15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eric Pfeifferin läpinäkyvä akryylinen sivupöytä – “Slot Table”

AMAC sivupöytä akryylimateriaali eric pfeiffer

Kuvittele huonekalu, joka sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin, koska sillä on hämmästyttävä kyky sekoittua harmonisesti mihin tahansa. Tämä tekee tästä ainutlaatuisen Sivupöytä akryylistä kirjoittanut Eric Pfeiffer AMAC lupauksia! Tyylikäs ja moderni pöytä on lähes täysin läpinäkyvä ja sopii siksi mihin tahansa ympäristöön.

Akryylinen sivupöytä, jossa on syvennys kirjoille ja aikakauslehdille

moderni sivupöytä läpinäkyvä savuinen harmaa eric pfeiffer

Sivupöytä on valmistettu erityisestä värillisestä akryylistä – kestävästä, kevyestä ja monipuolisesta materiaalista. Läpinäkyvyys ja heijastava pinta saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Akryylimateriaalin läpinäkyvyydellä on monia muita etuja. Voit yrittää asettaa erilaisia ​​valoja tai lamppuja pöydän viereen luodaksesi mukavia valotehosteita. Täydellinen viilto on rakennettu pöytään lehtien tai kirjojen säilyttämiseksi.

Sivupöytä akryylistä ylösalaisin

akryyli sohvapöytä läpinäkyvät lehdet viilto eric pfeiffer

Jokaisella tuotteella on luovaa inspiraatiota, ja inspiraatio tähän akryylipöytään on peräisin klassisista M -sarjan laatikoista, joiden muoto on puhdas ja neliömäinen. Pöydän monipuolisuus johtuu siitä, että se voidaan järjestää eri tavoin – leikattuna ylhäältä, oikealta, vasemmalta tai alhaalta. Voit muuttaa sen ulkonäköä helposti kääntämällä pöytää. Sopiva esimerkki moderneista huonekaluista, joissa on luova “kierre”.

akryyli sivupöytä eric pfeiffer viiltokirjat savu harmaa

Vaikka akryylinen sivupöytä on läpinäkyvä ja ottaa ympäristön ominaisuudet, ei voida sanoa, että sillä ei ole omaa luonnetta. Suunnittelu on ainutlaatuinen ja erittäin tyylikäs. Koko ja mitat huomioon ottaen pöytä sopii kaikkiin asuintiloihin. Tämä suunnittelijapöytä on täydellinen esimerkki siitä, miten toiminnallisuus ja estetiikka voivat yhdistää upean huonekalun.

    laita kaikki järjestykseen

akryyli sivupöytä savu harmaa kirjat sarake eric pfeiffer

kompakti ja tyylikäs

akryyli sivupöytä eric pfeiffer olohuone moderni

suunnittelija sivupöytä läpinäkyvä savuinen harmaa eric pfeiffer

puoliksi läpinäkyvä ja heijastava pinta

akryyli sivupöytä eric pfeiffer puoliksi läpinäkyvä harmaa akryyli -sivupöytä eric pfeiffer -leikkauslehdet akryyli sivupöydän suunnittelija eric pfeiffer valmistaja amac

Koko ja mitatakryyli sivupöytä eric pfeiffer mitat koko

Previous Post
Peililaatat moderniin kylpyhuoneen suunnitteluun
Next Post
Suuret tontut tekevät käsityötä eri materiaaleista – 4 DIY -ideaa jouluksi