15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikäs untuvatakki – ideoita ja yhdistelmiä viileisiin miesten asuihin talvella

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvi lyhyt huivi yhdistää kiviseinä puuportti

Jos haluat rikastuttaa vaatekaappiasi kylminä vuodenaikoina, voit muotoilla viileän takin. Tällaisella vaatteella on monia käytännöllisiä ja tyylikkäitä etuja, joita voit hyödyntää talven aikana. Nämä 90 -luvun pehmustetut ihmeet saavat sinut näyttämään todella hyvältä. Ne pystyvät myös pitämään lämpöä pahimmissakin sääolosuhteissa. Tästä syystä untuvatakit ovat ensimmäinen valinta paitsi hip -hop -tähdille, myös polaaritutkijoille ja vuorikiipeilijöille. Niiden hyvä ulkonäkö on jotain, mikä ei ole jäänyt huomaamatta myös suunnittelijoilta.

Muotoile untuvatakki ja näytä viileältä

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileä asuja talvi pitkä takki lumipeite käsineet

Näiden takkien suosio on lisääntynyt huomattavasti viime kaudella, vaikka kaikilla ei ole varaa kalleimpiin malleihin, mutta he voivat silti osallistua tyyliin. Joten jos olet myös kiinnostunut tästä trendistä, voit muotoilla untuvatakin hieman taitavasti, mutta ilman paljon vaivaa. Jos haluat pitää itsesi lämpimänä untuvilla, sinun ei tarvitse näyttää Michelin -mieheltä. Kevyellä versiolla saat kaikki käytännön edut tarvitsematta luopua ohuesta siluetista. Räätälöity leikkaus tekee siitä myös hyödyllisen työkalun kerrostamiseen.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvimallit keltainen musta turkis kaulus huppu vetoketju

Käytä takkia päällysvaatteena ja lisäsuojana kylmää vastaan, esimerkiksi parkkisi alla. Voit siis käyttää vaatetta puvutakin alla, etenkin kylminä päivinä tai pakkasina aamuna. Ensi silmäyksellä huomaamattomilla untuvatakkeilla on lisäksi se etu, että ne on helppo pakata ja kompakti. Suuret puhallettavat takit ovat raskaita ja tilaa vieviä, mutta voit usein työntää niiden kevyet kollegat omaan taskuun, kun et käytä niitä. Tämä tekee heistä suositun valinnan kaikille – ulkoilusta harrastajille ja kokeneille matkailijoille.

Muodosta talvitiivis untuvatakki

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvi kylmä hattu korkki aurinkolasit

On ilo tietää, että takki voi pitää sinut nousussa vuorikiipeilijänä. Vaikka käytät sitä vain tullessasi toimistoon ja takaisin töistä, tällaisella talvitakilla on tarvittava laatu ja se on aina valmiina sinulle.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileä asu talvi pitkä takki metsä lumi retkeilijä talvikengät urheiluhousut

Jos monipuolisuus on sinulle tärkeintä ja etsit jotain, joka sopii paremmin useisiin vuodenaikoihin verrattuna perinteisiin takkeihin, tämä tyyli ei ehkä ole paras vaihtoehto. Voit kuitenkin muotoilla untuvatakin asettamalla sen esimerkiksi T-paidan päälle. Joten pysyt lämpimänä kylmänä päivänä ja voit ottaa takin tarvittaessa pois.

Saavuta haluttu vaikutus

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvimallit neonkeltainen turkis kaulus huppu painikkeet

Talvi on paras aika vuodesta kokeilla kuvioita, kirkkaita värejä tai turhia esseitä. Mutta emme puhu joulupuserisi pölystämisestä ja hopealangan pukeutumisesta. Koska puffer -takilla, joka ilmaisee lausunnon, voit helposti uskaltaa synkkää talvisäätä ja näyttää todella hyvältä tekemällä sen.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileä asu talvi lyhyt pommitakki korvakorut poliisiauto

Puffer -takit ovat aina olleet tapa esitellä itsesi ainutlaatuisella tavalla. Joidenkin väriyhdistelmien tai kuvioiden käsittely voi kuitenkin viedä asiat uudelle tasolle. Muista pitää muut asusi yksinkertaisina ja hillittyinä, ellet todella yritä korostaa joulukuusiasi.

Mahdolliset kantotavat: Wanderer

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät lyhyt musta urheiluhousut paita pipo kalastajan hattu

Olitpa suunnittelemassa Himalajan retkeä tai haluatko vain mennä paikallisille joulumarkkinoille, kun muotoilet untuvatakin ja saat muita vuoristoisia vaatteita, voit varmistaa, että sinulla on oikea asu. Käytä paksua, kestävää untuvatakkia, jossa on flanellipaita ja sen päällä t-paita tai kaulus. Voit lisätä raskaita denim- tai rahtihousuja sen alle. Mitä tulee kenkiin, valitse pari ensiluokkaisia ​​vaelluskengät tai työsaappaat ja viimeistele sitten ulkoasusi kalastajan hatulla tai pipolla, jotta pääsi pysyy lämpimänä.

Rento tyyli kaupungille

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvi yhdistää katulamppupuisto

Se, että untuvatakki on niin hyvin sopeutunut äärimmäisiin lämpötiloihin ja alppiolosuhteisiin, ei tarkoita, että et voi käyttää tällaista varianttia kaupungissa. Silti, jos olet kaupungissa talvella, tämä voi olla melko kylmä kokemus. Varsinkin jos olet pohjoisen pallonpuoliskon ylemmistä alueista. Oikean untuvatakin muotoilu voi pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä samanaikaisesti.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileä asu talvi lyhyt valkoinen vaalea väri tummat housut lenkkarit urheilujalkineet villapaita

Yritä päivittää ulkonäkösi korkealaatuisella, hupulla varustetulla versiolla, joka on neutraali, kuten musta tai harmaa. Yksinkertaisen värin ja tyylin valitseminen maksimoi kulumiskustannuksesi, koska se voidaan yhdistää useimpiin vaatekaappeihisi usean kauden aikana. Voit myös käyttää neulottua villapaitaa ja täydentää muotoilua villahousuilla ja ensiluokkaisilla nahkakengillä.

Muotoile untuvatakki, joka on valmis työskentelemään

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät nilkkurit toimisto valmis työskentelemään alas liivi yhdistää nahkalaukku kannettavan tietokoneen laukku

Työmatka jääkylmältä kävelyltä kuumalle bussille tai junaan ja sitten takaisin voi olla dilemma. Onneksi ratkaisu on yhtä yksinkertainen kuin hihoista eroon pääseminen. Untuvatakin vaihtaminen untuvatakkiin pitää kehosi lämpimänä ja antaa kainaloiden tuulettua.

untuvatakkien tyylit ideat yhdistelmät viileät asut yhdistävät keltaisen untuvatyylin työvaatteet ruudullinen paita villaliivi

Joten jos muotoilet tällaisen untuvatakin, se voi näyttää myös tyylikkäältä toimistollesi. On parasta pitää kiinni tummista, mykistetyistä väreistä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kokeile vaihtoehtoa villapaidalla ja mustilla housuilla ja samanvärisillä nahkaisilla saappailla. Jotta voit yhdistää kaiken oikein, voit myös käyttää tyylikästä nahkareppua kannettavalle tietokoneellesi ja muille pienille asioille.

Yhdistä räätälöity untuvatakki

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät nilkkurit toimisto valmis työskentelemään räätälöity tyylikäs solmio bleiseri

Miesten vaatteiden rennous viime vuosina on tuonut hyviä uutisia vaatekaapille. Asenteiden muutos on merkinnyt sitä, että asiat, jotka olivat ennen täysin ajattelemattomia, ovat nyt toimivia ja tyylikkäitä. Puffer -takkien sekoittaminen ja mukauttaminen on hyvä esimerkki.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvikerroskerrokset bleiseritakki paita oranssi ruskea

Untuvapaidan käyttäminen bleiserin alla koko viikon ajan on loistava tapa pitää lämpimänä pilaamatta ulkonäköäsi. Hihaton versio toimii parhaiten tässä tapauksessa, muuten kätesi olisivat liikkumattomia. Vaihtoehtoisesti voit myös valita bleiseritakin, jota voit käyttää ylhäällä ja silti näyttää hyvältä sen kanssa. Kuten tahallinen tyylivalinta, toisin kuin jotain yksinkertaisesti heitettyä pitämään kylmä.

Yhdistä untuvatakki katuvaatteisiin

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileät asut talvihuppari lohenväriset takki urheiluhousut

Niin kutsutut streetwear USA: sta ovat itse asiassa untuvatakin hengellinen koti. Se luotiin alun perin 1930 -luvulla, mutta nykyinen versio räjähti muotituotteeksi 1990 -luvulla, kun räppiluokka hyväksyi sen kylmemmissä Yhdysvaltojen kaupungeissa, kuten New Yorkissa ja Chicagossa. Se on aina ollut välttämätön katuvarustus.

untuvatakki tyylit ideat yhdistelmät viileä asuja talvi pitkä takki katu vaatteet tiili punainen huivi aurinkolasit street

Anna mielikuvituksesi lentää ja tee mitä haluat tällä tyylillä. Käytä versiota, jossa on lihavoitu painatus tai kuvio (tai molemmat) yhdessä neuletakun ja lenkkarien kanssa. Kun elohopea on todella osunut pohjaan, voit kerrostaa koko asun hupparilla ja ylhäällä hatulla.

Previous Post
Karnevaalikoristeet kotiin – loistavia karnevaali -ideoita itsellesi
Next Post
5 kotitekoista lahjaideaa, jotka ovat todella hyödyllisiä