15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skandinaaviset nojatuolit – rentouttava mukavuus perinteineen

Skandinavian-nojatuoli-moderni-optiikka-Easy-tuoli-Jaime-Hayon-Fritz-Hansen

Skandinavian maihin kuuluvat paitsi Ruotsi, Norja ja Suomi. Tanska on myös laajemmassa merkityksessä. Skandinaaviset huonekalut tunnetaan mukavuudestaan, lineaarisesta muotoilustaan ​​ja miellyttävistä väreistä, jotka valitaan sekä puulle että verhoilulle. Ne ovat myös toimivia. Kaikki nämä ovat syitä siihen, että skandinaavisista huonekaluista on tulossa yhä suositumpia. Tässä artikkelissa haluamme kuitenkin kiinnittää huomionne tiettyihin tämän tyyppisiin huonekaluihin, ja tänään puhumme Skandinaavinen nojatuoli. Esittelemme sinulle joitain tunnettujen suunnittelijoiden tai valmistajien valmistamia malleja.

1. “Muna” -tuoli – ikoninen skandinaavinen nojatuoli

Skandinaavinen-nojatuoli-klassinen-muna-nojatuoli-Arne-Jacobsen-musta

Tämä perinteinen skandinaavinen nojatuoli (munatuoli) on suunnittelijan ja arkkitehdin työ Arne Jacobsen. Tanskalainen suunnitteli nojatuolin alun perin hotellille vuonna 1958, mutta siitä on tullut tavaramerkki skandinaavisten huonekalujen osalta. Tämä mielenkiintoinen huonekalu on valmistettu puusta ja se on päällystetty joko nahalla tai puuvillalla. Nämä materiaalit luovat kotiisi ylimääräisen, lämpimän ilmapiirin.

2. Paimio -nojatuoli

Skandinaavinen-nojatuoli-lineaarinen muotoilu-puurunko-Paimio-Alvar-Aalto

Skandinaavinen nojatuoli “Paimio”, kuten monet muutkin suoraviivaiset huonekalut, valmisti Alvar Aalto suunniteltu. Se luotiin, kun suunnittelija kokeili koivuvaneria luodakseen klinikan. Tämä tapahtui jo vuonna 1932 ja vaikka niin paljon aikaa on kulunut, nojatuoli on edelleen klassikko, joka ei saisi puuttua skandinaavisesta sisustuksesta.

3. Poul Kjærholmin takatuoli

nahkainen nojatuoli-takka nojatuoli-Poul-Kjærholm-paju-nahka-niskatuki-fritz-hansen

Tämä viehättävä, skandinaavinen nojatuoli on saatavana puuna, jossa on metallijalat, sekä nahkaa. Yksinkertaiset linjat, jotka ovat tyypillisiä skandinaaviselle huonekalutyylille, ovat jälleen silmiinpistäviä. Huonekalut tästä Suunnittelija ovat todellisia helmiä.

4. Ruotsalainen ruotsalainen Lamino -nojatuoli

Skandinaavinen-nojatuoli-design-puinen nojatuoli-karitsannahka-LAMINO-Yngve-Ekström

Se on yksi Ruotsin tunnetuimmista nojatuoleista, se on ollut käytössä vuodesta 1956 ja sen on suunnitellut yksi perustajista Yngve Ekström. Se voidaan valmistaa erilaisista puulajeista, mukaan lukien tammi, kirsikka, pähkinä tai pyökki. Kangasta on saatavana eri väreissä. Mutta jos haluat tyylikkäämmän, voit myös valita nahasta valmistetun mallin. Skandinaavinen nojatuoli Ruotsalainen on todella jalo kappale.

5. Stressitön Ekornesilta

Scandinavian-nojatuoli-Stressless-City-Ekornes-verhoiltu-nojatuoli-jalkatuki-oranssi

Tämä norjalainen merkki Ekones on tarjonnut täyden mukavuuden 40 vuoden ajan. Tarjolla on laaja valikoima malleja, jotta jokaiselle löytyy jotain. Joten jos haluat todella rentoutua raskaan työpäivän jälkeen, Ekornesin skandinaavinen nojatuoli on täydellinen valinta.

6. Roger Perssonin ”Select” nojatuoli

select-Roger-Persson-moderni nojatuoli-kallistettava-rahi-valkoinen

Tee olosi mukavaksi tässä mukavassa ruotsalaisen mustassa nojatuolissa, jossa on metallikehys, ja nauti lämpimästä teestäsi, kun luet kirjaa. Valkoinen versio, jossa on puiset jalat, on myös erityisen tyylikäs ja skandinaavinen. Ja jotta hemmottelu olisi täydellistä, skandinaavinen nojatuoli toimitetaan jakkaralla. Nosta omasi ja rentoudu!

7. “Hello” nojatuoli

Skandinaavinen-nojatuoli-design-klassikko-Flemming-Busk-kääntyvä nojatuoli-hei-värikäs

Suunnittelija Flemming Buskin skandinaavinen nojatuoli Softline on mielenkiintoinen tarina. Sen tilasi tanskalainen radioasema, ja sen piti olla lahja kauniille laulajalle Kylie Minoguelle. Se erottuu mielenkiintoisesta muotoilustaan ​​ja kirkkaista väreistään.

8. Julep -cocktail -nojatuoli

skandinaaviset huonekalut-design-keltaiset-suunnittelijat-kilta-Julep-tuoli

Skandinaavinen nojatuoli muistuttaa 50- ja 60 -luvun tyyliä ja sopii siksi erittäin hyvin retrotyyliseen sisustukseen. Se on myös pienikokoinen, joten pieni tila ei ole ongelma. Painikkeet tekevät upean aksentin. Oikean värin löytäminen ei myöskään ole ongelma. Sitä on 40 väriä  Designersquild tarjottiin.

9. Fritz Hansenin skandinaaviset nojatuolit

fritz-hansen-scandinavian-nojatuoli-drop-metal-frame-design-arne-jacobsen

Niiden, jotka haluavat rentoutua, ei pitäisi tehdä ilman mukavaa nojatuolia. Jos se on skandinaavinen, se on vieläkin parempi. Valmistaja Hansenilla on laaja ja monipuolinen valikoima. Katso vain hänen Verkkokauppa ohi.

10. Virkelyst -nojatuoli

Skandinaavinen nojatuoli-Virkelyst-Skagerak-puurunkoinen verhoiltu istuin

Teak on myös erittäin suosittu skandinaavisissa nojatuoleissa. Ja Virkelyst nojatuoli Skagerak on suoraviivainen ja sopii sisäkäyttöön sekä puutarhakalusteisiin. Verhoilu on myös säänkestävä. Rentouttavat tunnit taataan tällä nojatuolilla. Oleskelutilaa täydentää myös sohvapöytä ja sohva.

Previous Post
Rakenna oma päätysi kierrätyspuusta – ohjeet
Next Post
Tee kirjanmerkkejä itse upeilla ideoilla ja ohjeilla