15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mascheronin suunnittelukalusteet tuovat kotiisi italialaisen tyylin

oranssinväriset nahkatuolit-olohuone

the Suunnittelijakalusteet Mascheronilta tuo retro -tyylikkyyttä ja tyylikkyyttä moderniin huoneistoon. Ylellisiä, arvokkaita ja yksinkertaisesti kauniita malleja. Tällaisissa hienoissa huonekaluissa kestävyydellä ja ajattomalla eleganssilla on tärkeä rooli valinnassa.Koko kokoelma tarjoaa upeita sisustusideoita.

Suunnittelijakalusteet Mascheronilta – italialaista eleganssia

tyylikäs-valkoinen-pyöreä-ruokapöytä

 Mascheroni on italialainen studio, joka on kerännyt lahjakkuuksia huonekalusuunnittelun ja sisätilojen alalla. Kaikki työntekijät, suunnittelijat ja asiakasneuvojat pyrkivät ensisijaisesti ottamaan huomioon asiakkaiden toiveet ja yrittämään tarjota yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja nykyaikaisille ihmisille. Päätavoitteesi on luoda mukava tunnelma, jossa tunnet olosi hyväksi. the Suunnittelijakalusteet Mascheronilta luovat luovat mutta klassiset mallit.

Suunnittelijakalusteet Mascheronin malleista ja väreistä

modernit toimistokalusteet krokotiilinahka

the Suunnittelijakalusteet Mascheronilta antaa jokaiselle huoneelle ylellisen ilmeen. Sopii erityisesti suuriin asuntoihin, joissa ne luovat ainutlaatuisen tunnelman tyylikkäillä linjoillaan ja hienoilla kankaillaan. Huonekalutoimisto on erikoistunut ylellisiin malleihin ja tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja. Olipa sohvat, nojatuolit, tuolit, sängyt, toimistokalusteet, työpöydät tai pienet ruokapöydät, sohvapöydät ja koriste -elementit – sinulla on kaikki.

Tuolit – modernit design -huonekalut Mascheronilta

vihreä nojatuoli italialaista muotoilua

Aloitamme Mascheronin mukavista tuoleista – suuri kokoelma malleja odottaa kaikkia italialaisten designkalusteiden faneja. Ne ovat hienostuneita ja tyylikkäitä, yksinkertaisella rakenteella ja suunniteltu upeilla väreillä. Jotkut mallit osoittavat yhtäläisyyksiä klassisiin ja perinteisiin tyyleihin, kuten viktoriaaniseen ja siirtomaa -aikaan, kun taas toiset esittävät uusia minimalistisia malleja sisustukseen. Tuolit on suunniteltu moton mukaan “Minun tuolini toimistossa on valtaistuimeni”. the Suunnittelijakalusteet Mascheronilta on tarkoitettu niille, jotka tietävät mitä haluavat ja miten sen saavat.

Italialaistyyliset pöydät ja pöydät

futuristinen-käytännöllinen-toimistopöytä

Mascheroni esittelee modernille toimistolle aitoja huonekaluja, joissa on klassisia ja korkean teknologian lisätoimintoja. Nykyään toimistojen sisustus on vähintään yhtä tärkeä kuin sisustus ja luo viihtyisän ilmapiirin, jossa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät.

Mascheronin sängyt – aitoja design -huonekaluja makuuhuoneessa

Ylellinen-italia-valkoinen-makuuhuone

the Suunnittelijakalusteet Mascheronilta tarjoaa ylellisiä vuoteita klassiseen makuuhuoneeseen. Hänen ehdotuksiaan moderniksi makuuhuoneeksi ovat kristallikruunut, koristeelliset peilit ja hienot kankaat. Mielenkiintoiset koristeet seinillä toimivat koristeena. Tunnet olosi kuninkaaksi Mascheronin makuuhuoneessa.

Useimmat suunnittelukalusteet Mascheroni toimitetaan lisäkoristeella kiitoksena italialaisesta yrityksestä. Mielenkiintoiset maljakot ja eklektiset kattokruunut kiehtovat varmasti asiakkaita.

kamarineito

Punaiset nahkahuonekalut kaapissa

punaiset kaapin huonekalut

Moderni Mascheronin kaappi

moderni-kaappi-mascheroni

Klassiset puiset kokoushuoneen kalusteet

klassiset kokoushuoneen puukalusteet

Ajatonta eleganssia Mascheroni -vuode

ajatonta eleganssia Mascheroni -vuode

Previous Post
Makeanväriset keittiösuunnitteluideat onnelliseen tunnelmaan
Next Post
Uusi BMW HP4 -moottoripyörä – kilpailija, jolla on vakaa käsittely