15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Välimeren puutarhakalusteet – luonnon innoittamia malleja ja värejä ulkokäyttöön

Ulkoalue voi olla luonnollinen jatke sisätiloille keskittyen erityisesti suhteeseen luontoon Välimeren puutarhakalusteiden kautta. Viime aikoina tämä suuntaus on kehittynyt todelliseksi elämänfilosofiaksi. Tämä pitää elämää ulkoilmassa ihmisen hyvinvoinnin perustana. Myös italialainen huonekaluvalmistaja Ethimo ottaa tämän käsitteen käyttöön tuotannossaan. Tämä on nuori suunnittelijabrändi, joka toimii yli 70 maassa. Vain muutamassa vuodessa yhtiö on kehittänyt vahvan identiteetin kattavilla ja monipuolisilla tarjouksilla asuin-, majoitus- ja liiketiloihin.

Välimeren puutarhakalusteet lähellä luontoa

Välimeren puutarhakalusteet, jotka on valmistettu neulotusta materiaalista ja tyynyistä bambun ympäröimänä

Luonnon värit ja Välimeren maisemien voima ovat olleet pääosassa näiden kokoelmien inspiraatiossa. Lisäksi tämä ominaisuus ja luonnollinen sijainti ulkona määräävät korkealaatuisten materiaalien valinnan. Nämä säilyttävät tehokkuutensa ajan myötä säästä huolimatta. Toimintansa ensimmäisten 10 vuoden aikana Ethimo nautti kokeilusta erilaisilla esteettisillä koodeilla ja teki yhteistyötä kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa, kuten Luca Nichetto, Christophe Pillet, Patrick Norguet, Matteo Thun, Antonio Rodriguez ja Paola Navone.

minimalistinen välimerellinen puutarhakalustus merinäköalalla ja kivillä

Luca Nichetton suunnittelema Esedra -muotoilu on puhdasta luovuutta materiaalin käsittelyssä. Nimi herättää myös täydellisen tasapainon ympäröivien muotojen ja materiaalien välillä. Nämä välittävät uusia tunto- ja visuaalisia havaintoja. Muotoilut, jotka viittaavat rentoutumiseen ja hyvinvointiin, syntyvät puutarhakalusteiden alumiinin ja teakin yhdistämisestä. Suunnittelijat loivat synteettiset kuidut käyttämällä erityistä tekniikkaa. Näin ne toistavat käsintehtyjä ja lämpimiä tunteita luonnollisista kudotuista kuiduista.

ulkoterassi, jossa on retro -tyylisiä nojatuoleja ja sohvia

Christophe Pilletin suunnittelema Grand Life -mallisto ilmentää sen merkitystä omassa nimessään. Suunnittelu tuo mieleen kuvia ajattoman kauneuden paikoista, kiehtovasta ja rennosta ilmapiiristä ja panoraamasta, joka herättää rauhaa, ja ulkoalueista, jotka toivottavat huonekalut tervetulleiksi hillityllä ja lämpimällä tyylillä.

Luontoa rakastava muotoilu patiolla, jossa on modernit huonekalut istua

Tämä on todellinen ilmentymä italialaisesta elämäntavasta. Grand Life, Ethimo ja Christophe Pillet juhlivat luovuuttaan ja italialaisen muotoilun erehtymätöntä kulttuuria.

Retrotyylisiä malleja moderneilla elementeillä

suuri tiikkituoli ympäröivällä selkänojalla ja jakkara puutarha -alueella

Knit -malli syntyi vuonna 2014 yhteistyössä Patrick Norguetin kanssa ja on todellinen kuvake esimerkkinä tällaisista Välimeren puutarhakalusteista. Joka toinen kausi suunnittelijat rikastavat kokoelmaansa uusilla elementeillä. Vuonna 2020 mukava sohva ja nojatuoli näyttävät uuden jakson yhä täydellisemmästä ja jatkuvasti kehittyvästä lounge -kokoelmasta.

70 -luvun tyyli ja modernit kangasosat Välimeren puutarhakalusteiden suunnittelussa

Mallit muuttuvat jatkuvasti tilavuuksien, pintojen ja materiaalien suhteen. Suunnittelijat tutkivat siksi aina erityispiirteitä säilyttääkseen neulottujen huonekalujen viehätyksen. Itse asiassa kaksi uutta luomusta heijastavat kokoelman ominaista perintöä. Lisäksi tämän määrittelee luonnollisen tai koneistetun tiikin liittäminen istuimen kudottuun köysirakenteeseen.

leveä ulkoterassi, jossa on lattialaatat metsässä ja välimeren puutarhakalusteet

Allaperto Mountain on toinen Matteo Thunin ja Antonio Rodriguezin lounge -kokoelma. Nämä ovat ensimmäisiä malleja, jotka kehitettiin parantamaan ulkoalueita vuoristoympäristössä. Luonnollinen ja jalostettu teak yhdessä innovatiivisten kankaiden ja kansien sekä alkuperäisten kalusteiden kanssa luovat välimerellisiä puutarhakalusteita ja -tarvikkeita, jotka kestävät ankaria lämpötiloja ja säilyttävät luonnollisen kauneutensa ajan mittaan.

Tyylikkäät välimerelliset puutarhakalusteet verhoilulla

kaksi nojatuolia verhoilla ja pyöreä pöytä terassilla, jolta on merinäköala saarelle

Swing on kokoelma, jonka Patrick Norguet suunnitteli vuonna 2015 ja esitteli vuoden 2016 luettelossa. Joukkue rikastuttaa kauden jälkeen uusia elementtejä, jotka tekevät siitä entistä täydellisemmän. Suunnittelija herättää huonekalut henkiin toistuvien tiikkielementtien arkkitehtonisen leikin kautta.

Baarituolit tiskin edessä kudotulla puulla ja marmorisella työtasolla

Koko asia on myös kiinnitetty alumiinirakenteeseen. Tämä luo mukavat istuimet, jotka ovat täydellisiä ulkona ja täydentävät asuinalueita persoonallisuudella. Ruokapöydät ja -tuolit, jakkarat, lounge- ja klubituolit, sohvat (modulaariset tai ei), keinutuolit ja sohvapöydät. Tämä on siis täydellinen kokoelma, joka täyttää kaikki mukavuuden tarpeet rentoutumisen ja viihtyisyyden hetkinä ja luo uusia kokemuksia wellness -alueella.

maalaismainen puinen meditarrane puutarhakalusteet terassilla luonnonkivipylväillä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Rafael on toinen Paola Navonen visiosta luotu kokoelma. Suunnittelija on siten parantanut puun materiaalisuutta ja tuotantoa. Projekti perustuu suunnittelijan kykyyn tulkita ja keksiä etäisten kulttuurien ja maisemien esteettinen ja muodollinen inspiraatio.

yhdistelmä marmoria ja puuta pienelle sivupöydälle allasalueella

Hän yhdisti tämän täydellisesti Ethimon intohimoon luoda ihanteellinen ja harmoninen suhde huonekalujen ja ympäröivän kontekstin välillä. Rafael on lounge-huonekalujen kokoelma, joka herättää eksoottisten paikkojen olemuksen, ehdottaa hyvinvoinnin tunteita ja luo uusia kokemuksia elämässä ulkona.

Nauti rennosta iltapäivästä puutarha -alueella

mukava pehmustettu rottinkinen ja puinen nojatuoli, jota ympäröivät ruukkukasvit ja kaktukset

Aurinkoinen päivä uima -altaalla

Aurinkotuoli värillisillä tyynyillä uima -altaan vieressä, puinen päätypöytä ulkona

Käytännölliset sivupöydät modernilla muotoilulla

Suunnittelupöydät vihreissä ja vaaleissa sävyissä puutarhan moderneihin kalusteisiin

Välimeren puutarhakalusteet värikkäisiin aksentteihin ulkona

matala pöytä vihreällä katolla ja moderneilla muodoilla kivilattialla

*Internetin läsnäolo valmistaja

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla