15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Korujen ja arvoesineiden säilytys – upeat huonekalut, joissa on salainen osasto

Korujen arvoesineiden varastointi-säilytystilaa-piilotettu-laatikko-ulosvedettävä-sohvapöytä-puu-olohuone

Haluatko pitää arvokkaat esineet, tärkeät asiakirjat, käteisen, kalliit korut ja tarvikkeet turvassa ja poissa uteliailta katseilta kotona? Mutta asunnossa ei ole tilaa kohtuulliseen tallelokeroon? Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle upeita huonekaluja, joissa on salainen osasto, joka on turvallinen Korujen säilytys ja muita arvoesineitä.

Korujen säilytys – huonekalut, joissa on integroitu salainen osasto

Korujen säilyttäminen ottomaanien sohvapöytä-salainen osasto-huonekalut-matto-sohva-kukka-aikakauslehtiä

Katso tämä moderni, upea sohvapöytä kermanvärisestä ulkoasusta. Puinen pöytälevy sopii täydellisesti olemassa olevaan sisustustyyliin ja on optimaalinen kontrasti vaalealle nahalle.Jalo huonekalu, joka herättää kaikkien huomion ja piilottaa myös täydellisen piilopaikan arvoesineillesi. Et luullut niin, etkö??

Korujen ja arvoesineiden säilyttäminen epätavallisissa paikoissa

Korujen säilyttäminen ottomaanien istuintyyny-olohuone-säilytys-salainen osasto-kirjat-tarjoilualusta-kirja-sohva-lattiavalaisin

Tämän houkuttelevan pehmustetun jakkaran värikäs muotoilu, jota voidaan käyttää myös mukavana sohvapöytänä, voi myös olla todella harhaanjohtava. Kukaan ei epäile, että pehmeän tyynyn alla on osasto arvokkaiden korujen tai postimerkkikokoelmasi säilyttämistä varten.

Yhdistä jalo optiikka ja toiminnallisuus

Korujen säilyttäminen puu-nahka-ottomaanien salainen osasto-huonekalut-teekannu-kuppi-sohvaheitotyynyt

Omaisuutesi ovat epäilemättä hyvissä käsissä tämän vankan pöytälevyn alla. Tämä huonekalu tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa ja toiminnallisuutta samanaikaisesti. Kuten minkä tahansa sohvapöydän kohdalla, voit laittaa kahvin, teen tai viehättävän lasimaljaksen pöydälle.

Vakaa puinen pöytä, jossa piilotettu säilytystila ja lukittavat hyllyt

Korujen säilyttäminen sohvapöytä-matala ovi-kupit-salainen osasto-pullot-olohuone-sohva-ruokapöytä

Tässä tukevassa ja toimivassa puisessa sohvapöydässä on syvä ja tilava säilytystila, jonka näet vain, kun vedät pöytälevyä ulospäin yhdeltä puolelta. Siihen voidaan tallentaa alkoholijuomia sekä monia muita esineitä ja arvokkaita pieniä asioita. Pöydän sivussa on kaksi pientä ovea, joiden takana voit siivota lasit.

Korujen ja arvoesineiden säilytys – älykäs muotoilu ja turvallinen salainen osasto

Säilytys-korut-sohvapöytä-sala-osasto-arvoesineet-työasiakirjat-työpöytä-kannettava-lasit

Eikö sinulla ole kotitutkimusta ja sohvapöytäsi on niin matala, että sinun täytyy kumartua nappaamaan kahvia? Tällä sohvapöydällä voit yksinkertaisesti nostaa pöytälevyä hieman ja sohvapöytäsi muuttuu työtilaksi, jossa on hylly kannettavalle tietokoneellesi. Voit myös käyttää ulosvedettävää levyä ruokailuvälineenä sopivalla korkeudella.

Ylellinen sohvapöytä kiiltävällä viimeistelyllä

varastointi-korut-moderni-jalo-matala-lasi-musta-valkoinen-salainen osasto-huonekalut-matto-säilytystila

Jos haluat modernin näköisen huonekalun, jossa on salainen osasto, tämä italialaisen Loto -sohvapöytä voi olla jotain makuusi. Tämä ensiluokkainen huonekalu, jossa on nykyaikainen muotoilu, voidaan avata ja tarjoaa riittävästi säilytystilaa pienille esineille, kuten kuulokkeille, kaukosäätimelle tai uusimmalle aikakauslehdelle. Kiiltävä musta lasinen yläosa luo suuren kontrastin pöydän valkoiseen alaosaan ja antaa huoneelle jaloa tunnelmaa.

Toimiva huonekalu hienolla muotoilulla

varastointi-korut-arvoesineet-pienet asiat-salainen osasto-huonekalut-pöytä-pyöreä pöytä-siirrettävä

Tässä pyöreässä sohvapöydässä on myös käytännöllisiä salaisia ​​osastoja. Suuri muotoilu tuskin viittaa siihen, että pöytälevyä voidaan siirtää. Valkoinen, matta pöytälevy on jaettu neljään kolmioon kultaisella ja hopeisella jalometalliliuskalla. Arvoesineet, pienet esineet tai pelikortit voidaan säilyttää nopeasti ja turvallisesti.

Pyöreä sohvapöytä, jossa on liukuva pöytälevy tyylikkäässä ilmeessä

varastointi-korut-pöytä-puu-pöytälevy-irtaimet-arvotavarat-asiakirjat-maljakko-kaktus

Luulitko, että suloisessa pienessä pöydässä oli tasku? Kolmijalkainen sohvapöytä on valmistettu siten, että puinen yläosa voidaan siirtää ja koko tyhjää tilaa voidaan käyttää salaisena osastona. Voit myös säilyttää tärkeitä asiakirjoja tai arvoesineitäsi siellä.

 Sohvapöytä, jossa on useita osastoja elävissä väreissä moderniin olohuoneeseen

Varasto-korut-säilytystila-arvoesineet-sohvapöytä-salaiset lokerot-pyöreä-värikäs-harmaa-valkoinen-olohuone

Näissä pyöreissä ruoanlaittopöydissä, joissa on kolme tai neljä osastoa, on myös salaiset lokerot koruillesi, kelloillesi ja muille arvoesineillesi sekä runsaasti säilytystilaa astioillesi. Pyörivät lokerot voidaan avata niin leveästi kuin tarvitset. Värikkään sohvapöydän lokerot ovat eri syvyisiä organisoinnin helpottamiseksi. Sohvapöydät eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne voivat myös toimia värillisinä aksentteina huoneessa. Valitsetpa pöydän, jossa on useita värisävyjä tai kontrastivärit, se on todellinen katseenvangitsija.

Noble pilari sohvapöytä skandinaaviseen tyyliin

varastointi-korut-sohvapöytä-korkeat pyöreät salaiset lokerot-valkoinen-moderni-sänky-punainen-matto-kirjat

Eikö olekin hämmästyttävää, että tässä pöydässä on kolme suurta osastoa korujen ja muiden arvoesineiden säilyttämiseen? Kaikkia kolmea tasoa voidaan kiertää oman akselinsa ympäri niin, että useita pöydän asentoja on mahdollista. Tämän tyylikkään huonekalun pyörivät salaiset lokerot eivät ole vain turvallisempi piilopaikka, vaan ne tarjoavat myös kätevän säilytystilan, joka voidaan mukauttaa tarpeisiisi.

Keskikokoinen Matta sohvapöytä, jossa on salainen osasto

varastointi-korut-sohvapöytä-pyöreä-matala-kolmijalkainen-salainen osasto-säilytystila-asiakirjat-arvoesineet

Jos tarvitset mukavan sohvapöydän, jossa on yksinkertainen muotoilu, nämä kaksi vaihtoehtoa, joissa on puhtaat linjat, voivat olla sinulle. Älä anna sen aliarvioidun suunnittelun hämätä. Pöytälevyn korotetun reunan ansiosta voit seistä tukevasti, kun siirrät pöytää, ja sen voi siirtää sivulle. Siellä voit säilyttää muistikirjasi tai arvokkaat lisävarusteet.

Poikkeukselliset paikat korujen ja arvoesineiden säilyttämiseen

Säilytys-korut-ikkuna-kynnys-olohuone-ulosvedettävä-laatikko-arvoesineet-salainen osasto-säilytystilaa

Arvaatko ikkunalaudan arvoesineiden piilottamiseksi? Ei todellakaan, eikö? Ikkunalauta on muutettu laatikoksi ja tarjoaa turvallisen piilotetun tilan korujen, kellojen ja muiden arvoesineiden säilyttämiseen. Luova ja epätavallinen idea, eikö??

Lipasto, jossa on salainen osasto kauniille tarvikkeille

Varasto-korut-lipasto-puinen-sohva-olohuone-levy-liukuva-kuvakehys-kukat

Tämä olohuoneen lipasto antaa vaikutelman, että siinä on vain yksi hylly, joka on oven takana. Ylempi pöytälevy voidaan siirtää vain taaksepäin, ja siinä on toinen salainen osasto, johon voit piilottaa ja sijoittaa kalliita lisävarusteita ja pieniä astioita säilytyslaatikoihin.

Sivupöytä pienten tavaroiden säilyttämiseen

varastointi-korut-sivupöytä-puu-kapeat-arvoesineet-salainen-osasto-säilytystila-kaukosäädin-asiakirjat

Tulet takaisin kotiin illalla ja haluat nauttia rentouttavasta illasta television ääressä, mutta et löydä kaukosäädintä? Pieni, tilaa säästävä sivupöytä voidaan pitää siistinä yhdessä paikassa kauko-ohjaimella, sanomalehdellä tai kädessäsi olevalla kellolla.

Tuoli, jossa on salainen osasto istuimen alla

Säilytys-korut-tuoli-kangas-kansi-matto-huonekalut-salainen osasto-arvoesineet-säilytystilaa

Tuoli voi myös tarjota paljon säilytystilaa ja hyvän piilopaikan istuimen alle. Ennen kuin tämä tuoli sai tämän ilmeen, siinä oli maanväriset pyörät ja kangasverhoilu. Tuoreiden värien kankaalla peitetty se ei ole vain todellinen katseenvangitsija, vaan myös täydellinen korujen säilyttämiseen. Katso ympärillesi, ehkä kellarissasi on vanha tuoli, joka voidaan muuntaa ja suunnitella makusi mukaan.

Tuoli, jossa on luova sisustus ja piilotettu laatikko

varastointi-korut-laatikko-sivutuoli-kangas-kansi-musta-valkoinen-mittari-mittaus-salainen osasto-huonekalu

Tässä tuolissa, jossa on mielenkiintoinen ja hieno koriste, on piilotettu laatikko, jossa on useita osastoja. Ensi silmäyksellä on todella havaittavissa mittanauha ja istuinsuojuksen mustavalkoinen kuvio, ei laatikko. Huomaamattoman kahvan ansiosta tämä salainen osasto on täydellinen piilopaikka.

Peili, jossa lukittava korutasku

varastointi-korut-peili-salainen-osasto-lukittava-avain-säilytystila-ketjut-korvakorut-seinä

Tämän peilin takana on lukittava lokero vain koruille. Tämä yksinkertainen mutta toimiva rakenne tarjoaa paljon tilaa kalliiden korujen pystysuoralle säilytykselle. Toinen tämän peilikaapin etu on loistava organisaatiojärjestelmä.

Kuva, jossa piilotettu osasto koruille

varastointi-korut-kuva-korvakorut-ketjut-peili-salainen osasto-hattu-pöytä-lipasto-maljakko-kupit

Tässä valokuvassa näet peilin, jossa on kapea, pystysuora laatikko, joka voi myös tallentaa ja piilottaa korusi. Voit myös säilyttää korvakorusi ja kaulakorusi turvallisesti seinämaalauksen takana. Lokero on yhtä paksu kuin mikä tahansa kuva, ja et epäilisi, että monet arvoesineet säilytetään niin vähän tilaa.

Seinähylly, jossa on itse tehty salainen osasto

Säilytys-korut-seinä-hylly-laatikko-vedettävä peili-ketjut-renkaat-setelit-arvoesineet

Toinen hieno piilotettu idea, jonka voit jäljitellä nopeasti ja helposti, on tämä muunnettu seinähylly. Täällä tehtiin laatikko, jota ei voi erottaa todellisesta hyllystä.

Previous Post
Tuoreita syksyn sisustusideoita puutarhaan on helppo tehdä itse
Next Post
Kuinka voit tehdä kauniin kattokruunun itse