotka on helppo suunnitella ja pitkäikäisiä. Mutta tästä upeasta paikasta saat parhaat huonekaluideat, jotka voit suunnitella kokonaan uudelleenkäytetyistä kuormalavoista. Kuormalavapuuta käyttämällä Euro -lavakaappi näyttää luonnolliselta ja perinteiseltä koti- tai puutarha -alueella. Joten jos haluat toteuttaa DIY -projektin lavahuonekalujen muodossa ja etsit vaikuttavia ideoita, löydät sen meiltä.

Rakenna lavakaappi

Itse tehty kuormalavoista valmistettu kaappi käytävällä, kuten torni, jossa on ripustimet, säilytyslokerot ja laatikot

Kaapit auttavat pitämään asiat, kuten vaatteet, kengät ja muut muotiasusteet hämmästyttävän hyvin. Riippuen käytettävissä olevasta tilasta, jokainen meistä haluaa vain yksilöllisen suunnittelun ja älykkäät säilytysvaihtoehdot, kuten hyllyt, lokerot, vaatetangot ja laatikot. Kun olet todella valmis saamaan puusta valmistetun mallin ja myös mukautetut mitat ja koot, suosittelemme aloittamaan kuormalavoilla. Se on myös hyvä idea, jos haluat säästää rahaa etkä ostaa kalliita huonekaluja. Katso vain yksityiskohdat esimerkeistä, jos haluat rakentaa kaapin lavoista.

DIY -kulmakaapin kuormalavakalustekaapit edulliset rakennusohjeet

Voit yhdistää nämä käytännöllisesti ja älykkäästi parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jos esimerkiksi rakennat lavaseinäyksikön, se tarjoaa vaatetangon ja sivukaapin, jossa on laatikot ja säilytyslokerot samanaikaisesti. Siellä on myös ylätaso, jossa voit säilyttää enemmän tavaroitasi, kuten matkatavarapusseja ja kangasmatkoja. Rakentamisen yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta voit tehdä sen helposti kotona, kun sinulla on tarvitsemasi materiaali varastossa. Tietenkin tärkein asia olisi vanhat lavat, joita käytät uudelleen. Olemme myös jakaneet kanssasi täällä rakennussuunnitelman, joka näyttää kuinka voit suurentaa tämän lavakaapin tarpeidesi mukaan.

kompakti kaappirakenne lavoista, kolme laatikkoa ja kahvat rautaa

Tämä olisi hieno lisä vaatekaappiin. Kaikki tyylin ja muodin harrastajat pojat ja tytöt rakastavat ehdottomasti tätä lavakaappia. Tässä tapauksessa säilytysosa on erillinen yksikkö ja sen tornimainen muoto tarjoaa älykkäästi sisäänrakennetut säilytyslokerot ja laatikot. Toiselle puolelle kulmaseiniä kohti voit kiinnittää erityisiä puisia tukia ripustusalueen asentamiseksi. Täällä on kaksi pidempää puupalkkia tornin ja kulmaseinän välissä, jotta saat mukavat ripustimet.

Lisätietoja

Puinen sauva ruuvattu kiinni ripustimena vaatteille lavakaapissa

Räätälöity puupaneeli valmistettiin myös tornin yläosasta seinäyksikön alueelle. Tämä riippuu puisista tuista, jotka on kiinnitetty tiukasti. Tämä auttaa lavakaappia luomaan vahvan yhteyden seinään. Puinen yläosa johtaa myös suurempiin hyllyihin, joiden avulla voit järjestää suuremmat säilytystilat. Kolme sisäänrakennettua vetolaatikkoa on erityisen helppo avata metallikahvojen ansiosta, jotka on kiinnitetty ristipääruuveilla.

Suunnittele kuormalavan kaapin luonnos suurentaaksesi mittojen mukaan

Olisi todella kätevää pitää arvokkaat tavarasi siellä. Tässä on suunnitelma, joka opastaa sinut läpi kaikki yksityiskohdat, kun laajennat tämän kulmakaapin vaatehuoneeksi. Voit myös tarkistaa tarvittavat mitat täältä.

TV -pöytä eurolavoista

pitkä televisiopöytä, joka on valmistettu kuormalavoista, säilytyslaatikot ja pyörät

Maalaismaiset TV -pöydät ja -kaapit voivat vain lisätä tyyliä, kypsyyttä ja todellista läsnäoloa mediatilaasi. Se on huonekalu, joka liittyy täysin viihteeseen ja lisää siten talon yleistä nautintoa. Tällainen lavahuonekalukaappi on monenlaisia ​​malleja ja mukautettuja säilytysominaisuuksia, joten voit ostaa tai rakentaa sen budjetin mukaan. Voit kuitenkin tehdä myös omia televisiotelineitä kotona olevista lavoista, jotka voivat olla niin tyylikkäitä kuin haluat.

lava -tv -kaappi, jossa on pyörät ja ovi lukitusmekanismilla

Tämä kaunis DIY -lava -TV -kaappi on loistava esimerkki luovista lavahuonekaluista. Sen suunnittelussa on erittäin suuret mitat ja kaksi pohjakaappia molemmissa päissä. Keskialueella oli hämmästyttäviä hyllyjä sopivan tekniikan ja lisävarusteiden, kuten kaiuttimien tai latausasemien, sijoittamiseksi. Tämä jalusta koostuu pääasiassa lavalevyistä ja kokouksessa on käytetty uusinta laitteistoa. Voit kutsua tätä ulkoasua luovaksi uusiksi tai paletiksi paletteja. Eurolavat ovat aina turvallisia, koska ne on lämpökäsitelty eivätkä aiheuta vaaraa sisätiloille. Joten hanki kaksi tämän tyyppistä erittäin suurta tai pitkää kokoa ja voit rakentaa Euro -lavakaapin pienellä vaivalla ja kustannuksella. Voit myös asentaa säilytyslokeroita tai pohjakaappeja jalustan molempiin päihin. Tämä mahdollistaa tavaroiden säilyttämisen todella hyvin ja kätevästi.

Maalaismainen lava -tv -kaappi, jossa on litteänäyttöinen dvd ja kaiuttimet valkoisen tiiliseinän edessä

Markkinoilla on riittävästi lukitusjärjestelmiä avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi. Tämän mediajalustan keskellä on kompakti hylly. Pinoamalla enemmän kuormalavoja ja käyttämällä enemmän lavapuuta voit lisätä hyllyjen ja säilytysosastojen määrää vastaavasti. Pyörät antavat tälle lava -TV -kaapille erittäin toimivan ja teollisesti muotoillun lattian ja tekevät siitä liikkuvan useisiin tarkoituksiin. Voit valita värin makusi mukaan saadaksesi modernin, hienostuneen ilmeen.

Lavakaappipuutarha

Roskakorien ja -välineiden säilyttäminen puutarhassa kuormalavojen avulla rakentaa kaapin

Voit myös rakentaa yksinkertaisia ​​puumuotteja puutarhan varastointiyksiköiksi. Tässä esimerkissä näytämme sinulle suuremman suorakaiteen muotoisen puulaatikon, johon voit tallentaa roskakorisi esimerkiksi puutarhanhoidon orgaanisen jätteen kanssa. Voit sitten säilyttää erityyppiset roskat siististi ulkona ilman ongelmia. Laatikossa on myös taso, jonka sisällä on hylly, joka jakaa sen kahteen samankokoiseen säilytyslokeroon. Joten voit pitää eri asiat erillään toisistaan, jotta et sekoita niitä keskenään. Tämä puinen säilytyskaappi sopii erityisen hyvin myös puutarhavälineidesi järjestämiseen. Siemenistä puutarhaletkuihin ja koristeellisista kukkaruukuista puutarhatyökaluihin – on useita vaihtoehtoja.

Tee tyhjä puulaatikko itse kierrätetyksi lavakaappipuutarhaksi

Vain kuormalavat on kierrätetty, jotta saadaan aikaan tämä mahtava ja ystävällinen muotoilu, jonka päällä on kattohuopa, joka kestää sadeveden. Päätä yksittäiset mitat, jotka sopivat puutarha -alueeseesi ja tarjoavat tarvittavan säilytystilan. Voit myös käyttää lakkaa suojaamaan puuta vedeltä ja sään vaikutuksilta ja antamaan puulle enemmän kiiltoa.

Maalaistyylinen vaatekaappi lavoista

Takit riippui maalaismaisessa kaapissa vaatteille, joissa oli kenkäkaappi

Hanki silti edullinen puulavahuonekaluidea, joka auttaa ratkaisemaan kodin säilytystilat. Voit ratkaista nämä ongelmat rakentamalla mukautettuja puulaatikoita, jotka voidaan koota tai kerrostaa. Tämä DIY -lavakaappi on myös varustettu kenkähyllyllä. Ensinnäkin on suunniteltu puinen lukko, jonka alapuolella on ylimääräinen hylly, jossa on 4 säilytystilaa. Tämän käsityönä valmistetun kaapin sivuun kiinnitettiin 4 säilytyslaatikon yksikkö säilytystilan ja yleisen toimivuuden parantamiseksi.

euro-lavoista valmistettu itse tehty vaatekaappi, jossa kenkähylly säilytyslokerona ulkona

Nämä säilytyslaatikot sopivat täydellisesti kenkähyllyiksi tai minivarastoiksi mihin tahansa olohuoneeseen, ja ne on helvetin helppo rakentaa irrotetuilla kuormalavoilla. Maalaa sitten tämä itse tehty lavakaappi yhdellä lempiväreistäsi. Asenna sisätakki ja vaatteiden ripustuslevyt käyttövalmiiksi. Rakenna suuri puinen laatikko kaikista mitoista, jotka sopivat parhaiten säilytys- ja ripustustarpeisiisi, ja luo sitten osastoja ja hyllyjä tavaroiden erillistä säilytystä varten, jotta et sekoita säilytettäviä esineitä.

DIY -puukaappi puulavahuonekaluna, jossa on kenkien lisäsäilytys

Tässä tapauksessa yläosa valittiin kankaiden ripustamiseen. Tämän jälkeen voit käyttää tätä kangasta pitkillä kankailla, kun taas alaosa on tarkoitettu muihin esineiden säilyttämiseen. Laajenna tämän itse asennetun, suljetun kenkäkaapin säilytys- ja toiminnallisia kriteerejä lisäämällä puisia yksiköitä, kuten tässä tapauksessa. Lisätty osa tai kaappi toimii varmasti kauniina kenkähyllynä. Kopioi tämä täydellinen, helposti rakennettava vaatekaapin malli kankaan ja kenkien säilyttämiseen tai käytä sitä vain luovana inspiraationa suunnitellaksesi omasi mukautetuilla säilytys- ja ripustusvaihtoehdoilla sekä myös omissa mitoissasi.

Käytännöllinen ratkaisu jokaiseen olohuoneeseen

Pukeutuja, jossa on ruukkuja ja sivulaatikoita vintage -tyylillä

Rakenna omat lavakaapit, jotka tuovat lisäarvoa kotiisi ja säästävät rahaa myös prosessissa. Projektit vaihtelevat yksinkertaisista kaappeista kaappien korjausprojekteihin ja monimutkaisiin oviin, joissa on kohotetut tai upotetut paneelit. On monia ideoita vaatteiden tai muiden tavaroiden säilyttämiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Rakenna sitten inspiraatiosi mukaan täydellinen lavakaappi asuntoosi.

kuormalavojen seinäyksikön televisiokannattimet rakennetaan eurolavojen epäsuorasta valaistuksesta

Suurin osa malleista on vapaasti seisovia, mutta jotkut ovat myös sisäänrakennettuja. On olemassa lukuisia esimerkkejä erikokoisista ja -muotoisista, jotka sopivat melkein mihin tahansa kodin nurkkaan. On monia hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ideasi todellisuudeksi. Kuitenkin ennen kuin aloitat, jos rakennat kaappia lavoista, muista lukea ohjeet ja muut oppaat kuormalavojen jakamisesta.

Previous Post
Luonnonkivi sisustuksessa – tiili, laatta tai laatta?
Next Post
DIY -kirjontakehyksen koristelu – käsitöitä kuivatuilla kukilla tai tuoreilla leikkokukilla ja -kasveilla