15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Artemisia annua testivaiheessa aktiivisena ainesosana koronavirusta vastaan

Max Planck -instituutin tutkijat vahvistivat äskettäin, että Artemisia Annuan tehtaan uutteet ovat tehokkaita SARS-CoV-2: ta ja koronavirusta vastaan. Tiiviissä yhteistyössä Berliinin yliopiston virologien kanssa tutkijat ja kemistit ovat laboratoriotutkimuksissa osoittaneet, että erityisesti kasvatetun vuotuisen mugwortin vesi- ja etanoliuutteet ovat aktiivisia SARS-CoV-2: ssa. Kyse on Artemisia annua -kasvin kasvikemiallisesta uutteesta artemisiniinistä, jonka on osoitettu olevan tehokas.

Artemisia Annuan vaikutus

kasviuutteet artemisia annuasta testattavaksi tutkijoiden laboratoriossa koronavirusta vastaan

Yksityiskohtaiset kliiniset tutkimukset, joilla testataan Artemisia annuaa ja malarian vastaista artesunaattia sisältävän teen ja kahvin tehokkuutta, testataan myös tällaisia ​​lääketieteellisiä tarkoituksia varten. Naturopatit ovat käyttäneet tuhansien vuosien ajan kasviperäistä kansanlääkettä Aasiassa, Afrikassa ja Etelä -Amerikassa tartuntatautien hoitoon. Lisäksi vuotuinen muki voi todellakin onnistua kuumeisten sairauksien, mukaan lukien koronavirus, hoidossa.

mies pitää kukkaruukun vuotuista kukkaroa aktiivisena aineena sars cov 2: ta vastaan

Tutkijat ottavat kasvista kemiallisen artemisiniinin Sars-CoV-2: ta vastaan ​​tästä kasvista perustana Maailman terveysjärjestön suosittelemille malarian vastaisille yhdistelmähoidoille. Lääketiede soveltaa näitä vuosittain miljooniin aikuisiin ja lapsiin ilman vähäisiä sivuvaikutuksia. Artemisia Annuan käyttöä malarian hoidossa edistetään luonnollisena yhdistelmähoitona infektioille. Kuitenkin, kun otetaan huomioon huoli tällaisten lääkkeiden vastustuskyvyn kehittymisestä, WHO on nimenomaisesti kieltänyt niiden käytön.

tutkimustuloksia

tieteellinen tutkimus artemisia annua -vaikutus covid-19-vuotuista mugwort-kasvien testivaihetta vastaan

Saksalaiset tutkijat halusivat selvittää, voisivatko Artemisia Annua -uutteet ja puhdas artemisiniini sekä niihin liittyvät johdannaiset ja niiden seokset olla tehokkaita COVID-19-virusta vastaan. Nämä lääkkeet olisivat houkuttelevia ehdokkaita uudelleenkäyttöön, koska niillä on erinomainen turvallisuusprofiili, ne ovat helposti saatavilla, nopeasti skaalautuvia ja suhteellisen halpoja.

Koronavirus lisääntyy veren sars cov 2: ssa

Professori Dr. Peter H. Seeberger, joka teki tutkimuksen yhdessä Dr. Kerry Gilmoren aloitteesta ja valvonnasta kerrottiin, että tiimi, joka on työskennellyt vuotuisten mugwort -yhdisteiden kanssa, tutustui kasvien mielenkiintoiseen toimintaan monia erilaisia ​​sairauksia vastaan, mukaan lukien joukko viruksia. Tämän vuoksi tutkijat pitivät kannattavana tutkia tämän kasvin toimintaa COVID-19-tautia vastaan.

Puutarhuri tutkii artemisia annua -lehtien vuotuisen muki -tehosteen teetä yhdessä kahvin kanssa

Yhdysvalloissa Kentuckyssa kasvatetun viljellyn siemenlinjan lehdet antoivat parhaan viruslääkkeen, kun ne uutettiin absoluuttisella etanolilla tai tislatulla vedellä. Etanoli- tai vesiuutteiden lisääminen ennen viruksen lisäämistä johti siten merkittävästi pienentyneeseen plakin muodostumiseen. Lisäksi Artemisia Annuan etanoliuute ja kahvi osoittautuivat erittäin aktiivisiksi. Artemisiniini yksinään ei kuitenkaan osoittanut paljon antiviraalista aktiivisuutta.

Lääketieteelliset näkökulmat Artemisia Annua

Teetä lasissa vuotuisista mugwort -kukista

Klaus Osterrieder, virologian professori Berliinin yliopistosta, oli yllättynyt siitä, että kasviuutteet toimivat huomattavasti paremmin kuin puhtaat artemisiinijohdannaiset. Kahvin lisääminen lisäsi aktiivisuutta entisestään. Testatakseen Artemisia Annuan vaikutusta COVID-19-tautiin, tiimi on aloittanut kliiniset tutkimukset ihmisillä teen kanssa. Artesunaattia, artemisiniinijohdannaista malarian hoitoon, käytetään myös kliinisessä testivaiheessa. Tutkijat ovat innoissaan voidessaan jatkaa yhteistyötä tutkiakseen laitosta mahdollisena hoitona potilaille, joilla on COVID -infektio. Voit lukea lisää tutkimuspaperista tässä lukea.

Previous Post
Optimistinen ajattelu on tärkeä tekijä paremman unen saavuttamisessa
Next Post
Joulupallot täyttävät alkuperäiset DIY -joulukoristeet