15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY -asuntovaunu pyörillä – muuta pakettiautot asuntovaunuiksi

asuntovaunu pyörillä kuljettajan asuntovaunun uudistustulos

Oletko aina haaveillut muuttavasi pakettiauton pyörillä asuntoautoksi? Innostavien ohjeidemme ansiosta voit muuttaa tavallisen minibussisi unenomaiseksi asuntovaunuksi. Jos olet matka- ja luonnon ystävä, olet todennäköisesti jo innostunut ajatuksesta liikkuvasta asumisesta ja sen vapaudesta. Oletko jo etsimässä sivustoja, joista voit vuokrata tällaisen auton? Tämän oppaan avulla tämä ei ole enää tarpeen, koska meillä on sinulle parempi ratkaisu – pakettiauto, jonka voit asentaa matkailuautoksi. Se on halvempaa, helpompaa ajaa ja pysäköidä, ja mikä tärkeintä – siitä voi tulla oma matkailuauto.

Matkailuauto pyörillä – inspiroiva DIY -projekti

muuntaminen asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu

Ennen kuin aloitamme suuren seikkailun kääntää pakettiauton pyörillä olevaksi asuntoautoksi, meidän on harkittava muutamia tärkeitä yksityiskohtia. Ensinnäkin seuraavien kappaleiden tiedot eivät ole kattava opas seuraaviin vaiheisiin. Pikemminkin ne ovat kokoelma käytännön neuvoja ja vinkkejä pakettiauton muuttamiseen, ja voit mukauttaa ne toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunu remodeling tulos sisustus

Tämän seurauksena oma kokemuksesi voi poiketa merkittävästi alla olevista yleisistä tiedoista riippuen budjetistasi, ajoneuvostasi tai erityisistä vaatimuksistasi. On kuitenkin paljon mielenkiintoisia ideoita, jotka voivat innostaa sinua hieman muokkaamalla niitä. Meidän tapauksessamme se on vuoden 2003 Chevrolet Express, joka muutetaan matkailuautoksi, mutta autosi voi olla mikä tahansa malli, joka tekisi sen.

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunu uudistaa tuloksen sisäikkuna

Kokemusta puusepäntehtävistä ei vaadita, vaikka se voi olla erittäin hyödyllistä. Onneksi ajoneuvon muutosprosessi on suunniteltu siten, että voit vähitellen oppia uusia manuaalisia taitoja. Jokainen vaihe perustuu siihen, mitä olet tehnyt aiemmin. Teet varmasti virheitä, ja projekti kestää kauan. Loppujen lopuksi se on ehdottomasti sen arvoista.

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunu uudistaa sisätilojen sohvan

Jos olet kuitenkin epävarma siitä, kuinka muuttaa pakettiauto pyörillä olevaksi asuntoautoksi tyhjästä, voit pyytää apua tunnetulta ja kokeneelta puusepältä. Internetissä on myös paljon video -opetusohjelmia näinä päivinä, jotka voivat olla yhtä hyödyllisiä tämän DIY -projektin kanssa.

Kuinka paljon aikaa tarvitset muuntamiseen?

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu, joka muuttaa tuloksen ajamiseen

Suunnittele koko remontti pitkällä aikavälillä ja ole kärsivällinen. Aloita ajattelemalla, että edes Roomassa yksikään pakettiauto ei rakennettu uudelleen päivässä. Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on projektin toteuttamiseen, voit laskea 3-4 kuukaudesta vuoteen. Loogisesti tämä on hyvin subjektiivinen arvio, koska esimerkiksi kokopäiväisesti työskentelevä diletantti ei voinut sijoittaa samoja tunteja kuin freelancer.

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunu uudistaa sisätilojen sänky

Siksi on erittäin todennäköistä, että kuljettimellasi suoritettavat työt alkavat jatkuvasti jaksottaisesti. Tämän vuoksi tarjoamme sinulle muutamia vinkkejä prosessin nopeuttamiseksi. Jos aloitat esimerkiksi kesällä, tuottavuus paranee huomattavasti, koska päivät tänä aikana ovat pitempiä ja miellyttävämpiä töille. On myös erittäin aikaa säästävää minimoida häiriötekijät, jotta yksityiskohtien valinta on helpompaa. Parhaassa tapauksessa pyydä tuntemasi apua, koska kaksi päätä ja neljä kättä ovat aina parempia.

Kuinka paljon rahaa tarvitset asuntovaunun rakentamiseen pyörillä??

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu muuntamistulos matkalla

Lopuksi useimmille harrastajille päädymme tärkeimpään kysymykseen ajatuksesta pyörillä varustetusta asuntoautosta. Ensinnäkin käytetty pakettiauto voi maksaa 5000–50000 euroa riippuen merkistä, mallista, valmistusvuodesta, moottorityypistä, polttoaineesta, kilometrimäärästä ja monista muista tekijöistä.

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut uudistavat katon

Se ei tietenkään ole kaikki – sinun on vielä annettava muutama tuhat euroa materiaaleista ja työkaluista. Mutta tämä investoinnin osa on yksilökohtainen. Voit ostaa vain muutamia tarvittavia instrumentteja ja muutamia kalliita laitteita tai voit aloittaa tyhjästä ylellisillä materiaaleilla. Odota myös, että toivelista voi muuttua projektin aikana jne..

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uusiminen tulos valo ikkuna openjpg

On ihmisiä, jotka ovat välttämättömästi muuttaneet minibussinsa vain muutamalla sadalla eurolla. Jokaista materiaalia ja työkalua varten on edullisia vaihtoehtoja, jotka voivat joskus säästää rahaa. Voit esimerkiksi uudistaa vanhan Ikean hyllyn tilauksen tai rakennusten tilaamisen sijaan. Käytä lastulevyä vanerin tai koivupuun sijaan, mikä säästää maalausta. Nämä ovat kaikki asioita, jotka voivat vähentää kustannuksiasi merkittävästi.

Suunnittele DIY -asuntoauton ulkoasu

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uudistaa suunnitelma luonnos

Suurin syy tämän tyyppisiin DIY -projekteihin eroaa toisistaan, koska jokaisella on omat vaatimukset. Lopputulos riippuu monista tekijöistä, kuten ihmisen koosta. Pieni yksilö voi nukkua turvallisesti kohtisuorassa matkailuauton seiniin nähden, mutta pitemmät ihmiset tarvitsevat pidemmän sängyn ja siksi kokoonpanon, joka voi olla täysin erilainen kuin käytettävissä oleva tila.

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut uudistaa tuloksen sisustus keittiö

Jos haluat myös valmistaa suurimman osan aterioistasi, keittolevyt, jääkaappi ja ruokakomero ovat erittäin tärkeitä. Muut voivat käyttää tilaa eri tarkoituksiin. Kaikilla liikkuvilla minitaloilla on kuitenkin yksi yhteinen piirre: jokainen neliösenttimetri on käytettävä optimaalisesti.

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uudistustulos sisätilojen lauta

Siksi sinun on suunniteltava yksityiskohdat huolellisesti. Jos asennat erilaisia ​​järjestelmiä asuntovaunuun pyörillä, niillä on oltava laaja valikoima käytännön toimintoja. Esimerkiksi vuoteesi voidaan muuntaa sohvaksi, jotta sinulla on lisää säilytystilaa. Ruokapöydän tulee olla taitettava ja / tai toimistokäyttöinen. Avain saadaksesi kaiken irti pienestä tilasta on varustaa se yksittäisillä monikäyttökalusteilla.

Muutettu pyörillä varustettu asuntovaunu, joka on valmis ajamaan vain muutamalla askeleella

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut uusivat ruiskumaalia

Ensinnäkin kaikki tarpeettomat osat on poistettava kuljettimesta. Kun olet hävittänyt kaiken sisältä, on aika puhdistaa se lakaisemalla tai imuroimalla. Tarkista seuraavaksi koko sisusta ruosteisten alueiden varalta ja puhdista ne perusteellisesti ennen kuin käsittelet niitä ruosteenestoaineella. Puhdista pinnat sopivilla puhdistusaineilla ja anna ajoneuvon kuivua ilmassa.

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uudistus sisätilojen puhdistus

Ensin teippaa kaikki, mitä haluat suojata, ja suihkuta sitten vapaasti seisova metallipinta ruosteenestosuihkumaalilla. Viimeistele viimeistely metallimaalilla.

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunun uudistustulos sisäpinnoite

Kun lattia, seinät ja katto on täysin kuiva, eristä ne ohuilla eristyslevyillä. Lisää jäykkiä vaahtolevyjä ikkunoiden peittämiseen, jos niitä on. Täytä jäljellä olevat pienet raot laajenevalla vaahdolla, anna niiden kuivua kokonaan ja leikkaa ylimääräinen materiaali tasoittaaksesi pinnan.

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut muuttavat vanerin

Leikkaa sitten paperimalli. Tämän pitäisi olla täsmälleen sama muoto ja mitat kuin auton lattia. Käytä mallia vanerin alalattian leikkaamiseen. Asenna ruuveilla ja peitä linoleumilla tai muulla valitsemallasi pinnoitteella.

Älä unohda matkailuauton tuuletusta

asuntovaunu pyörillä pakettiautot asuntovaunut uudistaa ilmanvaihto asentaa tuuletin

Paluuta ei ole. Leikkaa kärryn kattoon reikä tuulettimen asentamiseksi. Ota tarvittaessa yhteyttä asiantuntijaan. Vaihtoehtoisesti voit peittää katon puulla tai muulla valitsemallasi esteettisellä materiaalilla.

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu muuntaa puupaneeleja

Voit tehdä saman lattialle peittämällä vaneriseinien pohjat uudelleen kaavaimilla, jotka leikataan ääriviivojen mukaan. Noin tässä vaiheessa pyörillä oleva asuntovaunu alkaa näkyä.

asuntovaunu pyörillä kuljettava asuntovaunu vanerin leikkaus

Samasta materiaalista valmistat sängynrungon säilytyslaatikoilla, työtasoilla, pöytälevyllä, hyllyillä ja muilla perusrakenteilla omien alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kuten logiikka määrää, pidä pienet esineet, kuten 2-in-1-jakkarasäiliö alhaalla loppuun.

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut muuttavat jakkara -astioita

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uudistaminen jakkara roskakori

Lopuksi sinun on ajateltava sähköasennuksia, vesihuoltoa, kaasua jne. Ehdotuksessamme aurinkopaneelit asennettiin noukin kuorma -autoon. On parasta palkata ammattilainen näihin tehtäviin, jotta ne voidaan suorittaa ammattimaisesti.

Tämä aurinkokäyttöinen asuntoauto on valmis tutkimaan maailmaa

asuntovaunu pyörillä kuljettava asuntovaunu sähköasennus

Osastot vedenannostelijoille, keittolevyille ja minijääkaappeille

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut uusivat osastot sisustus

Lopuksi maalaa se uudelleen – kerros valkoista maalia

asuntovaunu pyörillä pakettiauto asuntovaunun maali

Lisää inspiroivia ideoita pyörillä varustettuun asuntovaunuun

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu uudistaa suunnitelma 3d luonnos

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling inspiraatioideoita

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling inspiraatio ideoita sisustus

asuntovaunu pyörillä pakettiautot, jotka muuttavat asuntovaunujen inspiraatioideoita tilan avulla

matkailuauto pyörillä pakettiautot asuntovaunut uudistavat kevyet sisätilat

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling tulos keittiö wc

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling tulos keittiö

asuntovaunu pyörillä pakettiautot asuntovaunut uudistavat vapautta

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling inspiraatio ideoita pyörä

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu remodeling inspiraatio ideoita polkupyörä taitettava

asuntovaunu pyörillä kuljettaja asuntovaunu muuntamistulos aurinkokeräimet matkailuauto pyörillä kuljetusauto asuntovaunu muuntamistulos aurinkokeräimet

Saat täydelliset ohjeet englanniksi käytetystä lähteestä: thevanual.com

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse