15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Shabby chic huonekalut satuhuoneen sisustukseen

Shabby Chic huonekalut valkoinen-vaaleanpunainen-olohuone-beige-matto

Shabby chic on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tähän käytetään usein vanhoja huonekaluja, antiikkisia kuvakehyksiä tai kattokruunuja. Uusi ilme antaa sinulle naisellisen ja romanttisen, mutta samalla tyylikkään ilmeen. Tätä varten huonekalu käsitellään siten, että se saa vanhan, kuluneen ilmeen. Nyt sinun ei pitäisi hämätä tätä sanaa, koska tuloksena oleva vaikutus näyttää kaikkea muuta kuin nuhjuiselta (joka on muuten saksankielinen käännös “shabby”). Mitä tulee väreihin Shabby tyylikkäät huonekalut kivoja vältetään. Käytetään pastellisia, herkkiä värejä, mutta kaikki mahdolliset vivahteet ovat sallittuja. Erityisen suosittuja ovat valkoinen, antiikki valkoinen ja eri vaaleanharmaat sävyt, beige ja vaaleansininen, ruusu ja keltainen.

Shabby chic huonekalut ja sisustus

nuhjuinen-tyylikäs-koristelu-metalli-kristallilasi

Laaja valikoima kukkia ja asusteita voidaan korostaa Shabby Chic -kalusteiden upeaa tyyliä vastaavilla koristeilla. Esimerkiksi koriste -esineet hopeasta, pionista tai lilasta ovat sopivia. Jos haluat käyttää tyynyjä koristeluun, käytä hohtavaa silkkiä tai samettia. Periaatteessa kaikki luonnollinen on sallittua. Käsintehty on myös loistava idea. Olitpa sitten virkattu tai pitsi tai puhallettu lasi – et voi mennä pieleen näiden materiaalien kanssa. Huone voi näyttää vieläkin tyylikkäämmältä, jos käytät kristallia sopimaan nuhjuisiin tyylikkäisiin huonekaluihin. Kukkakuviot voidaan toistaa myös tapetissa, matolla tai koristeina.

Shabby chic huonekalut satumaiseen tunnelmaan

Katso täältä hienoja esimerkkejä saadaksesi käsityksen satuilmapiiristä, jonka voit saavuttaa nuhjuisilla tyylikkäillä huonekaluilla ja niihin sopivalla sisustuksella.

1. Pukeutuja

nuhjuinen-tyylikäs-makuuhuone-huonekalut-pukeutuja-sininen

Alkuperäinen puu hohtaa läpi tässä kauniissa lipastossa. Tämän huonekalun kaarevat linjat tukevat upeaa ulkoasua.

Toinen lipasto antiikkivalkoista

nuhjuinen-tyylikäs-huonekalut-korkea lipasto-vanha-valkoinen-laatikot

Antiikki valkoinen valittiin tämän korkean lippaan väriin. Yksittäisten laatikoiden jalat ja kahvat ovat koristeellisia ja luovat romanttisen ilmeen. Katsokaa, kuinka upea kukka -taustakuva voi sopia nuhjuisten tyylikkäiden huonekalujen kanssa.

3. Shabby chic huonekalut olohuoneessa

nuhjuinen-tyylikäs-huonekalut-olohuone-kalustus

Tällä laitoksella nuhjuista tyylikästä tyyliä ei tallennettu. Mutta kuten näette, tuloksena on upea tunnelma. Tässä se saavutetaan yhdistämällä eri Shabby Chic -kalusteet eri väreissä. Mutta koristeet myös vaikuttavat.

4. Shabby chic huonekalut keittiössä

nuhjuinen-tyylikäs-keittiö-kerma-huonekalut-vaaleanpunaiset-tarvikkeet

Mitä mieltä olet tästä unenomaisesta ja tyylikkäästä keittiöstä? Meillä ei todellakaan ole sanoja. Uusi minikeittiö yhdistettiin nuhjuisiin tyylikkäisiin huonekaluihin vanhan, koristeellisen keittosaarten ja uudelleen käytetyn kaapin muodossa. Ja tulos on hämmästyttävä! Kukkakuviot valittiin koristeena pöytäliinalle, teepyyhkeille mutta myös näkyville astioille. Ruusun esineet korostuvat upeasti sinivihreän seinän taustalla. Ruoanlaitto on vieläkin hauskempaa tässä keittiössä.

5. Shabby chic huonekalut makuuhuoneessa

shabby-chic-huonekalut-makuuhuone-kalusteet-pinkki-kuvio-vuodevaatteet

Tietenkin nuhjuinen tyylikäs tyyli sopii täydellisesti myös makuuhuoneeseen. Itse asiassa uskomme, että se tekee varmasti upeita unia. Sänky, vaatekaappi ja peilipöytä on valmistettu antiikkivalkoisesta, ja kuten huomaat, kukkakuviot päiväpeitteen muodossa, keinotekoiset ja todelliset kukat ja lampunvarjostin muodostavat aksentteja.

6. Shabby chic huonekalut – ruokapöytä ja tuolit

Shabby Chic -kalusteet -ruokasali-kalusteet-valkoinen-vaaleanpunainen

Voit myös sisustaa ruokasalin tähän tyyliin. Kuten tästä esimerkistä näet, vain tuolien reunat ja pöydän jalat olivat kuluneet. Istuimet ja pöytälevy saavat uuden ilmeen. Et usko, että se on täydellinen yhdistelmä vanhaa ja uutta?

7. Shabby chic huonekalut – sohvapöytä

Shabby Chic huonekalut sohvapöytä-sininen-kerma-deco-oksat

Sohvapöytä ei saisi puuttua missään olohuoneessa. Jos olohuoneesi on sisustettu nuhjuisella tyylikkäällä tyylillä, sohvapöydän tulisi myös sopia siihen. Täältä valittiin pastellinsininen. Ja vaikka sininen on itse asiassa kylmä väri, tässä tapauksessa se näyttää säteilevän tiettyä lämpöä. Koristeluun käytetään luonnollisia oksia, kynttilöitä ja nuhjuista lattiavalaisinta.

8. Shabby chic huonekalut – keinutuoli

Shabby Chic Furniture - keinutuoli - vauvan huone - vaaleanpunainen istuintyyny

Keinutuoli on unelma huonekalu itsessään. Kukapa ei haluaisi heilua kylmänä talvipäivänä kupin teetä ja kirjaa takan edessä? Kuvittele nyt, millainen vaikutelma kodikkaalla keinutuolilla olisi nuhjuinen tyyli. Esimerkiksi antiikki valkoinen valittiin yhdessä ruusu- ja kukkakuvioiden kanssa. Täydellinen valinta romanttiseen vauvan huoneeseen. Rauhoita pieni tyttäresi nukkumaan!

9. Shabby Chic Furniture – Kaappi

Shabby-chic-huonekalut-kaappi-kukkakoriste

Todella ainutlaatuinen vaatekaappi on tämä esimerkki. Keltaisen sävyiset kukkakoristeet luovat upean aksentin muuten valkoiseen puuhun. Mausta keittiösi tällaisella kaapilla ja saat ainutlaatuisen huonekalun, jota kukaan ei voi helposti jäljitellä.

10. Shabby Chic Furniture – peilipöytä

nuhjuinen-tyylikäs-huonekalut-makuuhuone-pukeutumispöytä-peili

Fantastista, eikö totta? Pelkkä huonekalu on melkein jokaisen naisen unelman täyttymys. Yhdessä nuhjuisen tyylin kanssa kosmetiikkapöytä muuttuu vielä täydellisemmäksi. Ja tämän ilon myötä meikki ja kampaukset ovat varmasti parempia.

Previous Post
Kyle Buntingin modernit matot ja seinäpäällysteet
Next Post
Rakenna nukkekoti itse ja järjestä leikkialue lastenhuoneeseen