15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Lotos” -pöytä – innoittamana mytologiasta

Lotus -työpöytä UNDA norsunluun sävyt

Lotus -työpöytä on luonnos UNDA Sleepless Designilta. Arkkitehtiyritys Portugalissa, jonka suunnittelijat ovat innoittamana mytologisen maailman kauneudesta. Eikä se ole sattumaa. Aikojen alusta lähtien ihmisiä on hämmästynyt kauneudesta, joka on heidän suurimman onnensa ja toiveensa ytimessä. Kauneutta on jumaloitettu, ja kun ostat tänään UNDA -tuotteen, et valitse vain huonekalua, vaan olet hankkimassa katkelman taidetta. Se antaa huoneelle jotain mystistä – dramaattista, emotionaalista ja kaunista. Näiden tyylikkäiden huonekalujen avulla yrityksestä tulee tarinankertoja todellisessa maailmassa. Suunnittelijat näkevät tehtävänsä luoda tämä mystinen, kaunis elämäelämä luomalla taidetta ja legendoja, jotka jättävät jälkensä arkkitehtuuriin, muotiin ja tekniikkaan.

Mystisen kaunis työpöytä

Lotus -työpöytä UNDA -kaappi

Lotus -työpöytä on UNDA: n projekti, joka on saanut inspiraationsa mytologiasta. UNDA tekee projektiaan, Lotus -työpöytä, heijastaa mytologiaa modernissa suunnittelussa. Tyylikäs kirjoituspöytä, jossa on herkkä norsunluun sävy, heijastaa lootuskukan tärkeyttä ja yrittää esittää sen arvon alkuperäisen kalusteen avulla. Lootuksella on monia merkityksiä myytteissä ja legendoissa – uudesta elämästä kuolemaan, intohimon viattomuudesta. Herkistä silmusta kukan kukkaan kaikki liittyy nuoruuteen, kauneuteen ja nautintoon, kasvun ja siirtymän kauteen. Ja Työpöytä UNDA: lta haluaa kuvata siirtymisen kylmästä, kylmästä talvesta kukoistavaan, lämpimään kevääseen, jota rakastamme niin paljon. Tässä piilee työpöydän paradoksi. Klassismin vahvoista linjoista nykyaikaisuuden purkamiseen hybridissä. Tarkoituksena on ylittää kaikki luovuuden rajat innovatiivisilla uusilla tavoilla ja edustaa identiteettiämme. Suunnittelussa on jotain, joka mallinntaa sydämemme muotoa.

UNDA: n Lotus -työpöytä

Lotus -työpöytä UNDA -laatikko

Sen projekti Lotus -työpöytä heijastaa UNDA: n käsitettä: tämä projekti sisältää kaikki tunteet, joita ihminen saa lukiessaan satuja tai ihaillessaan muita taideteoksia. Tätä vaikutusta UNDA pyrkii ideoihinsa pehmeiden ja herkkien muotojen ja rohkeiden rakenteiden sekoittamisesta. Tällä tavalla luodaan ilmapiiri, jossa huonekalujen omistajat ovat yhteydessä uneensa, jota he ilmaisevat.

Lotus-kirjoituspöytä-UNDA-kultaiset koristeet

musta versio

Lotus -työpöytä UNDA musta versio

B. Angelov

Previous Post
Luo paratiisi pieneen puutarhaan
Next Post
Fitness kotona: mitä laitteita tarvitset hyvään kotitreeniin?