15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kettalin modernit alumiiniset puutarhakalusteet

Moderni alumiininen aurinkotuoli

Kettal on erikoistunut Terassikalusteet. Hänen uuden kokoelmansa, nimeltään Maia, tunnetaan modernista muotoilusta. Tyylikkäät ja modernit puutarhakalusteet on suunnitellut lahjakas espanjalainen arkkitehti Patricia Urquiola, joka työskentelee Milanossa. Alumiini korostaa huonekalujen hieman retro -ulkonäköä ja näyttää samalla erittäin nykyaikaiselta. Tuotannossa puutarhakalusteet käytettiin korkealaatuisia materiaaleja.

Moderni ja tyylikäs – Kettalin puutarhakalusteet

Alumiiniset huonekalut puutarhaan

puutarhakalusteet pitäisi kiinnittää huomiota, niiden tulisi yhdistää toiminnallisuus ja tyylikäs muotoilu. Kettal on ymmärtänyt asiakkaidensa tarpeet hyvin ja tarjoaa malliston, joka on viehättävä, mutta myös erittäin käytännöllinen. Se sopii sisäpihalle, puutarhaan tai terassille ja luo vieraanvaraisen ja kodikkaan ilmapiirin. Kalusteet tarjoavat rentoutumista ulkona ulkona pitkän työpäivän jälkeen. Ne ovat hyvin harkittuja – suunniteltu säänkestäviksi ja helposti siirrettäviksi.

Modernit puutarhakalusteet – Kettalin kokoelma

Valkoiset modernit patiohuonekalut

Tämän puutarhakalusteen alumiinirunko on saatavana kahdessa värissä – mustana ja valkoisena, mutta tyynyjä ja pöytiä on saatavana yli 20 väriä. Käytännössä rajattomat mahdollisuudet jännittäviin väriyhdistelmiin, jotka täyttävät jokaisen maun. Maia -kokoelmatarjousten lisäksi Kettal Terassikalusteet, jotka on suunniteltu perusperiaatteidesi – tyylin ja toimivuuden – mukaan.

 Rebecca T..

modernit mustat huonekalut puutarhaan

modernit lepotuolit allasalueelle

modernit alumiinituolit ja pöytä puutarhassa

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Kukkien tekeminen lasten kanssa paperista, huopasta ja muovista – 16 luovaa ideaa