15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rita Ora ja Jude Lawin poika Rafferty herättävät romanttisia huhuja Fashion Awards -tapahtuman jälkeisissä juhlissa

Rita Oralla voisi olla uusi mies elämässään. Tiistai -iltana laulaja nähtiin kenenkään muun kanssa kuin Jude Lawin vanhin lapsi, Rafferty Law. 29-vuotias Ora ja 7-vuotias Law nähtiin osallistumassa British Fashion Awards -juhliin Harry’s Barissa Lontoossa. Silminnäkijät väittävät, että molemmilla oli "suuteli ulkona terassilla". Silminnäkijä lisäsi: "He näyttivät parilta, kädestä pitäen ja halaillen."

Vain flirttailu Rita Oralle?

brittiläinen muotipalkinto näyttelyn jälkeen rita ora rafferty law

Juhlan hiljentymisen jälkeen kaksi näyttelijää jätti baarin noin kello 1.30 ja suuntasivat palkittuun Rihannan jälkijuhlaan Laylow’ssa. Eräässä vaiheessa yöllä silminnäkijä näki molemmat pakenemaan juhlista suudellakseen. "Rita ja Rafferty näyttivät todella rakastavilta, Rafferty suuteli heitä kuistilla tupakoinnin aikana", sanoi silminnäkijä. "Kaksikko näytti erittäin onnelliselta olla yhdessä."

rita ora taiteellisena karkurina ja rafferty -laki oliverin kierteenä Englannissa

On vielä epäselvää, miltä Rita Oran ja Raffertyn välinen suhde näyttää tällä hetkellä, mutta arvellaan, että molemmat ovat olleet suhteessa Oliver Twistin remake -sarjan parissa työskentelyn jälkeen. Rafferty ilmoitti marraskuussa, että hän ja hänen elokuvakumppaninsa "heti" olisi luonut yhteyden. Tämä kävi ilmi lukemattomista valokuvista, jotka otettiin esille. Joten he kaksi loistavat positiivisesti ja uhmaavat Lontoon viileää säätä tällä tavalla.

poika jude law ja rita ora pelata remake oliver twist

Itse asiassa hauskan yön jälkeen Rita Ora ja Rafferty Law palasivat Oliver Twist -sarjaan, jossa hän näytteli Artful Dodgeria ja Rafferty Oliver Twistia. Tästä huolimatta paparazzikuvat ovat luultavasti ainoa asia, jonka näet tästä mahdollisesta parista. Samassa marraskuun haastattelussa Rafferty sanoi, että hänellä on sekä julkinen että yksityinen Instagram, jälkimmäinen sisältää kaikki asiat, joihin hän ei ole niin tyytyväinen. Näyttää siltä, ​​että fanien on oltava tyytyväisiä parin katsomiseen, kun elokuva julkaistaan ​​ensi vuonna.

huomasi menevänsä rihanna -juhliin rita ora ja rafferty -laki Löydät lisää kuvia ja tietoa osoitteesta Dailymailin sivu katso.

Previous Post
Syksyn kampaus 2016 – suosituimmat trendit ja hiusten värit
Next Post
Avaa, kun teet kirjeitä itse – 22 luovaa aihetta ja ideaa