15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-yksinkertaisia ​​ideoita

tee-se-itse halloween-puutarhakoristeet glitter-koristelu kurpitsa hämähäkki seitti

Halloweenia ajatellen sinun ei pitäisi vain ajatella talosi koristeita, vaan myös ulkoilua. Mitä voit tehdä muuttaaksesi pihasi tai puutarhasi tähän hirvittävään ja huvittavaan festivaaliin? Tässä ideoita Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet, anna perheellesi ja juhlavieraillesi hanhia. Halloweenina tai “aattona ennen pyhäinpäivää” kaikki pyörii kuolleiden ympärillä, jotka heräävät henkiin pimeällä yöllä. Pimeyteen käärittyinä ulkoalueista tulee salaperäinen maasto täynnä yllätyksiä. Mitä piiloutuu puutarhassa tai pihalla varjoissa? Jännityksen lisääminen yön luonnolliseen draamaan ei ole vaikeaa. Se vaati vain vähän mielikuvitusta ja muutamia perusmateriaaleja.

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-kurpitsapöllö

halloween -puutarhan koristelu tehdä itsestäsi kurpitsa pöllö idea hauska

Halloween -kurpitsaa ei tarvitse veistää ollakseen alkuperäinen. Ja kammottava ilme ei välttämättä ole tarpeen koristeluun. Entä jos kokeilet tätä pöllöä Halloween -puutarhan koristeena tehdäksesi itsesi? Sen tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin ensi silmäyksellä saattaa tuntua. Tarvitset suuren, oranssin kurpitsan ja kaksi koristeellista kurpitsaa on valkoista tai muuta kontrastiväristä. Kuten kuvassa näkyy, leikkaa ne silmiin, jalkoihin ja pään höyheniin. Voit kiinnittää palat puisilla vartailla.

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-maissiseppele

tee-se-itse halloween puutarhan koristelu oven seppele maissi värikkäitä värejä

Käytä kukkien sijaan maissia oven kääntymiseen. Nämä Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet on yhtä helppo tehdä kuin yllä. Tarvitset puusta valmistetun kehyksen. Tämän pitäisi olla hieman laajempi. Ota sitten pieni ja mieluiten värikäs maissintähkä. Järjestä ne kuvakehykseen kuten yllä, ja liimaa ne sitten paikalleen.

Tee kissahahmo itse

halloween puutarhan sisustus tee-se-itse kissa musta idea nurmikko

Tätä varten Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet on parasta pyytää miehesi apua, jos sinulla ei ole kokemusta sahoista. Piirrä kissa puulaudalle ja sahaa se. Maalaa ne sitten mustaksi, jotta ne sopisivat Halloweeniin. Voit tietysti käyttää myös pahvia. Silloin kissaa ei saa jättää ulos sateeseen!

Tee lepakoita itse

tee-se-itse halloween-puutarhakoristeet lepakoita musta paperi

Nämä lepakot on valmistettu rakennuspaperista. Mutta myös täällä voit käyttää puuta, kuten kissoja, pidemmän säilyvyyden takaamiseksi. Heille tyypillisesti ripustaa lepakoita ylösalaisin puusta.

Alkuperäiset Halloween -mallit: Marian Parsons ja Layla Palmer

Halloween -perheen hautakivet

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet-kammottavia hautakiviä hautausmaan tunnelmaan

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-styrofoam-hautakivet

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Nämä kammottavat Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet näyttää aidolta, harmaalta ja synkkältä. Juhliasi juhlien taustalla olevat hautakivet luovat hämmästyttävän kammottavan tunnelman. Hautakivien tekemiseen tarvitset:

• Styrofoam -levyt noin 5 cm x 30 cm x 91 cm – yhdestä levystä tulee 2 hautakiveä

• hammastettu leipäveitsi

• leikkuuterä

• pysyvä merkki

• musta ruiskumaali

• tummanharmaa ja valkoinen akryylimaali

• 6 tai 7 cm harja

Vaihe 1: Saat hautakivien ääriviivat lataamalla Internetistä kuvia yksinkertaisista hautakivimuodoista. Piirrä nämä styrox -arkkiisi. Valitse yksinkertaisia ​​muotoja, jotka voit helposti toistaa. Käytä käyrille suurta, pyöreää kattilan kansi tai jotain vastaavaa.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-styrofoam-hautakivet-ääriviivat

Vaihe 2: Leikkaa hautakivimuodot styroksilevystä piirtämäsi ääriviivan mukaan. Käytä hammastettua leipäveistä. Veitsi leikkaa helposti läpi, mutta luo melkoisen kuoren, joten tämä on parempi tehdä sen ulkopuolella. Leikkaa vaahdosta kulmassa. Lapset eivät saa suorittaa tätä toimintaa, elleivät he ole aikuisten valvonnassa.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-styrofoam-hautakivet-

Vaihe 3: Piirrä kammottava muotoilusi tyhjälle hautakivelle. Anna jälleen kerran saada inspiraatiota todellisten hautakivien kuvista, mutta älä unohda, että yksinkertaiset kuvat, kuten ristit, kallot tai RIP, tunnistetaan välittömästi. Älä huolehdi korjausten tekemisestä. Se ei ole ongelma ennen hautakivien maalaamista.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-styrofoam-hautakivet-piirustus

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Vaihe 4: Kun olet tyytyväinen luonnokseesi, on aika tehdä Halloween -hautakivistäsi realistisempia – veistämällä muotoilu pintaan. Tämä on helppoa sahalaitaisella leikkuuterällä. Raaputa pintaa luonnostettujen viivojen mukaan veitsen kärjellä 2-3 cm: n syvyyteen. Parhaat tulokset saat pitämällä veitsestäsi kulmassa.

Halloween-puutarhan koristelu-tee se itse -veistämällä hautakiviä

Vaihe 5: Viimeiset vaiheet ovat hautakivien maalaaminen. Käytä ensin mustaa ruiskumaalia peittämään koko pinta. Tämä on tehtävä hyvin ilmastoidussa tilassa tai ulkona. Käytä pitkiä liikkeitä eri suunnista tasaisen peiton varmistamiseksi. Jälleen kerran tämän ei pitäisi tehdä valvomattomien lasten kanssa. Anna maalin kuivua hyvin ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-styrofoam-hautakivet-spraymaali

Vaihe 6: Luo outo aito kivitehoste kuivaamalla musta pinta tässä vaiheessa akryylimaalilla. Aloita levittämällä ohut kerros harmaata maalia 6 cm: n siveltimellä. Vedä harjaa kevyesti pinnan poikki, jotta maali ei pääse veistettyyn muotoiluun. Anna tämän kerroksen kuivua.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-hautakivet-levitä-akryylimaalia

Vaihe 7: Lisää syvyyttä väritehosteeseen laittamalla toinen kerros samalla tavalla, mutta tällä kertaa sekoitus tummanharmaata ja valkoista akryylimaalia. Anna tämän kerroksen kuivua kokonaan.

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Vaihe 8: Levitä kolmas ja viimeinen kerros valkoista akryylimaalia samalla tekniikalla kuin aiemmin. Näiden useiden maalikerrosten lisääminen tekee erittäin realistisesta graniittitasosta. Anna tämän viimeisen kerroksen kuivua ja hautakivesi on valmis näytettäväksi.

Hyödyllinen vinkki: Jos haluat sijoittaa Halloween -hautakivet ulkopuolelle, aseta bambusta tai metallista vartaat hautakiveen ja liimaa ne tukevasti maahan. Aitouden vuoksi aseta hautakivet lähelle toisiaan ja epätasaisiin kulmiin toistamaan vanha hautausmaatehoste.

Pelota vieraasi kamalilla Halloween -puutarhakoristeilla ja tee itse

Halloween-puutarhan koristelu-tee se itse-kammottavia aaveita

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Saat erittäin kauhistuttavan vaikutuksen, jota lapset varmasti rakastavat, entä pelottavat aaveet, jotka kelluvat pihallasi. Nämä pelottavat Halloween-puutarhan koristeet on helppo luoda itse tekemällä edullisia käsityöesineitä. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi nämä upeat henget näyttävät upeilta puista riippumatta. Tai vaihtoehtoisesti verannalla temppuun tai hoitajiin todellinen shokki! myöntää.

Jokaista haamua varten tarvitset:

• 6-8 pakkausta musliinia tai kangasta

• 1 iso styrofoam -pallo

• 2 pientä styrox -palloa

• Maalirullan jatkotanko tai vastaava sauva

• 2 m viivaimet

• Vasara

• 2 lyhyttä suurta naulaa

• Kannu nestemäistä kangastärkkelystä

• tyhjä ruiskutuspullo

• arkki mustaa huopaa

• Sakset

• tekstiililiimaa

• suuri ompeluneula

• siima

Vaihe 1: Jos haluat luoda kehyksiä kullekin haamulle, rakenna luuranko ylittämällä maalirullan jatkotanko ja kaksi jalkaviivaa kuvan mukaisesti. Käytä isokokoista naulaa kiinnittääksesi ne yhteen, päällekkäin.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-kehys-aave

Vaihe 2: Kiinnitä jatkotanko ei-tuuliseen paikkaan peittääksesi aavemaisen kankaan helposti.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-laajennuspalkki

Vaihe 3: Kiinnitä haamun pää asettamalla suuri styrox -pallo jatkotangon päälle.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-pää

Vaihe 4: Tuo aaveen kädet kiinnittämällä pienempi styrofoam -pallo jokaiseen ojennettuun tikkuun.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-styrofoam-pallo

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Vaihe 5: Juustokankaan peittäminen on kohta, jossa aavemainen hahmosi alkaa elää niin sanotusti! Aloita peittämällä musliini kehyksen päälle kuvan osoittamalla tavalla. Jatka kankaan lisäämistä ja taittamista, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-kehys

Vaihe 6: Kiinnitä aavemainen hahmo paikalleen suihkutärkkelyksellä: laimenna pehmyttärkkelys ja kaada se suihkepulloon. Tyydytä päävarret ja ylärakenteet tärkkelysliuoksella. Vapauta keho voimasta, jotta aavemainen muoto heiluu tuulessa.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-spray-tärkkelys

Vaihe 7: Kun tärkkelys on täysin kovettunut, on aika alkaa luoda aaveen kammottavia kasvonpiirteitä. Muotojen valinta on sinun. Aikuisten juhliin fantomin ominaisuudet voidaan tehdä erityisen kammottaviksi, mutta lastenjuhliin saatat etsiä ystävällisempiä tai koomisia tehosteita. Silmien ja suun luomiseksi leikkaa nämä yksinkertaiset muodot mustasta huopasta ja liimaa ne kangasliimalla päähän.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-silmät-suu

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-kasvot -ominaisuudet

Vaihe 8: Nyt on aika poistaa pienet styrox -pallot, jotka muodostivat kätesi. Tee tämä varoen, jotta et vahingoita jäykistetyn kankaan herkkiä muotoja.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-pienet styrox-pallot

Vaihe 9: Mielesi paljastamiseksi sinun on kiinnitettävä siima käsivarsiin. Ompele iso ompeluneula pitkällä siimalla molempien käsien kankaan läpi. Solmu nämä tiukasti, jotta ulkonäkösi ei katoa tuulen puuskissa.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-kalastus-merkkijono-ompelu

Vaihe 10: Lisää lopuksi siima päähän, jälleen suurella ompeluneulalla, tuo pitkä siima siiman päähän. Jos mahdollista, pujota neula suoraan styrox -pallon läpi vahvuuden lisäämiseksi. Solmu tämän pituinen siima erittäin turvallisesti.

Halloween-puutarhan koristelu-tee-se-itse-aave-pää-kiinnitys

Todella jännittävä osa koko prosessia on upeiden kelluvien fantomiesi näyttäminen pihalla oleviin puihin tai koukkuihin tai kotiovellesi “tervehtimään” vieraita. Nämä kammottavat haamut näyttäisivät tietysti erittäin dramaattisilta, kun ne asetetaan kauhistuttavien hautakiviesi lähelle. Yhdistä nämä dramaattiset Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet joidenkin kammottavien lyhtyjen ja veistettyjen kurpitsien avulla, jotka sisältyvät muihin Halloween -artikkeleihimme täydelliseen, aavemaiseen ulkojuhlaan.

Jazilta

Tee-se-itse Halloween-puutarhan koristeet

alkuperäinen halloween -hautakivikoriste

Previous Post
Taitettavat lautasliinat – 15 yksinkertaista ja tehokasta ohjetta
Next Post
Käsityöt paperilevyillä – 20 ideaa joululahjaksi lasten kanssa