15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernit huonekaluideat ja trendit Pinterestistä asunnon sisustamiseen

Nykyaikaiset huonekaluideat kankaiden trendejä, mukaan lukien messinkiyhdistelmä -olohuone

Jos haluat remontoida tai yksinkertaisesti virkistää asuntoa, voit saavuttaa paljon yhdellä uudella huonekalulla. Pienimmätkin huonekalut voivat vaikuttaa koko huoneen tunnelmaan. Tässä viestissä olemme keränneet sinulle monia Pinterestin moderneja huonekaluideoita, jotka edustavat viimeisimpiä sisustustrendejä. Lue, mitkä kankaat, materiaalit, värit ja mallit ovat tällä hetkellä trendikkäitä sisustettaessa kotia.

Nykyaikaisia ​​huonekaluideoita kodin eri alueille

modernit huonekaluideat harmaa olohuone väri aksentti keltainen

Vaikka seinävärit ja lattiapäällysteet asettavat sävyn huoneeseen, huonekalut muuttavat tyhjän huoneen viihtyisäksi asuintilaksi. Jokaisella asunnon alueella on joitain tärkeitä huonekaluja, joita ei saisi puuttua. Ja koska olohuoneesta ja makuuhuoneesta puhutaan kotona useimmin käytetyinä huoneina, olemme keränneet Pinterestistä moderneja huonekaluideoita erityisesti näitä huoneiston osia varten.

Huonekaluideoita ja trendejä Pinterestistä olohuoneen sohvalle

huonekaluideoita moderni tummanvihreä sohva messinkinen sohvapöytä

Kun sisustat huonetta, aloita aina suurimmasta huonekalusta. Olohuoneessa tämä on tietysti sohva. Tänä vuonna pienet sohvat ja nojatuolit ovat korvanneet olohuoneen suuren kulmasohvan. Vaikka väri on makuasia ja riippuu muusta sisustuksesta, teet todellisen lausunnon tummanvihreällä sohvalla, kuten tämä.

huonekaluideat olohuoneen trendit sohvan runko minimalistinen

Tämä minimalistinen sohva on monipuolinen huonekalu, joka sopii hyvin monenlaisiin sisustustyyleihin. Säädetty muotoilu, jossa on puukehys ja mukava verhoilu, näyttää erittäin tyylikkäältä ja antaisi jokaiselle modernille huoneistolle tyylikkään ilmeen.

samettisohva vihreä chesterfield -muotoilu vuosisadan puolivälissä

Kangas, jonka ei pitäisi puuttua tämän vuoden sisustuksesta modernissa olohuoneessa, on sametti. Se näyttää erityisen tyylikkäältä sisätiloissa ja tuntuu myös erittäin miellyttävältä. Ei ole väliä onko kyseessä muutama nojatuoli vai sametista valmistettu Chesterfield -sohva. Jos et tarvitse uutta sohvaa, mutta haluat yhdistää korkealaatuisen materiaalin kalusteisiin, löydät sohvatyynyille sopivat samettityynyliinat.

Kahvi- ja sivupöytäideoita Pinterestistä

olohuoneen kalusteet messinkinen sivupöytä riippuva lamppu kulmasohva puinen sohvapöytä

Ja koska sohva ei ole täydellinen ilman vastaavaa sohvapöytää, löydät alta joitain nykyään suosittuja nykyaikaisia ​​huonekaluideoita kahville ja sivupöydille.

messinki marmorinen sohvapöytä olohuoneen huonekalut modernit

Useiden vuosien ajan, jolloin kupari on nauttinut suurta suosiota kodin tarvikkeiden ja huonekalujen materiaalina, materiaali on jo poistettu valtaistuimelta. Ja uutta trendiä kutsutaan messinkiksi. Siksi sohvapöytä kehyksellä tai muilla messingistä valmistetuilla elementeillä on todellinen kohokohta modernissa olohuoneessa.

monitoimiset sohvapöydät moderni messinkilasi

Messinki yhdistyy upeasti lasiin, marmoriin ja erilaisiin verhoiluihin huonekalusuunnittelussa. Materiaali näyttää myös ihastuttavalta kokonaisuutena, varsinkin kun kyseessä on pieni sivupöytä sohvan vieressä.

Keskity säilytystilaan: modernit huonekaluideat säilytykseen

tummat huonekalut väri aksentti tummansininen senkki valkoinen koristelu

Olohuoneen huonekalujen tulisi paitsi näyttää modernilta, myös olla käytännöllisiä. Siksi yhä useammat huonekalusuunnittelijat luottavat toimivuuteen ja kestävyyteen. Varastointiratkaisut ovat myös iso aihe asuinalueelle. Jos huoneessa on riittävästi säilytystilaa, huone näyttää aina siistimmältä.

säilytyskalusteet trendit seinähylly minimalistinen puu metalli musta tumma seinä

Olohuoneen säilytyskalusteita on erilaisia. Minimalistisista sivupöydistä suuriin seinäyksiköihin ja tyylikkäisiin kirjahyllyihin. Avointa seinähyllyä voidaan käyttää paitsi kirjojen lisäksi myös erilaisten koristeiden luomiseen ja siten antaa huoneelle persoonallisen ja tyylikkään ilmeen.

huonekalutrendit varastointi moderni maalaismainen yhdistelmähylly

Talonpoikaistyyliset ja modernit sisustustyylit voidaan yhdistää tänä vuonna ja ne takaavat erittäin erikoisen huonesuunnittelun. Onnistuneiden tyylien yhdistelmän saavuttamiseksi yksittäisten elementtien tulisi kuitenkin olla harmoniassa keskenään. Kaunis esimerkki on tämä seinähylly, jossa yhdistyvät moderni metallikehys ja maalaismaiset hyllyt, jotka on valmistettu kierrätetystä puusta yhdessä suunnittelussa.

Mukavat huonekalut lukunurkassa

modernit kirjahyllykalusteiden trendit elävät ajatukset

Niille, jotka aina nauttivat kirjojen lukemisesta, olohuoneen lukunurkkaus on pakollinen. Se ei ole vain erittäin käytännöllinen, vaan antaa myös koko huoneelle aivan erityisen tunnelman. Tämän alueen tärkeimmät huonekalut ovat seinähylly tai sivupöytä ja tietysti mukava nojatuoli, jossa lukeminen on vieläkin hauskempaa.

istumaideoita trendit harmaa nojatuoli lukukulma mukava

Jos pidät edelleen erittäin tärkeänä estetiikkaa, sinun tulee valita nojatuoli, joka joko vastaa kalusteita tai on kauniin kontrastin kanssa. Puusta valmistetut jalat ja pehmeä verhoilu takaavat todellisen hyvinvoinnin.

Ruokailutilaan modernit huonekaluideat ja trendit Pinterestistä

modernit huonekaluideat yksityiskohdat messinkiruokapöydän tuolit

Modernissa huoneistossa ruokasali ei ole erillisessä huoneessa, vaan avoimessa olohuoneessa. Tämän seurauksena ruokailutilan kalusteiden on vastattava koko asuintilaa. Eikä vain värin, vaan myös kankaiden, tyylin ja materiaalien suhteen. Tällä alalla messinki on jälleen uusi trendi. Materiaalista löytyy nykyaikaisia ​​huonekaluideoita sekä tuoleille että ruokapöydälle. Oikea kehys tekee tempun.

modernit huonekaluideat, mukaan lukien minimalistinen pöytä

Jos haluat myös valita tuolit uusimpien trendien mukaan, olet ehdottomasti oikeassa samettikankaana. Kangas on yksi ruokailutilan suosituimmista huonekaluideoista ja takaa erityisen korkealaatuisen ilmeen huoneessa. Velvet -tuolit yhdistyvät upeasti tummien ja erityisesti mustien pöytien kanssa, kuten yllä olevassa esimerkissä.

modernit huonekaluideat ruokasali ruokapöytä massiivipuuta suuri

Tänä vuonna modernit huonekaluideat voidaan tulkita myös modernien ja maalaismaisten elementtien yhdistelmänä. Esimerkiksi maalaismaiset, ylisuuret puupöydät ovat tällä hetkellä muodissa ruokasalin kalusteissa, ja ne voidaan yhdistää kauniisti moderneihin tuoleihin. Tällaisella tyylien yhdistelmällä voit sisustaa oman asuntosi moderniksi, mutta maalaismaiseksi.

Pinterestin trendit ja inspiraatio makuuhuoneen sängylle

huonekaluideat makuuhuone moderni sänky musta katos sängynrunko

Makuuhuoneen sisustuksen osalta teollisella tyylillä on tänä vuonna tärkeä rooli tällä alueella. Minimalistiset pylvässängyt, joissa ei ole katoksia, teolliset pöytä- ja lattiavalaisimet ja jakkarat yöpöydän tilalle, ovat joitakin suosituimmista huonekaluideoista makuutilalle. Jos nämä yhdistetään oikeisiin lisävarusteisiin ja tunnelmalliseen sisustukseen, huone muuttuu unenomaiseksi rauhallisuuden keitaksi.

makuuhuoneen trendit huonekaluideat podium -sänky moderni tulkinta

Nykyaikaiset huonekaluideat makuuhuoneen sängylle eivät ole vain paljaat kehykset, vaan myös kauniit korokesängyt. Pääpaino on puussa materiaalina. Tässä hämmästyttävässä makuuhuoneessa puinen jalustasänky sijaitsee kahden kattoikkunan alla, jotka avaavat näkymän tähtiin ja yötaivaalle.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen