15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stefania Volan suunnittelema keinutuoli Ali Di Luna on ajan henki

Valkoinen metallikehys rentoutumiskalusteet keinutuoli moderni

Suunnittelu keinutuoli Ali Di Luna kutsuu sinut viipymään ja rentoutumaan. “Kuun siivet” tai “kuun siivet” on käännös huonekalun nimestä, joka on jo voittanut muotoilupalkinnon. Italialaisen suunnittelijan Stefania Volan muotoilu vakuutti A Design Award -kilpailun tuomariston ja voitti suosikina kovaa kilpailua vastaan. Maailmankuulua kilpailua pidetään suunnittelukentän kohokohtana.

A Design Award -kilpailun platina voittaja 2013 – Design -keinutuoli Ali Di Luna

Valkoinen verhoilukansi nojatuoli-keinu A-Design Award -kilpailu 2013

Hyvä tuotesuunnittelu on yhä tärkeämpää. Kuten aina, italialaiset suunnittelijat asettavat sävyn. Stefania Vola tutkii taiteen ja muotoilun, tilan ja muodon välistä suhdetta. Se jonka hän suunnitteli Suunnittelu keinutuoli valittiin A ’Design Award -kilpailun huonekalusuunnittelun Platinum Design Winner 2012–2013 -voittajaksi. Se antaa visuaalisen keveyden tunteen. Sen putkimainen taivutettu metallirunko on kuitenkin riittävän vakaa. Matta valkoinen viimeistely korostaa huonekalun yksinoikeutta. Keinutuoli soveltuu erityisesti sisäkäyttöön – erinomainen julkisiin tai yksityisiin wellness -tiloihin, uima -altaalle tai olohuoneeseen. Suunnittelulle on ominaista ilmeikkyys, jota ei aina löydy nykypäivän suunnittelusta.

Mukava ja kutsuva design -keinutuoli

Keinutuolisuunnittelu moderni Moons-siivet A Design Award

Ainutlaatuisen estetiikansa ansiosta keinutuoli mukautuu mihin tahansa huoneeseen. Turvallisuus ja tyylikkyys yhdistyvät iloiseen ulkonäköön. Hänen unelmoiva, lempeä persoonallisuutensa tulee ihanasti esille. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden erota kaoottisesta ja modernista maailmasta ja asettua toiseen maailmaan.

Suunnittelu, joka takaa maksimaalisen rentoutumisen

Stefania Volan Ali Di Lunan keinutuoli Suunnittelupalkinto

Se, joka on muotoiltu sopivaksi vartalolle Suunnittelu keinutuoli on pehmustettu palonestoaineilla ja päällystetty alkantara-kankaalla. Sen mitat ovat 740 x 1800 x 1300 mm. Patentoitu muotoilukappale voidaan valmistaa rajoitettu erä asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Stefania Volan Ali Di Luna – taiteellinen ja inspiroiva

Palkittu keinutuolin muotoilu-moderni valkoinen verhoiltu metallirunko

Stefania Vola

Stefania Volan italialainen suunnittelija tunnusti maailmanlaajuisesti Ali di lunan

Kuvat www.adesignaward.com

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa