15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luonnollinen suuvesi koronavirusta vastaan ​​- kurista teetä ja mehuja

Luonnollinen suuvesi, joka on valmistettu granaattiomenasta, mustasta aronia tai vihreän teen mehusta, voi auttaa ehkäisemään COVID-19-tautia. Tämä on uuden tutkimuksen tulos. Tämän suorittivat tutkijat Ulmin yliopistollisen sairaalan molekyylivirologian instituutista ja Dresdenin teknillisestä yliopistosta. Tiede on osoittanut kerta toisensa jälkeen, että luonnon- ja yrttituotteet auttavat viruslääkkeissä. Uusimpien havaintojen mukaan nämä uutteet ovat osoittaneet lupausta koronavirusta vastaan ​​in vitro. Kuristaminen vihreällä teellä on myös johtanut siihen, että influenssatartuntoja esiintyy vähän.

Miten luonnollinen suuvesi toimii koronaviruksia vastaan??

Kuristaminen suuvedellä covid 19: tä vastaan ​​antiviraalisena hoitona ja infektioiden ehkäisynä

Tutkimusryhmän mukaan vihreä tee, musta aronia, granaattiomena ja seljanmarjan mehu voivat auttaa estämään virusinfektioita soluissa. Tutkimuksessa kirjoittajat käyttivät Vero E6 -soluja lehmänrokon, influenssa A -viruksen, adenoviruksen tyypin 5 ja SARS-CoV-2: n testaamiseen. Tämän jälkeen tutkijat sekoittivat yrtti -aineita virukseen ja inkuboivat niitä huoneenlämmössä. Näin he määrittivät tarttuvuuden käyttämällä kudosviljelmän infektioannoksen 50 (TCID50) päätepistetitrausta. Viiden minuutin inkubaation jälkeen kasviperäisten aineiden kanssa tutkijat havaitsivat, että aronia-mehu vähensi tarttuvuutta lähes 3000 kertaa verrattuna kontrolliin, jossa oli vain yksi puskuri. Seljanmarjan mehu, granaattiomenamehu ja vihreä tee vähensivät tarttuvuutta noin kymmenen kertaa. Kuitenkin inkubointiajan nostaminen 20 minuuttiin lisäsi aktiivisuutta vain hieman. Tämä osoittaa, että tällainen viruslääke voi olla nopea. Joten tulokset viittaavat siihen, että yrttiuutteet ovat yleensä tehokkaita vaipallisia viruksia vastaan.

Käytä aroniaa tai mustia omenamarjoja teetä tai luonnollista suuvettä koronavirusta vastaan

Kun tutkijat testasivat sikainfluenssavirusta ja SARS-CoV-2: ta, he havaitsivat, että neljä kasviperäistä ainetta inaktivoivat yli 99% entisestä vain 5 minuutin kuluttua. Aroonamehu inaktivoi noin 97 prosenttia SARS-CoV-2: sta 5 minuutin kuluttua, kun taas vihreä tee ja granaattiomenamehu neutraloivat noin 80 prosenttia viruksesta. Seljanmarjamehulla ei kuitenkaan ollut vaikutusta uuteen koronavirukseen. Joten SARS-CoV-2 oli vastustuskykyisempi kuin muut taudinaiheuttajat, vaikka musta aronia oli varsin tehokas. Granaattiomenamehu ja vihreä tee vähensivät yhtä tehokkaasti virustasoja. Joten tutkijat uskovat, että tämä luonnollinen suuvesi yrttituotteena voi estää COVID-19: n ja muita infektioita happaman pH: n vuoksi. Tämäntyyppinen luonnontuote sisältää myös polyfenoleja, kuten katekiinia, tanniinia ja flavonoidia, jotka voivat vaikuttaa virusproteiineihin.

Mahdollinen käyttö COVID-19-tautia vastaan

liotettuja kukkia valmistuksena seljanmarjan mehusta, jolla on monia terveyshyötyjä

Näitä tuotteita käytetään yleisesti ruoana ja kulutetaan terveyden parantamiseksi. Niitä voidaan kuitenkin käyttää myös luonnollisena suuvedenä. Lisäksi tämä voi myös vähentää COVID-19-haittavaikutusten, kuten aggressiivisen parodontaalitaudin, riskiä. Hammasongelmat ovat yleisiä käytettäessä kemiallisia ja antiseptisiä suuvettä. Se on myös turvallisempaa niellä verrattuna kumpaankaan näistä antiseptisistä aineista. Kuristaminen teellä, teeuutteilla ja mehuilla on osoittautunut tehokkaaksi ennaltaehkäiseväksi tekniikaksi influenssaa ja virusinfektioita vastaan ​​eri tutkimuksissa.

nainen, jolla on suojamaski, juo mehua oljesta covid 19 -pandemian aikana

COVID-19: n avulla ihmiset voivat huuhdella suunsa aronia, granaattiomenamehua tai vihreää teetä. Suun jatkuva kuristaminen ja huuhtelu mehulla ja teellä, jota seuraa nieleminen, voisi olla tehokas ehkäisystrategia SARS-CoV-2: ta vastaan, kirjoittajat kirjoittavat Tämä tutkimus. Tämä tekniikka voi auttaa erityisesti ihmisiä, joilla on suuri tartuntariski. Esimerkkejä näistä ovat terveydenhuollon työntekijät, vanhukset ja ne, joilla on ennestään terveydentila. Näiden tuotteiden nieleminen on kätevää myös lentokoneissa, junissa ja kouluissa, lukuun ottamatta yleistä tosiasiaa, että ne ovat myös terveitä.

Previous Post
Marmori-, muovi- tai puuleikkuulauta terveelliseen elämään
Next Post
Työskentely lasten kanssa: 14 puuntyöstöideaa ja yksinkertaisia ​​ohjeita