15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vahvat lihakset ja lihasten rakentaminen voivat olla immuunijärjestelmää stimuloivia

Uusi tutkimus hiirillä on osoittanut, että vahvoilla lihaksilla on tärkeä rooli vahvan immuunijärjestelmän ylläpitämisessä. Tämä koskee erityisesti vakavia kroonisia sairauksia, jotka voivat muuten heikentää vastustuskykyä. Lisäksi luustolihakset voivat taistella kakeksia. Tämä liittyy ensisijaisesti lihasten ja terveen rasvan menetykseen, johon liittyy usein vakavia kroonisia sairauksia, sekä heikentyneeseen immuunijärjestelmään.

Käytä vahvoja lihaksia kakeksian estämiseksi

hymyilevä mies näyttää vahvat lihakset peilistä

Kaseksia liittyy tyypillisesti vakaviin kroonisiin sairauksiin, kuten syöpään. Tälle sairaudelle on tunnusomaista kehon lihasmassan ja rasvan menetys, ja se voi aiheuttaa jopa kolmanneksen syöpään liittyvistä kuolemista. Kaseksia voi myös vaikuttaa ihmisiin, joilla on muita vakavia sairauksia, kuten AIDS, krooninen munuaissairaus ja sydämen vajaatoiminta. Alfred Goldbergin, Harvardin yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun Cambridgen mukaan, kakeksia voi johtua kehon ylikompensaatiosta. Se tapahtuu, kun keho yrittää saada energiaa lihaksista ja rasvasta taistelemaan vakavaa sairautta vastaan. Kuitenkin, miksi ja miten tämä tapahtuu, on edelleen suurelta osin tuntematon.

kakeksia syövässä tai HIV -lihaksen menetys heikentyneen immuunijärjestelmän vuoksi

Huolimatta kakeksian ja kuolleisuuden välisestä yhteydestä, tutkijat eivät ole vielä kehittäneet tehokkaita hoitoja siihen. Tietoisuus kakeksian tutkimisesta on kuitenkin kasvamassa, kun toivotaan, että tutkijat voivat löytää tehokkaita hoitoja. Kacheksian lisäksi vakavista sairauksista kärsivillä ihmisillä voi myös olla heikentynyt immuunijärjestelmä. Tämä johtuu siitä, että niiden T -solut, jotka ovat keskeisiä immuunijärjestelmän vasteessa tauteihin, ovat tyhjentyneet. Tutkijat ovat yhdistäneet nämä T -solut siihen. Joten tiedetään, että kasvainsolut osallistuvat luustolihaksen menetykseen. On kuitenkin edelleen epäselvää, vaikuttavatko luustolihakset T -solujen toimintaan ja miten se vaikuttaa.

Tutkimus lääketieteellisten näkökulmien kanssa

pieni hamsteri etualalla eläinlääkärintarkastuksessa

Tässä yhteydessä tutkijat kehittivät tutkimuksen kakeksian, luustolihaksen ja T -solujen välisen suhteen tutkimiseksi. Ensinnäkin he välittivät lymfosyyttisen kuoritulehdusviruksen hiirille. Sitten he tutkivat geenien ilmentymistä hiirien luustolihaksissa. He havaitsivat, että hiirien lihassolut vapauttivat enemmän välittäjäainetta interleukiini-15: tä vastauksena krooniseen infektioon. Interleukiini-15 houkuttelee T-solujen esiasteita, tässä tapauksessa luustolihakseen. Tämä poistaa T -solujen esiasteen infektiosta. Näin ollen tämä infektio kuluttaa taistelevat T -solut. Jos aktiivisesti infektiota vastaan ​​taistelevat T -solut menettävät täyden toiminnallisuutensa jatkuvan stimulaation vuoksi, esiasteet voivat siirtyä ulos lihaksista ja kehittyä toimiviksi T -soluiksi. Tämän avulla immuunijärjestelmä voi taistella virusta vastaan ​​jatkuvasti pitkän ajan.

Kuvataan tulehdus ja immuunijärjestelmän T-solureaktio

Mielenkiintoista on, että tutkimuksessa havaittiin yhteys lihasmassan menetyksen ja T-solujen uupumisen välillä. Tämä vaikuttaa immuunijärjestelmän vahvuuteen. Tulevissa kokeissa on osoitettava, voidaanko tulokset siirtää ihmisiin. Tutkimus keskittyi luustolihaksiin, mutta kakeksia johtaa myös rasvakudoksen hukkaan. Tämän seurauksena tutkimuksen tekijät viittaavat siihen, että tuleva tutkimus voi tutkia, onko rasvakudoksen ja T-solunsuojan välillä samanlainen suhde. Tutkijat huomauttavat myös, että ei ole vielä selvää, miten nämä T-solujen esiasteet muodostuvat luustolihaksissa. He kuitenkin toivovat, että tutkijat selviävät vastaamalla näihin kysymyksiin Tämä tutkimus Kehitä tehokkaita hoitoja, jotka kohdistuvat erityisesti ihmisten kakeksiaan.

Previous Post
Tee puutarhakoristeita betonista itse – 28 kaunista ideaa
Next Post
4 hyödyllistä jooga -asanaa naisille – helppoja harjoituksia aloittelijoille