15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viehättävät huonekaluideat ja lumoavat sisätilat Zontalta

erittäin moderni-vaatekaappi-vaaleanpunainen-makuuhuone

Viehättäviä huonekaluideoita ja yhdistelmiä upeista koristeista ja alkuperäisistä sisustuskonsepteista, joihin sinulla on varaa, löydät Zontasta. Retrohenki ja miellyttävät värilliset huonekalut luovat elävän tunnelman jokaiseen taloon.

Viehättäviä huonekaluideoita Zontalta – tehtävä ja perinteet

musta nahkatuoli ruokasali

Italialainen huonekaluvalmistaja Zonta perustettiin yli neljäkymmentä vuotta sitten. Tänä aikana hänen luova suunnittelutiiminsä ja työntekijänsä ovat erikoistuneet alkuperäisten huonekalujen tuotantoon, jotka muotoilevat uudelleen klassisia ja perinteisiä malleja eivätkä noudata tiettyä muotia. Lopputuloksena on poikkeukselliset sisätilat, jotka ovat erittäin suosittuja kanta -asiakkaiden keskuudessa omaperäisyytensä vuoksi. Zonan tehtävä on, viehättäviä huonekaluideoita esittää yleisölle. Näiden sisätilojen tulisi korostaa kodikasta kotia ilman maantieteellisiä, sosiaalisia ja kulttuurisia eroja.

Viehättäviä huonekaluideoita – Giorno -kokoelma

moderni pukeutujan lasipinta

Zonta on jakanut kokoelmansa temaattisesti kahteen – ensimmäinen on nimeltään Giorno ja sisältää viehättäviä huonekaluideoita ruokasaliin, olohuoneeseen ja kaappiin. Lyhyesti sanottuna kaikki esineet symboloivat perinteistä elämäntapaa luovalla hauskalla “silmänräpäyksellä”. Olipa kyseessä kirjasto kotona tai kompakti ja viihtyisä oleskelutila – täällä on tarjolla jotain kaikille kirjojen faneille, joita he varmasti arvostavat.

Kaunis sisustus – Zontan idea

Sateenkaaren väriset ruokasalin tuolit

Pöydät ovat huoneen painopiste, ja ne voivat myös toimia kauniina koristeena huoneessa. Esimerkiksi aarrepöytä edustaa klassisia perinteitä, joissa vintage- ja mökkityylit kohtaavat. Tämä pöytä sopii sekä keittiöön että ruokasaliin, ja se takaa, että sisustuksesi näyttää aina kutsuvalta ja huokuu iloa. Sitä vastoin on Rockfeller -pöytä, tyypillisesti minimalistinen huonekalu, jolla on taiteellinen muotoilu ja luova rakenne. Muut taulukot eivät ole yhtä spesifisiä ja sopivat useisiin sisustusasetuksiin.

Viehättävä kaapin sisustus

desk-fusion-form-piano-zonta

Alla viehättäviä huonekaluideoita Giorno -mallistosta löydät perinteisempiä ja klassisempia konsepteja, etenkin työpöytien osalta. Puiset, käytännölliset ja kompaktit, hieman avantgardistiset – nämä työpöydät sopivat täydellisesti kodin kaappiin. Suosikkikappaleemme on nimeltään Fusion ja se rakennettiin pianon muotoon. Se on pieni, mutta erittäin käytännöllinen ja sopii mihin tahansa vapaaseen nurkkaan.

Notti-kokoelma Zontasta- kodikkaita makuuhuoneita

Ylellinen makuuhuone musta kattokruunu

Tyylikäs ja hienostunut – tästä makuuhuone on suunniteltu Zonta kuvata. Viehättäviä huonekaluideoita edustavat täydellistä tasapainoa eksentrisen sisustuksen ja mukavan sängyn välillä. Sängyn viehätys on tyypillisesti vintage ja luo romanttisen tunnelman huoneeseen. Sängyn suunnittelu Hedoniste puolestaan ​​näyttää goottisemmalta ja yhdistyy tyylikkääseen mustaan ​​kattokruunuun. Notti -kokoelma on moderni vaihtoehto niille, jotka haluavat korkealaatuisia, energisiä ja mukavia huonekaluja.

kamarineito

Vihreä puukaappi ja minibaari yhdessä

vihreä-puinen kaappi-juomat-minibaari

Klassinen ruokasalin muotoilu

tyylikäs-klassinen-ruokapöytä-moderni-sisustus

Erakko -vuode Zonta

Erakko -vuode Zonta

Kaapissa istutettu lattia

kultaiset jalat-kirjoituspöytä-istutettu-lattia-kaappi

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet