15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taitettavat huonekalut nykyaikaisille nomadeille voidaan koota ilman työkaluja

kokoontaitettavat huonekalut nojatuoli pöytä huoneen jakaja musta sininen moderni

Sveitsiläiset suunnittelijat Panter ja Tourron esittivät taitettavia huonekaluja moderneille nomadeille Milanon huonekalumessujen aikana. Tense -huonekalusarja hurmasi Alcova -näyttelyn kävijät paitsi tyylikkäällä muotoilullaan myös erittäin yksinkertaisella rakenteellaan ja kevyellä painollaan. Se on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat matkustaa tai joutuvat muuttamaan usein työn vuoksi. Mukava nojatuoli, kaksi toiminnallista tilanjakajaa, kaksi valoa ja käytännöllinen ruokapöytä voidaan kuljettaa täysin litteänä ja painaa alle 20 kg.

Taitettavat huonekalut tarjoavat joustavan ratkaisun nykyaikaisille nomadeille

kokoontaitettavat huonekalut uusi kokoelma sveitsiläinen design Milanon huonekalumessut

Elämä oli ennen erilaista. Silloin isovanhempamme osti talon, muuttivat ja asuivat siinä koko elämän. Nykyään elämä on paljon kiireisempää, ja nuorempi sukupolvi on siten paljon liikkuvampi. Syyt muuttoon ovat hyvin erilaisia. Kun etsit oikeaa työtä, monet asiantuntijat päättävät vaihtaa paikkaa. Ensimmäinen pieni vuokra -asunto vaihdetaan suurempiin. Tai sinulla on kaukosuhde ja haluat nyt muuttaa kumppanisi kanssa. Mutta viimeistään silloin herää kysymys: minne huonekalut sijoitetaan?

kokoontaitettavat huonekalut laajennettu ruokapöytä nojatuoli verhoilu valaistus huoneen jakaja

Taitettavat huonekalut ovat toiminnallinen lisä moderniin sisustukseen ja tarjoavat joustavan ratkaisun kaikille usein liikkuville. Huonekalut tarjoavat lukuisia huoneratkaisuja sekä suurille että pienille huoneille, ja ne voidaan lavasttaa tehokkaasti sekä solisteina että kokonaisuutena. Kun ne poistetaan, ne ovat täysin tasaisia ​​ja helppoja kuljettaa. Ne voidaan sitten asentaa paikan päällä muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Erityiset kiristyshihnat pitävät yksittäiset osat yhdessä.

Taitettavat huonekalut: yleiskatsaus “Tense” huonekalusarjasta

taitettavat huonekalut litteä kuljetus musta alumiininen sohvapöytä

Kokoelman kompakti pöytä on valmistettu kokonaan alumiinista. Se koostuu kahdesta osasta, minimalistisesta taitettavasta pöytälevystä ja pöytäjalasta. Pöytäkehys kiinnitetään pöytään kiristyshihnan avulla.

taitettavat huonekalut ruokapöytä alumiini modernit ideat toimivat

Kaksi verkkokankaalla varustettua tilanjakajaa lenkkarille voi jakaa huoneen useille alueille. Ne ovat puoliksi läpinäkyviä, joten ne päästävät auringonvalon läpi, mutta alueet ovat silti optisesti erillään toisistaan.

taitettavat huonekalut huoneenjakaja puoliksi läpinäkyvä tilaratkaisu pieni asunto

Taitettava nojatuoli koostuu kahdesta vaneripaneelista, joita myös taivutetaan hieman kiristyshihnojen avulla. Ensimmäinen osa toimii mukavana istuimena, toinen osa – selkänojana. Nojatuoli on verhoiltu, päällinen voidaan poistaa ja puhdistaa milloin tahansa.

kokoontaitettavat huonekalut nojatuoli kaksi väliseinää puu ilman työkaluja

Laajenna seinävalaisin taitettavat huonekalut metallia

Taitettavat huonekalut riippuvalaisin kevyt kuljetus tasainen

Projekti: Panter ja Tourron 

Previous Post
Sauna kylpyhuoneessa – hyvinvointimaailma kotona
Next Post
Tee paperipusseja ja koristele väreillä – tee itse -ideoita ohjeiden avulla