15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Massiivipuupöytä puunrungosta – sisustus Zorzi

massiivipuinen pöytä hirsimuotoilu-ruokapöytä-takka-ikkuna edessä

Avoin oleskelutila on erittäin moderni. Ne saavat pienemmät huoneet näyttämään tilavammilta häiritsemättä intiimiä tunnelmaa. Mutta avoimet alueet eivät ole vain erittäin sopivia sisällä. Jos haluat tuntea olosi vapaaksi puutarhassa ja myös lähellä luontoa, voit myös valita sille avoimen mallin. Kuinka voit tehdä sen? Yksinkertaisesti jättämällä seinät ja aidat pois. Tämä tehtiin myös seuraavassa esimerkissä. Se on talo, jossa on modernit kalusteet, mukaan lukien yksi Massiivipuinen pöytä lokista, joka sijaitsee Yallingupissa, Australiassa. Suunnittelun on kehittänyt Adrian Zorzi.

Massiivipuinen pöytä ja modernit tuolit

pöytä-massiivipuuta-ruokailutila-avoin-sisustus-lattia-idea-lämmin-tunnelma

Aidan puutteen ansiosta saat ainutlaatuisen näkymän niitylle, lampille ja laiturille talon sisäpuolelta puunrungosta tehdyn massiivipuupöydän avulla. Tähän vaikuttaa myös olohuoneen suuri ikkuna, joka on 10 metriä pitkä.

Massiivipuinen pöytä ruokailutilassa

pöytä-massiivipuuta-kivi-takka-norsunluu-väri-moderni-tuolit-design

Paitsi massiivipuupöytä tekee vaikutuksen tähän sisustukseen. Sen hieman maalaismainen ulkonäkö on yhdistetty upeasti tuoleiden moderniin muotoiluun. Siellä on myös houkutteleva laminaattilattia, joka näyttää kevyeltä.

Olohuone puunrunkopöydällä

pöytä-massiivipuuta-australia-sisustus-olohuone-musta-nahkasohva

Olohuoneen sivupöytä on myös todellinen katseenvangitsija. Massiivipuinen pöytä seisoo vieressä vaikuttavan ruskeasta nahasta valmistetun sohvasarjan vieressä, joka tulee omakseen kirkkaassa ympäristössä.

Puinen terassi

pöytä-massiivipuuta-terassi-design-puukatto-istuinalue

Levyjä voidaan kutsua myös massiivipuiksi. Koska massiivipuu näyttää myös olevan tärkeä osa tämän talon sisustusta, sitä käytettiin myös terassilla. Ulkokeittiö, kuusikulmainen massiivipuinen pöytä ja puutarhatuolit seisovat tummalla puulattialla, joka puolestaan ​​on suojattu tuulelta ja auringolta katolla.

Kivisen näköiset laatat

massiivipuu-pöytä-adrian-zorzi-kylpyhuone-kivi-look-laatat-beige-pesuallas

Kylpyhuoneen muotoilu on yhtä merkittävä kuin massiivipuupöytä. Ei vain suihkualueen ikkuna luo kirkkaan tunnelman. Valkoisten laattojen ja beigen kivioptiikan yhdistelmä luo myös ainutlaatuisen sisustuksen.

Talon lattiatason kuisti

massiivipuu-pöytä-puutarhan suunnittelu-sängyt-kivet-terassi

Ja jotta massiivipuupöydän suuri karisma löytyisi myös ulkopuolelta, yksinkertaisesti asennettiin massiivipuusta valmistettu penkki. Täältä voit katsella viehättävää puutarhaa ja rentoutua.

Suuri kylvökone 

pöytä-massiivipuu-sora-lattia-palkit-musta-kivi puutarha-inspiraatio-olohuone

Puurakenteinen massiivipuupöytä – Pienen sisäpihan puutarhan suunnitteluun käytetään paitsi suuria kiviä, jotka muodostavat kauniin kivipuutarhan. Suuret, modernit mustat istutuskoneet toimivat myös katseenvangitsijoina ja menevät upeasti baareihin.

Välimeren tunnelmaa

pöytä-massiivipuuta-yallingup-pergola-puu-palkki-tumma

Puun ja siten myös puunrungosta valmistetun massiivipuupöydän lisäksi on tarjolla maalaismaista tai Välimeren tunnelmaa. Sekä sisä- että ulkopuoli koristavat vaaleat kiviseinät vaikuttavat myös merkittävästi tähän.

Kattoterassi

massiivipuuta-pöytä-katto-terassi-kiviseinä-luonnonmateriaalit-kaide

Jokainen, joka omistaa kattoterassin ja haluaa viettää siellä paljon aikaa, ei voi vain käyttää tällaisia ​​minimalistisia ulosteita kahvin juomiseen. Välimeren tunnelmaa voidaan myös laajentaa toisella massiivipuupöydällä ja luoda siten erityinen rentoutumisalue.

Massiivipuinen pöytä – avoin puutarha -alue

pöytä-massiivipuuta-maisemointi-kivi-nurmikko-julkisivu-valkoinen-puu

Minimalistinen puutarharakenne luonnehtii tämän talon ulkoaluetta puunrungosta valmistetulla massiivipuupöydällä. Vain nurmikko ja suuret kivet täällä ja siellä koristavat kiinteistöä. Näin estetään näkymää häiritsevät esteet.

Takka

pöytä-massiivipuuta-pyöreä-terassi-palo-kulho-metalli-nurmikko-avoin puutarha

Tällä istuinalueella ei ole tilaa massiivipuupöydälle, mutta se ei millään tavalla estä omistajia viettämästä mukavaa iltaa tulen ääressä ja ulkona. Tämän tekee mahdolliseksi ruosteen näköinen palokulho.

Talo näkymät lampi

pöytä-massiivipuuta-lampi-luonto-tontti-kävelysilta-kukkula-maisema

Täältä näet syyn avoimeen puutarhan suunnitteluun. Talo, jossa on puunrungosta valmistettu massiivipuinen pöytä, käyttää luonnollista lampea puutarhan luonnollisen ilmeen saamiseksi.

Massiivipuinen silta

pöytä-massiivipuuta-ulkona-luonnollista-istutus-lampi-arkkitehtuuria

Olemassa olevalla laiturilla voit nauttia lammasta upeasti ja kuunnella sammakoiden kurinaa. Puunrungosta valmistettu massiivipuupöytä ei ole suinkaan kaikki, mitä talolla ja kiinteistöllä on tarjottavana suurten asioiden suhteen.

Suunnitellut Adrian Zorzi.

Previous Post
10 alkuperäistä ideaa sisä- ja ulkokylvökoneille
Next Post
Tee seinäkoriste itse 16 ideassa upealla ilmeellä