15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolloidinen hopea: hopeaveden käyttö, annostus ja sivuvaikutukset yhdellä silmäyksellä

Kolloidinen hopea, suosittu edelleen "Hopea vesi" kutsutaan, on mainostettu ihmelääkkeenä ja arvostettu vaihtoehtoisessa lääketieteessä sen antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi. Siihen kuitenkin liitetään myös muita lääkinnällisiä ominaisuuksia: Sen sanotaan auttavan vilustumiseen ja hengitysteiden tulehdukseen sekä lievittävän oireita, kuten kurkkukipua. Myös ulkoista käyttöä ihosairauksien, kuten neurodermatiitin, lääkkeenä mainitaan. Mutta mitä tällaisten väitteiden takana todella on? Tarkastelemme kysymystä tarkemmin ja tarkistamme, tekeekö ihmelääke todella sen, mitä lupaa, ja onko sen vaikutus todella tieteellisesti todistettu. Selitämme myös, mitä sovelluksia kolloidinen hopea todella tarjoaa, miten se annostellaan ja mitä sivuvaikutuksia on.

Kolloidinen hopea valmistettiin ensimmäisen kerran 1900 -luvun alussa

Säilytä kolloidista hopeaa pulloissa ja käytä sitä homeopaattisena lääkkeenä

Itse asiassa jo 1900 -luvun alussa hopeavettä käytettiin antibiootin tapaan infektioiden torjumiseksi, leikkausten hoitoon ja desinfiointiaineeksi sairaaloissa. Kun muut lääkkeet kehitettiin 1950 -luvulla, kolloidinen hopea unohdettiin. Tuolloin sen valmistuskustannukset olivat liian korkeat, valmistusprosessi oli liian ongelmallinen. Tuolloin kemistit eivät voineet taata lopputuotteen laatua. Se, että sen tehokkuutta ei voitu todistaa lääketieteellisillä testeillä, vastusti myös sen käyttöä.

40 vuotta myöhemmin vaihtoehtoinen lääketiede kuitenkin nousi ja hopeavedestä tuli jälleen suosittua. Joillekin itseään julistaville parantajille kolloidista hopeaa pidetään antibioottien luonnollisena korvikkeena. Lääketieteelliseltä kannalta se ei ole antibiootti, koska sillä on erilainen vaikutus ja koostumus. Tästä huolimatta hopeavedellä on antimikrobisia ominaisuuksia, kun sitä käytetään ulkoisesti, ja se voi estää haitallisten mikro -organismien, kuten bakteerien tai sienien, leviämisen elimistöön. Tällä hetkellä ei ole selkeitä testituloksia sen sisäisestä käytöstä.

Mikä on kolloidinen hopea ja miten se valmistetaan??

Elektrolyysillä valmistettu kolloidinen hopea

Kolloidista hopeaa käytetään pääasiassa kuvaamaan hienojen hopeahiukkasten dispersiota veteen. Hiukkasia kutsutaan edelleen nanohopeiksi, koska ne ovat kooltaan 1–10 nanometriä. Teknisessä ammattikielessä nämä dispersiot tunnetaan edelleen hopeasoolina. Näiden dispersioiden erityispiirre on, että ne eivät sisällä mineraaleja, vaan koostuvat vain hopeatomeista.

Nykyään kolloidinen hopea valmistetaan puhtaasta hopeasta ja tislatusta vedestä. Teollisesti hopeavesi tuotetaan laboratorioissa pelkistämällä hopeasuolat kemiallisesti. Tällä prosessilla on kuitenkin korkeat tekniset vaatimukset ja se vie melko paljon aikaa. Elektrolyysi tarjoaa vaihtoehdon tälle. Tämä luo korkealaatuisen ja standardoidun lopputuotteen. Valinnaisesti hopeahiukkaset voidaan jauhaa myös mekaanisesti niin kutsutuissa kolloidimyllyissä. Sen jälkeen hienot hiukkaset sekoitetaan veteen.

Ratkaisun laatu voidaan tunnistaa seuraavista kriteereistä:

  • Dispersion väri on hieman kellertävä.
  • Liuoksessa ei näy flokkuloitumista. Jos se näyttää hilseilevältä, se on merkki siitä, että dispersio on altistunut voimakkaalle auringonvalolle tai säilytetty lämpimässä paikassa.
  • Hopeavesi on pakattu valotiiviisiin pulloihin, ja siinä on etiketti, jossa on kaikki tärkeät tiedot säilyvyydestä, säilytyksestä jne. seistä.

Oman neljän seinän tuotanto ei sisälly. Koska oikean ratkaisun saaminen on vaikea tehtävä, josta vain kokeneiden kemistien tulisi huolehtia.

Kolloidinen hopeavaikutus: Onko hopeavesi todella luonnollinen antibiootti?

Kolloidinen hopeavaikutus kurkkukipuihin ja neurodermatiittiin

Antibioottiresistentit bakteerit lisääntyvät juuri nyt. Ei ihme, että tutkijat etsivät intensiivisesti uusia lääkkeitä, jotka voivat mahdollisesti tarjota vaihtoehdon potilaiden hoidossa. Tällä hetkellä on kyseenalaista, voiko kolloidinen hopea korvata myös antibiootit. Sen antiseptinen vaikutus ulkoisesti käytettäessä on jo osoitettu useilla tutkimuksilla, mutta onko kolloidisella hopeavedellä myös samanlainen vaikutus kehoon, kun sitä käytetään sisäisesti, on epäselvää. Mitä riskejä potilas ottaa ja mitä sivuvaikutuksia kolloidisella hopeahoidolla voi olla, on myös tutkittava tarkemmin.

Kolloidinen hopea voi estää virusten, bakteerien ja sienien lisääntymisen, koska hienot hopeahiukkaset voivat tunkeutua mikro -organismeihin ja estää entsyymin, joka on vastuussa hapen saannista. Tämä tuhoaa aerobisten patogeenien ravinteiden saannin ja estää niiden lisääntymisen vastaavasti. Koska yksisoluisten organismien aineenvaihdunta ei voi toimia kunnolla, ne kuolevat vähitellen.

Kolloidinen hopeasovellus: Sisäiset ja ulkoiset sovellusvaihtoehdot yhdellä silmäyksellä

Hopeaveden levitys ja homeopaattinen vaikutus kurkkukipuihin

Kolloidista hopeavettä suositellaan erityisesti ulkoiseen käyttöön pääasiassa siksi, että sen tehokkuus on tieteellisesti todistettu. Annamme sinulle myös yleiskuvan muista mahdollisista sovelluksista, jotka jotkut homeopaatit luettelevat tietoportaalissaan.

Kolloidinen hopea Käyttö: Ota sisäisesti kurkkukipuihin ja vilustumiseen

Kolloidista hopeaa mainostetaan usein parannuskeinona vilustumiseen ja hengitystieinfektioihin. Jotkut homeopaatit Yhdysvalloissa neuvovat hengittämään hopeavettä seuraavien oireiden vuoksi:

  • Kurkkukipu kurkkukipu tai kurkun infektio
  • Nuha ja nenän ihon tulehdus
  • Jotkut yskän tyypit

Hopeavedellä ja hopeavedellä valmistettujen valmisteiden vaikutusta ei ole vielä lääketieteellisesti osoitettu. Sivuvaikutuksia ei ole vielä lueteltu. Siksi emme suosittele sisäistä käyttöä. Sen sijaan jokaisen potilaan tulisi ensin kysyä neuvoa perhelääkäriltään. Koska vain hän voi arvioida oikein, mikä voi todella auttaa. Vakavia tiloja, kuten keuhkoputkentulehdus ja keuhkokuume, hoidetaan muilla lääkkeillä.

Kollodiales Silberwasser -sovellus: Käsittele ulkoisesti ihosairauksia, kuten neurodermatiittia ja psoriaasia

Hopeaveden käyttö atooppiseen ihottumaan Ohjeet

Atooppinen ihottuma on krooninen sairaus, jolle on ominaista ihottuma iholla. Vaurioituneet alueet, yleensä nivelet, käsivarsikaaret, polvien takaosa ja kädet ja jalat kutinaa. Ensimmäiset oireet näkyvät lapsuudessa. Ihon parantamiseksi ihottumaa hoidetaan erityisillä voiteilla. Vain hyvin harvinaisissa tapauksissa on tarpeen ottaa lääkitys. Tässä kolloidinen hopeavesi voi avata täyden vaikutuksensa, koska hopeahiukkaset voivat tehokkaasti estää tulehdusta ja nopeuttaa vaurioituneiden alueiden paranemista.

Psoriasis on autoimmuunisairaus, jolla on helposti tunnistettavia erityisiä oireita. Ihmisillä on suuria punaisia ​​täpliä kyynärpäissään, korviensa takana ja jaloissaan, jotka ovat osittain vaa’an peitossa. Vaurioituneita kehon osia hoidetaan tulehdusta ehkäisevillä voiteilla. Kolloidinen hopea voi tehdä paljon, koska sillä on antibakteerinen vaikutus. Tämä pitää taudin loitolla ja antaa ihon toipua.

Kollodiaalista hopeavettä ei käytetä vain ihosairauksien hoitoon, vaan se on myös aktiivinen ainesosa lukuisissa kosmetiikkatuotteissa. Hopeavedellä varustetut voiteet voivat tarkentaa huokosia ja varmistaa tasaisen ihon.

Kollodiaalinen hopeavesi Käyttö: Muut mahdolliset käyttötarkoitukset

Kolloidisen hopean levitys haavoille edistää nopeaa paranemista

Kolloidista hopeavettä käytetään myös erilaisten vaivojen lievittämiseen. Sitä käytetään allergisten reaktioiden hoitoon ihottumien, herpesin ja syylien kanssa. Lisäksi hopealiuoksen sanotaan vahvistavan immuunijärjestelmää, puhdistavan kehoa ja parantavan tulehdusta suussa. Hopeavedellä hoidon positiivista vaikutusta ei kuitenkaan ole vielä osoitettu. Saatavilla ei ole myöskään riittävästi tietoa sivuvaikutuksista, jotka voivat johtua kolloidihopeahoidosta.

Uusi mahdollinen hopeaveden käyttö sai otsikoita useita kuukausia sitten. Tämä on uusi tutkimus, jonka tutkijat ovat tehneet Nuevo Leónin yliopiston biologisen osaston Meksikossa. Osana tutkimusta tutkijat yrittivät hoitaa rintasyöpäsoluja kolloidisella hopealla. He havaitsivat nopeasti, että hopealiuos esti syöpäsoluja lisääntymästä. He toivovat voivansa kehittää hopeaveteen perustuvia valmisteita, jotka voivat pysäyttää syövän kasvun kokonaan. Mutta ensin tiimi haluaa tarkistaa, voiko hopeavedellä hoidolla olla myös negatiivinen vaikutus potilaaseen. On olemassa vaara, että lääkärit eivät osaa arvioida oikeaa annosta. Yliannostuksella voi olla vakavia seurauksia, ja lääke voi jopa nopeuttaa syövän kasvua.

Kolloidinen hopea ja oireiden paheneminen käytön jälkeen

Hopeaveden käyttö voiteissa neurodermatiitin hoitoon

Ne, jotka parantavat oireitaan hopeavedellä, voivat odottaa alkavan pahenemisen. Termi alkuperäinen paheneminen liittyy yleensä väärin sivuvaikutuksiin. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska pahenemisvaiheella tarkoitetaan lisäoireita, jotka kehittyvät ensimmäisen nauttimisen tai ulkoisen käytön jälkeen. Kun kolloidisen hopean vaikutukset avautuvat kokonaan, bakteerit, virukset tai sienet alkavat kuolla ja vapauttaa myrkkyjä prosessissa. Sitten on usein kuumetta, kehon kipuja tai suolisto -ongelmia.

Kolloidinen hopea: kaikki riippuu annoksesta

Hopeaveden vaikutus ja vinkit käyttöön ja annosteluun

Kuten minkä tahansa kemiallisen tai luonnollisen lääkkeen kohdalla, annoksella on ratkaiseva merkitys lopputuloksessa. Saksassa hopeavettä ei saa myydä sisäiseen käyttöön. Tämä johtuu siitä, että tällä hetkellä sivuvaikutuksia, joita hoitoa ei olisi voitu tutkia riittävästi. Joten voi olla, että hopealiuoksen sivuvaikutukset ovat niin vakavia ja positiivinen vaikutus on niin pieni verrattuna siihen, että kolloidisen hopean nauttiminen ei ole kannattavaa.

Tästä syystä markkinoilla on vain valmisteita ulkoiseen käyttöön. Tässäkin suositellaan varovaisuutta, koska yliannostus voi aiheuttaa ihon värimuutoksia. Siksi useimmat valmistajat suosittelevat keskustelemaan annoksesta lääkärisi kanssa. Hän voi parhaiten arvioida, kuinka aine on annosteltu oikein.

Kolloidinen hopea: hopeaveden sivuvaikutukset

Hopeavettä on mahdollista tuottaa kemiallisesti vain suurissa laboratorioissa

Hopea on raskasmetalli, joka kerääntyy elimiin, kuten maksaan, munuaisiin, vatsaan ja ihoon. Tämä voi laukaista argyrian. Termin kanssa "Argyria" on peruuttamaton ihon värimuutos, joka johtuu valmisteiden ottamisesta hopeavedellä. Siksi lääkärit neuvovat olemaan parantamatta itseään hopeavedellä. Lisäksi asianomaiset raportoivat muita sivuvaikutuksia, kuten neurologisia häiriöitä, kutinaa, päänsärkyä ja väsymystä. Jos hopeavettä otetaan pitkiä aikoja, se voi jopa aiheuttaa munuaisvaurioita.

Hopeaveden sivuvaikutuksia ei pidä aliarvioida. Vaikka lääkäri on suositellut paikallista käyttöä, potilaan on huolehdittava siitä, että hän käyttää oikeaa määrää voidetta iholle.

Havaittiin myös, että antibioottien tapaan tietyt patogeenit, erityisesti bakteerit, voivat kehittää vastustuskykyä hopeavedelle. Siksi nyrkkisääntö pätee myös tässä: Käytä vain, jos se voi todella auttaa ja jos siihen on viitteitä. Jos lääkäri määrää sen, sitä tulee todella käyttää määrätyllä annoksella suositellun ajan.

Hopeaveden levittäminen: johtopäätös

Kolloidisen hopean ensimmäinen paheneminen ja muut sivuvaikutukset yhdellä silmäyksellä

Se oli ennen ihmelääke, nyt kiistanalainen lääke, joka voi liittyä nykyaikaisten lääkkeiden hoitoon. Oikein käytettynä ja lääkärin määräämällä hopeavedellä voi olla positiivinen vaikutus kehoon ja nopeuttaa paranemisprosessia. Kolloidista hopeaa tulee levittää iholle vain lyhyiksi ajoiksi. Koska ei ole vielä tarpeeksi tutkimuksia, jotka voivat osoittaa hopeaveden vaikutuksen sisäisesti käytettäessä, sen käyttöä ei suositella. Myös itsensä parantuminen ei tule kysymykseen, koska huumeiden myrkytyksen vaara on aina olemassa.

Voiteet, joissa on hopeavettä neurodermatiitin hoitoon, voivat osoittautua tärkeäksi korvaajaksi perinteisille lääkkeille tulevaisuudessa. Myös kolloidisen hopean mahdollinen käyttö rintasyövän torjunnassa on erittäin lupaavaa. Luonnollinen lääke voi myös auttaa parantamaan haavoja.

Tutkimukseen tutkijat Leónin yliopiston biologisesta tiedekunnasta Meksikosta

Previous Post
Peililaatat moderniin kylpyhuoneen suunnitteluun
Next Post
Suuret tontut tekevät käsityötä eri materiaaleista – 4 DIY -ideaa jouluksi