15 49.0138 8.38624 1 1 5000 http://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse suklaan juominen: jälkiruokia lahjaideana

tee itsellesi juominen suklaareseptejä ideoita ohjeet yksinkertainen lahjaidea

Meillä on täydelliset ideat Tee itse suklaan juominen kaikille suklaasta riippuvaisille. Valmista oma juomasuklaasi ja nauti siitä tikulla. Vielä mielenkiintoisempaa ja visuaalisesti omaperäistä on käyttää lusikoita kahvojen sijasta. Tämä poikkeuksellinen jälkiruokaidea ei sovellu vain perheen kanssa nauttimiseen. Kauniisti pakattu, se voi myös tehdä ystäviä onnelliseksi. Jos haluat tehdä tämän alkuperäisen jälkiruoan, reseptimme juomissuklaan valmistamiseksi itse auttavat sinua.

Tee itse suklaan juominen – 3 alkuperäistä ideaa

tee itsellesi juominen suklaa lahja jouluidea poro sydämet karkkikeppi

Välittömästi tämän jälkeen meillä on toinen lahjaidea, joka on erityisen mielenkiintoinen ja sopii upeasti jouluun. Tämä on idea tehdä itse juomissuklaata, jossa valmistat vain kaakaoseoksen ja täytät sen läpinäkyviksi joulukuusi palloiksi. Vastaanottaja voi sitten valmistaa kaakaon tästä pallosta milloin tahansa.

Valmista itse juomasuklaa lusikoilla ja tikuilla

tee itsellesi juominen suklaa keula varsi punainen maitokuppi

Mutta nyt tulemme resepteihin, joiden avulla voit valmistaa itse juomissuklaata. Huomaat, että niiden valmistaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Valitse mikä tahansa maku tai kokeile useita ja pidä hauskoja välipaloja ja lahjoja.

Tee itse juoma suklaata tikulle – näin se valmistetaan

tee itsestäsi juominen suklaa valkoista suklaata kuusipuu kerros idea suolabaari

Oman juomasuklaan valmistusvaiheet ovat samat kaikille suklaatyypeille riippumatta siitä, onko kyseessä maito-, tumma-, tumma- vai valkoinen suklaa. Suklaan lisäksi voit lisätä lisäominaisuuksia, kuten vaahtokarkkeja, sprinklejä, pähkinöitä tai kuivattua kookospähkinää.

Jos haluat valmistaa oman juomasuklaasi, tarvitset vesihauteen ja yhden tai useamman suklaapatukan tai kuorrutteen. Koska suklaa ei enää yllä sileää muotoaan, jos lämpötila on liian kuuma, suklaa tulee jakaa. On parasta sulattaa vain 2/3 suklaasta vesihauteessa jatkuvasti sekoittaen. Loput määrästä voidaan sulattaa täydelliseksi sekoittamalla, kun olet poistanut kattilan keittolevyltä.

Kaada juomasuklaa muotteihin

Valmista itse juominen suklaa lusikka puu vaahtokarkkeja kanelia

Jos haluat tehdä oman juomasuklaan, tarvitset nyt astioita, joihin voit täyttää vielä nestemäisen suklaan. Tähän tarkoitukseen sopivat muoviset lasit, jääpala -alusta, praliinimuotti tai leivinpannu minimuffineille. Riippuen siitä, kuinka suuri jälkiruoka on ja minkä muotoinen sen pitäisi olla, voit myös keksiä muita astioita.

Toinen idea on levittää leivinpaperi ja levittää suklaa sen päälle eri muodoissa. Voit esimerkiksi suunnitella sellaisia ​​kuusia kuin yllä. Voit myös käyttää evästeiden leikkureita avuksi.

Koristele juotavaa suklaata

tee itsellesi juominen suklaa värikkäitä sprinkles vaahtokarkkilasite teekuppi

Jos haluat lisätä yhden edellä mainituista kiinteistä ainesosista oman juomasuklaasi valmistukseen, tee tämä ennen suklaalla täyttämistä. Laita tikku suklaan jälkeen sisään ja olet valmis tekemään juomasuklaan itse. Nyt suklaan täytyy vain kovettua.

Käytä lusikkaa suklaan juomiseen

tee omat juomissuklaa jalo lusikat koristella streussel -sokerikukkia

Ajatus lusikoiden käyttämisestä oman juomasuklaan valmistamiseen on myös erityisen alkuperäinen. Tämä antaa sinulle myös suuremman määrän, koska voit upottaa lusikan suklaaseen vain useita kertoja ja luoda useita kerroksia suklaata. Tai täytät vain lusikan ontelon suklaalla. Kiinteät komponentit voidaan myös lisätä koristeeksi lopussa.

Pakkaa kotitekoisia jälkiruokia

Tee oma juoma suklaa lahjaidea paperikalvo pakkaus puulusikka

Minkä vaihtoehdon valitset tehdä oman juomasuklaasi, voit käyttää kauniisti pakattuja jälkiruokia upeana lahjana. Ystäväsi ja sukulaisesi ovat varmasti hämmästyneitä.

Juominen suklaata karkkia

tee itsellesi juominen suklaa metallilusikka karkkia sokeriruo'on koristelu

Koska karkkikepit ovat pakollinen joulu, voit käyttää niitä myös suklaan koristamiseen. Jos teet juomasuklaan itse, valmista vain sirot karkista ja ripottele ne lusikalle myöhemmin.

Koristeita suklaalusikoille

tee itsestäsi juominen suklaa -jälkiruokaidea diy -resepti koristeluula

Jos siltä tuntuu, voit myös lisätä mielenkiintoisia kuvioita ja koristeita samalla kun teet oman juomissuklaan. Tässä muutamia esimerkkejä, joita voit jäljitellä nopeasti ja helposti.

Puulusikka

Tee itse suklaan juominen puulusikka -idea valkoisesta katkerasta maitosuklaasta

Ei vain metallilusikat, vaan myös puusta tai muovista valmistetut lusikat. Voit itse päättää, minkä vaihtoehdon valitset.

Kortit ohjeineen

tee itsellesi juominen suklaatikku piparminttu idea kirjekuori

Olet tervetullut lisäämään alkuperäiseen lahjaan kortin, jossa on tarkoitus ja ainesosat. Loppujen lopuksi kaikki eivät tiedä lahjan tyyppiä ja saattavat ihmetellä, mihin se on tarkoitettu.

Kuumaa juotavaa suklaata

Tee oma juoma suklaa maitojuoma idea varsi suklaa

Olipa tikulla tai lusikalla, voit käyttää kuumaa suklaata juomissuklaasta. Tätä tarkoitusta varten itse valmistettu juomasuklaa kastetaan yksinkertaisesti kuumaan maitoon, mikä saa sen sulamaan.

Tee itse juomissuklaata – kaakaosekoitus joulukuusi pallossa

tee itsellesi juominen suklaa joulukuusi koristeet kaakao katkera valkoinen maitosuklaa

Edellä mainitun ajatuksen mukaan tehdä suklaata itse ei riitä suklaakiusauksiin. Olet luultavasti jo nähnyt kaikenlaisia ​​ideoita läpinäkyvien joulupalojen täyttämiseen, mutta entä kaakao? Voit sekoittaa tämän uudelleen useiden muiden ainesosien kanssa saadaksesi mielenkiintoisia makuja.

Suklaan juominen vaahtokarkkeja

tee itsellesi juominen suklaa idea joulukuusi koristeet kaakao vaahtokarkkeja

Periaatteessa tarkoitus on sama, vain että käytät kaakaojauhetta oman juomasuklaan valmistamiseen suklaan tai couverturen sijaan. Olet tervetullut raastamaan jälkimmäisen hyvin hienoksi ja käyttämään sitä kaakaon sijasta.

Näin käytetään suklaan juomista

tee itse juomissuklaavalmisteen maidon mini vaahtokarkkeja

Jos haluat valmistaa suklaata itse, voit lisätä palloon myös muita ainesosia, kuten vaahtokarkkeja, murennettuja karkkikeppejä tai minttuja, kanelia ja sokeria. Mutta lisää ensin kaakao niin, että muut ainekset näkyvät selvästi pinnalla.

Epätavallisia ainesosia

tee itsellesi juominen suklaa neliönmuotoinen kaakaosokerisekoitus

Jos haluat antaa kaakaolle erityisen maun valmistettaessa omaa juomasuklaata, voit myös sekoittaa jauheen rohkeampiin ainesosiin, kuten korianteriin, kardemummaan, muskottipähkinään tai chiliin. Lisää suklaamaistoa lisäämällä myös Streussel Kovertüreä. Rommi on myös mielenkiintoinen ainesosa, jota et voi laittaa palloon, mutta se voidaan kirjoittaa kortille vihjeenä.

Kokeile makeisia

tee itsestäsi juominen suklaa valkoinen korulasi läpinäkyvä m & amp; m

Lisää suosikki makeiset ja karkit juotavaan suklaaseen. Tässä esimerkissä M&M: ää käytetty. Kokeile kumikarhuja, pretzel -tikkuja, sprinklejä ja muita asioita.

Idea juoda suklaapakkausta

tee itsestäsi juominen suklaa poro idea koristelu pehmolanka rudolph

Voit myös pakata joulupallon alkuperäisellä tavalla. Esimerkiksi jouluna poro sopii tähän. Riippuen tilaisuudesta, johon teet juomasuklaata itse, keksi jotain mielenkiintoista.

Suklaan juominen lasiteena

Tee omat juomissuklaa vaahtokarkit lasite suklaatähti koristelu

Jos haluat saada paljon jälkiruokia sulatetusta suklaasta, voit myös valita tämän vaihtoehdon. Suklaata käytetään vain lasiteena. Varta vaahtokarkkeja tai jotain muuta makeaa tai käytä vaikka suolakeksitikkuja ja kasta ne sitten suklaaseen. Vartaat on jo valmisteltava, jotta voit työskennellä nopeasti ja saada valmiiksi ennen kuin suklaa kiinteytyy uudelleen.

Tinker -joulukoristeet paperista – 10 kaunista DIY -ideaa joulun aikaan

Tee oma jouluseppele – 4 yksinkertaista ideaa DIY -joulukoristeisiin

Tinker -joulukoristeet pahviputkista: 7 viehättävää DIY -projektia joulukoristeisiin

Joululahjojen kääriminen kauniisti – 6 yksinkertaista DIY -ideaa kauniisiin lahjapakkauksiin

Tee joululahjoja itse: 7 luovaa ja nopeaa DIY -ideaa

Taitettavat lautasliinat jouluksi – 9 yksinkertaista ohjetta

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse