15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Euroopan kahden suurimman huonekalumessun viimeisimmät trendit vuonna 2019

Trendit 2019 samettisohva terrakottapoltetuissa oranssinvärisissä huonekaluissa, jotka on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä

Jos seuraat kansainvälisiä sisustustrendejä ja haluat sisustaa asuntosi kauniisti, sinun pitäisi saada inspiraatiota huonekalumessuilta. Tässä huomisen trendit voidaan näyttää erityisen hyvin. ”Maison et Objet” Pariisissa ja “Imm” Kölnissä ovat aloittaneet menestyksekkäästi uuden kauden ja esittäneet loistavia asumisideoita trendien tekijöiltä, ​​markkinajohtajilta ja brändeiltä. Tutustumme vuoden 2019 tyyliin, muotoiluun ja väreihin.

Seuraa viimeisimpiä trendejä huonekalumessuilla

Futon -vuodesohva selkänojalla voidaan muuntaa vierasvuoteeksi

IMM Köln

14.-20. tammikuuta 2019, Köln, Saksa

Vuoden ensimmäiset sisustus- ja huonekalumessut sisälsivät tuotteita yli 1200 näytteilleasettajalta 50 maasta. Seuraavat jännittävät trendit olivat nähtävissä kansainvälisen huonekalumessun salissa:

Kun asuintilaa tulee yhä harvemmin suurissa kaupungeissa, ei ole yllätys, että uudet asuntotrendit, kuten ”pienet talot”, “mikro -asunnot” ja “mikro -asuminen”, ovat saamassa valtaa. Tämän seurauksena joustavien ja useita toimintoja yhdistävien huonekalujen kysyntä kasvaa. Monet valmistajat esittelivät messuilla sohvia, nojatuoleja, sivupöytiä ja erilaisia ​​pienempiä huonekaluja, joita on helppo käsitellä ja liikuttaa.

60 -luvun puisten lipastimien retrokalusteiden trendi palaa olohuoneeseen vuonna 2019

Bauhaus-klassikot ja vuosisadan puolivälin tyylit ovat lakaistaan takaisin saksalaisten koteihin! Monet valmistajat ovat innoittamana 1950 /60 -luvun malleista ja yhdistävät retro -muotoja uusiin ideoihin. Sivupöytä juhlii myös paluuta ja yllättää yksinkertaisella eleganssillaan ja käytännöllisillä yksityiskohdillaan. Paljon luovuutta ja nykyaikaisen tuotantoteknologian ansiosta huomaamattomat säilytyskalusteet tulevat katseenvangitsijaksi joka huoneessa.

Samettinen nojatuoli tummansinisellä ja messinkijalat Trends 2019

Maison & Objet

18.-22. tammikuuta 2019, Pariisi, Ranska

Tammikuun numero ”Maison & Objet ”- motolla” Anteeksi ranskalaiseni! ”- keskittyi Ranskan panokseen kansainvälisessä suunnittelukentässä. Siellä oli myös joukko tiloja nimeltä ”Mitä uutta?” Ja kiinalaisten suunnittelijoiden esitys.

Art Déco on jälleen etualalla, kun tyylinspiraatio ja suunnittelijat kansainvälisillä huonekalumessuilla ovat vahvistaneet tämän suuntauksen. Ranskan ja kansainvälisen suunnan suunnitteluun, taiteeseen, arkkitehtuuriin on ominaista muodon tyylikkyys ja jalojen materiaalien korostaminen. Tyypillisiä art deco -kautta 1920-1940 ovat geometriset kuviot, kuten kala-asteikot, hunajakennot, raidat ja ruudut.

Yksi tärkeimmistä Art Deco -ominaisuuksista, jotka saivat huonekalumessut tänä vuonna, on tummien värien suosiminen. Vaikka valkoiset, pehmeät pastellivärit ja vaaleat puut ovat edelleen muodissa, pidämme mykistettyjä, maanläheisiä sävyjä myös upeina vuodelle 2019. Bordeaux’n lisäksi punainen debytoi “Maison & Objet “edelleen pölyinen ruusu, palanut oranssi, hunaja ja sinappi keltainen, sammalvihreä ja riikinkukko.

Retro olohuoneen trendit 2019 sametti jalokiviväreissä smaragdinvihreä oranssi turmaliini

Toinen art deco -tyylille tyypillinen elementti on sametti. Tämän vuoden ”It” -materiaali oli kaikkialla ”Maison” & Objet ”sohvat, tuolit, leposohvat, jakkarat ja tyynyt. Jalokivivärit, kuten smaragdinvihreä, rubiininpunainen, safiirinsininen ja turmaliinikeltainen, hohtava materiaali näytti vielä jaloammalta! Pehmeä verhoilu viimeistettiin yleensä tukevalla jauhemaalatusta teräksestä valmistetulla rungolla. Tuotannossa käytetään joskus kulutusta kestävämpää ja helpommin hoidettavaa varianttia polyesterisammasta. Teknologinen kehitys polyesterisammin valmistuksessa tarkoittaa sitä, että kankaalla voi olla lyhyempi kasa ja se on myös pehmeää.

Tuloksen tekemä kysely Huonekalut24. Vertailusivusto raportoi, että olohuoneen trendin mukaisesti säänkestävän version huonekalut löytävät paikkansa puutarhassa. Suurin osa vastaajista haluaa korkealaatuisia polyratanista valmistettuja puutarhakalusteita ja tyylikkäitä puukalusteita tiikistä. Koska puutarhaa on pitkään pidetty ulko-olohuoneena, kodikkaat tyynyt ja viihtyisät koristeet ovat ehdottomia edellytyksiä ulkoalueella tänä puutarhanhoitokautena.

Puutarha ulko-olohuoneessa, rottinkisohva, jossa mukavat tyynyt okrankeltaisena

“Imm Cologne” ja “Maison & Objet “ovat jo ohi, mutta odotamme nyt innolla Salone del Mobile 2019 -tapahtumaa, joka järjestetään jälleen 9. -14.4. Milanossa, Italiassa. Messuja pidetään maailman tärkeimpinä huonekalumessuina. Valonäyttely ”Euroluce” ja toimistokalusteiden messut “Workplace 3.0” pidetään messujen rinnalla.

Previous Post
Lasista valmistetut huonekalut viehättävät arkkitehtonisella ilmeellään
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla