15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Parvisänky aikuisille puulaatikossa tilaa säästävänä ratkaisuna pienessä huoneistossa

parvisänky aikuisille puinen kuutio -makuutila

Kun TOWOdesign sai tilauksen pienestä 40 m²: n asunnosta Shanghaissa, Kiinassa, rajallinen asuintila oli suuri haaste.Sisustussuunnittelijat päättivät nostaa makuutilaa ja laittaa sen, jotta käytettävissä oleva tila voitaisiin käyttää parhaalla mahdollisella tavalla puulaatikkoon muotoon kaarevat reunat. Aikuisten parvisänky istuu keskellä makuutilaa, ja siihen johtavilla portailla on sisäänrakennettu säilytystilaa. Lue lisää tämän Kiinan asunnon tilaa säästävästä makuuhuoneesta artikkelista.

Aikuisten parvisänky säästää tilaa pienessä huoneistossa

design pieni huoneisto parvisänky aikuisten tilaa säästävä laitos

Parvisängyt eivät ole vain lastenhuoneeseen. Aikuisille tarkoitettu parvisänky on paras ratkaisu pieniin huoneistoihin, koska se säästää tilaa ja tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Hyvä esimerkki on tämän Shanghain pienen huoneiston makuutila.

makuutila puulaatikko parvi sänky säilytystilaa portaat kaapit laatikot

Pienen asuintilan vuoksi suunnittelijat päättivät suunnitella makuuhuoneen pienen puukuution kaltaiseksi. “Puulaatikko” on valmistettu kokonaan lämpimästä puusta, ja siinä on paljon enemmän tarjottavaa kuin vain nukkumistila. Koska pienessä asunnossa ei ole koskaan tarpeeksi säilytystilaa, sisustussuunnittelijat ovat muuttaneet kaikki mahdolliset kapeat tilat säilytystilaksi, esimerkiksi makuutilaan johtavien portaiden alueen. Parvisängyn alla puulaatikossa on myös säilytystilaa kahden erillisen ulosvedettävän kaapin muodossa.

aikuisten parvisänky puulaatikko ulosvedettävät vaatekaapit

Pieni makuutila, jossa on moderni sisustus

pieni huoneisto makuutila design parvisänky aikuisille tilaa säästävä

Puulaatikossa aikuisten parvisänky on keskellä ja sen yläpuolella on aukko epäsuoralla valaistuksella. Katkaisun alla oleva katto on maalattu valkoiseksi, mikä yhdessä valaistuksen kanssa muistuttaa kattoikkunaa. Kaksi makuuhuoneen seinää on varustettu hyllyillä, ja portaiden ylemmät portaat toimivat yöpöydinä.

parvisänky aikuisille puu kuutio säilytystilaa portaat

Sängyn toisella puolella on toinen portaikko, joka johtaa pieneen oviaukkoon. Ovilehden sijasta tämä sisäänkäynti on varustettu verholla. Tämän puolen pienissä portaissa on myös säilytystilaa laatikoiden muodossa jokaisessa vaiheessa.

TOWOdesignin projekti

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla