15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luomivärin levittäminen: yleisimmät virheet silmämeikissä

Luomivärin levittäminen yleisimmät virheet silmämeikissä

Mikään meikki ei ole täydellinen ilman luomiväriä. Tämä tekee ilmeestä ilmeikkään, silmät – suurempia ja pieniä omituisuuksia, kuten turvonneet silmäluomet, voidaan piilottaa. Vaikka meikin levittäminen silmiin näyttää melko helpolta, monet naiset tekevät virheitä. Kerromme, mitkä ovat yleisimpiä ja kuinka välttää niitä. Annamme sinulle myös hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten luomiväri sekoitetaan mahdollisimman nopeasti ja mitä siveltimiä käytät.

Luomiväri: Levitä aina ensin silmäsi!

Levitä luomiväri ensin oikein

Näin teet sen oikea vasen): Lopeta ensin silmät. Näin on helpompi poistaa kaikki muruset myöhemmin luomiväristä.

Näin teet sen väärä oikea) : Levitä ensin meikkivoidetta ja peitevoidetta ja sitten meikkiä. Sitten värimurut voidaan piilottaa vasta myöhemmin suurella vaivalla.

Luomivärin levittäminen: Levitä aina pohja

Levitä luomiväriä silmiin valmistele teepussin peitevoide

Näin teet sen oikea: Levitä aina pohja silmäluomille. Valmista silmäluomet ensin: teepussit auttavat turvonnut silmät. Kaada kuuma vesi teepussille, jäähdytä pussi jääkaapissa ja anna sen vaikuttaa silmiin 10 minuuttia. Levitä voidetta, hiero kevyesti. Odota puoli tuntia. Levitä sitten peitevoide tasaisen ihon sävyn saamiseksi.

Levitä luomiväriä ja aseta peruspuuteri

Setti kartionmuotoisella litteällä harjalla ja jauheella. Tämä helpottaa luomivärien sekoittamista myöhemmin. Näin teet sen ei oikein: Älä levitä pohjaa. Tulos: Luomivärit tahrautuvat ja kerääntyvät silmäluomien ryppyihin.

Levitä luomiväri sopivalla siveltimellä

Luomivärisiveltimet käyttävät kärjetyyppejä

Näin teet sen oikea: Käytä aina oikeaa harjaa: Levitä meikkiä silmäluomien rypytykselle kartiomaisella harjalla ja sekoita sitten luomiväri puhtaalla pienellä siveltimellä ja rehevillä harjakarvoilla.

Eyeshadow glitter levitä siveltimen kärkiä

Levitä kimaltelevaa luomiväriä litteällä luomivärisiveltimellä tai sormella ja käytä eyeliner -harjaa tarkan ja tasaisen vedon saavuttamiseksi. Näin teet sen ei oikein: Täytä harjalla. Tulos: Luomivärejä ei voi sekoittaa, tarkat viivat eivät ole mahdollisia.

Levitä luomiväri kerroksittain

Luomivärisekoituskerrosharja

Näin teet sen oikea vasen): Laita ensin pieni luomiväri siveltimelle. Varmista, että sivellin ei enää vapauta maalia, ja levitä siveltimelle vain luomiväriä.

Näin teet sen väärä oikea): Liiallinen luomivärin levittäminen voi vaikeuttaa sekoittumista.

Levitä luomiväriä kerroksittain sekoitusvinkkejä

Luomivärin sekoittaminen: Kuinka valita oikea sävy!

Sekoitus luomivärivinkit Temppuja väärin

Näin teet sen oikein (vasen): Valitse siirtymiseen sopiva sävy oman ihonvärisi ja haluamasi ulkonäön mukaan. Siirtymän luomiväri on sävy tai kaksi vaaleampi kuin ihon sävy. Se saa silmän näyttämään isommalta ja luo tasaisen siirtymisen vaaleaan luomiväriin silmän sisäkulmassa. Aloita vaalealla luomivärillä ja siirry sitten tummempiin sävyihin.

Näin teet sen väärä oikea): Valitse siirtymiseen väärä sävy.

Sekoita luomiväri ja löydä oikea sävy

Luomivärin levittäminen: Korosta kulmakarvaa

Kulmakarvan kimallus korostaa vinkkejä

Näin teet sen oikea: Levitä hieman kimaltelevaa luomiväriä kulmakarvan alle pehmentääksesi siirtymistä silmäluomeen. Näin teet sen ei oikein: Korosta kulmakarvoja liian voimakkaasti.

Levitä luomiväriä korostamaan kulmakarvojen kaaria

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
DIY -ikkunan koristelu kesäksi – 8 ohjetta luoville koruille ja yksityisyysnäytöille