15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alessandro Isolan muotoiltu sohvapöytä matosta

Uusi tulkinta-sohvapöytä

Alessandro Isola tulkitsee sohvapöydän uudelleen ja suunnittelee sellaisen Suunnittele sohvapöytä joka herättää välittömästi katseen olohuoneeseen tullessaan. Vielä outoa on läsnäolon tunne ja ilmapiiri, jossa on uutisia ilmassa. Katso vain huolellisesti maton suuntaan ja mikä näyttää rypyltä tai rypylältä matolla ja mikä ilmoittaa liikkeestä tai liikkeestä maton läpi on jotain aivan muuta. Ennalta määritetty pieneksi uraksi, kaarevaksi reunaksi tai rypytyskulmaksi tavalliselle sileälle pinnalle ja epäjärjestyksen tunteelle, ja se on välittömästi venytettävä uudelleen vaakasuoraan asentoon. Utelias? Katso. Kaikki kuvat ovat ystävällisesti Alessandro Isolan tarjoamia.

Suunnittele sohvapöytä – kompastumisesta jokapäiväiseen huonekaluun

Ikkunan etukirjat-sivupöytä-sohvapöytä ja -matto

Tämä ärsyttävä rypyt ovat matolla Alessandro Isola jota käytettiin inspiraationa hankkeessaan “kompastua johonkin kompastumiseen” ja sen käytännöllisyyteen Suunnittele sohvapöytä suunniteltu kahvitaukoa varten. Tässä näemme sohvapöydän huonekaluna olohuoneessa. Tämä ärsyttävä taitto matossa osoittautuu taideteokseksi, jolla on alkuperäinen muotoilu. Yksi peltilevy ottaa kaksi roolia kahdessa eri mallissa. Mukavuuden ja käytettävyyden kannalta kahden pinnan valinta nähdään kontrastina maton yläosan ja aluskatteen välillä. Pehmeä pinta antaa tunteen erityisestä käsityöstä ja sen epätäydellisyydestä. Sitä vastoin pohja on täydellinen, kiiltävä ja sileä, mikä itsessään on artefakti, koska me kaikki tiedämme, kuinka epämiellyttävä ja karkea maton aluspinta yleensä on, mikä helpottaa sen tarttumista lattiaan.

Suunnittele sohvapöytä, jossa on läheltä kiiltävä pinta, joka tarttuu kirjakasoihin 

Ruostumattoman teräksen näköinen matto ja kulmainen sohvapöytä

Että Suunnittele sohvapöytä sen heijastunut pinta vangitsee tämän olohuoneen tekstuurin ja koristeet. Yllättävä vaikutus tulkinnalla – pienestä retkestä matolle toistuvasti ärsyttävään taitokseen vahingossa löydettyyn ja jokapäiväisessä elämässämme käytettävään esineeseen – kahvipöytään. Sohvapöytä voidaan myös peittää mosaiikkilaatoilla.

Puulattia-matto, joka on valmistettu tekoturkista-nurkasta-sohvapöytä

Yksityiskohtainen näkymä taitetusta kulmasta

kompastunut pinnalle sohvapöytä

Previous Post
Polynesialaiset maori -tatuoinnit: heimomotiivien ja -kuvioiden merkitys
Next Post
Mehiläisten askartelu lasten kanssa – 18 yksinkertaista ja luovaa ideaa ohjeineen